Fitness Seller

BB Weerwolfgame: Lord of the Rings editie

Bezoekers in dit topic

HillR

Huge Freak
Elite Member
Foto Contest Winner
Lid geworden
2 dec 2012
Berichten
7.246
Karma
17.075
Lengte
1m50
Vetpercentage
17%
:roflol:

Ik moest toch wat :( Ik vond het zo jammer dat ik zo vroeg in de game al er uitgestemd was.
In het weekend kan ik nooit heel actief spelen en meezoeken naar de hints.. en tegen de tijd dat weekend voorbij was lag ik er alweer uit. Hatelijk :P
 
OP
Steensteen

Steensteen

Huge Freak
Lid geworden
12 aug 2013
Berichten
8.934
Karma
2.618
Lengte
1m86
Massa
90kg
HINTS

Verhaal 0b
Beginverhaal


Midden-Aarde is meegenomen naar DBB, waar de volken van DBB strijden tegen de machten van het kwaad. Ergens diep verstopt zit de Witch-King al zijn plannetje uit te broeden wie als eerste slachtoffer zal worden. Toch zal de strijd niet zomaar gegeven worden, aan de andere kant staan machtige tovenaars en er schijnen zelfs nog verstopte mensen te zijn. 1 vrouw heeft ineens een lange baard gekregen, wat erg raar is want de andere vrouw heeft helemaal geen baard. Ook hebben er mannen baarden verloren, in het zuiden is een man zachtjes aan het huilen om zijn baardverlies. Orlando Bloom is al erg enthousiast voor het spel, al zal hij toch écht nog een aantal dagen ruzie hebben met een zekere dwerg die toch eigenlijk niet zo dwerg is.

Gaat het de Vrije Volken lukken om de legioenen van Mordor te verslaan?

381126-last_alliance_battle_super.jpg


Daar stond hij dan, boven op de toren.

- Vrouw met lange baard: HillR Saruman
- Vrouw zonder baard: NickyCF Elrond
- Man uit het zuiden baard kwijt: Diaephi Galadriel
- Orlando Bloom: Wovano die een paar keer zei er erg veel zin in te hebben, Legolas
- De witte letters: voorbereiding Ottendorf code
- Eerste letters: "Met 1 oog" Sanca de piraat - wolf

Verhaal 1a
Verhaal dag 1

Eru schudt zijn hoofd. Hoe kan het bij de allereerste letters al verkeerd gaan? Het lijkt alsof aan het begin van elke zin de wil van Eru al wordt genegeerd. LeonM heeft uit protest gewoon niet meegedaan. Ondertussen doen de Nazgûls en Sauron goed werk, Aragorn zit met de handen in zijn wilde haren. Wie gaat hem nu nog redden? Helaas voor de Vrije Volken zijn de nazgûls ijzerscherp bezig, vreemd genoeg heeft Sauron een andere wijsheid.

Na een hevige strijd op een slagveld waar niemand meer wist wat boven of onder was, is Éomer helaas gesneuveld. De Nazgûls hakken nog even op hem in en vluchten weg. Gondor heeft een belangrijke pion verloren, de leider van de Rohirrim was essentieel om de grens veilig te houden. Misschien dat de magie van het internet oplossing biedt?

LeonM is dood

LeonM was Éomer

tumblr_ltmcec8aso1qgmlego1_400.gif


Daar stond hij dan, boven op de toren.

Het uitzicht was fantastisch.

- Eerste letters van vorige verhaal "Met 1 oog"
- Nazgûls stemmen op LeonM, Sauron op een andere burger
- Gefaalde hint van "Aragorn zit met de handen in zijn wilde haren", dacht dat Wovano Aragorn was en die heeft een wolf als plaatje :o:o
- Uitbreiding Ottendorf

Verhaal 1b
Verhaal nacht 1

Gandalf rijdt rustig een nachtje rond in het zuiden van het land en hij besloot eens een kijkje te nemen bij een andere oude kracht. De Witch-King was op zijn beestachtige paard de vlaktes aan het afsjeezen naar Gent om die nare midget van een EatAndGain voor eens en altijd IRL te vertellen hoe klein hij wel niet was. Opeens hoorde hij luid gekreun en hij besloot een kijkje te nemen. Daar waren potverdorie een harige hobbit en een erg "gezette" hobbit de liefde aan het bedrijven! "Maar potverdegodver, dat gaat zomaar niet!" denkt de Witch-King bij zichzelf. Hij stapt erop af, pakt zijn fancy Morgul© mes en steekt ze allebei neer.

maxresdefault.jpg


RockOfAges is dood
Hij was kontmaatje Frodo
Pleurklaat is dood
Hij was kontmaatje Sam

- Gandalf neemt een kijkje bij een oude kracht: Beschermd Sauron (Tom Bombadil zit potverdegodver in het westen:mad: )

Verhaal 2a
Verhaal dag 2
1b-2-5 , 1a-3-1 , 1a-1-1 ,,, 0b-1-1 , 1a-11-11 , 0a-2-22 , 1a-1-1
Aan de randen van Mordor is een eenzame ranger een poging aan het doen om de grenzen te beschermen. Daar is zeer bij gebaat, want Sauron heeft zijn ogen al op een man die hij erg vreest. Galadriël lijkt nog te puzzelen met haar hint, want hoezo heeft Sanca niet alleen een groot zwaard? Kan hij toveren? Kan hij boogschieten? Enfin, voor de doler maakt dit allemaal niet uit. Men lijkt hem vergeten te zijn en beschuldigen hem van de gepleegde moorden. Het ergste is nog wel dat Boromir zich helemaal niet uitlaat, eveneens Elrond en Saruman lijken een zaterdag pauze te nemen. Het Oog valt op Faramir. Faramir rent nog weg "Ja godver, waarom beschermd niemand mij nou?!?!?" maar het Oog laat hem zo ongemakkelijk voelen dat Faramir plots een angstaanval krijgt en sterft aan de gevolgen van een hartaanval.

Hij zegt nog een paar laatste woorden:
"The enemy? His sense of duty was no less than yours, I deem. You wonder what his name is, where he came from. And if he was really evil at heart. What lies or threats led him on this long march from home. If he would not rather have stayed there ... in peace. War will make corpses of us all."

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

TheYoungOne is dood
TheYoungOne was de geheime goede rol Faramir

Ranger of Ithilien: Mag elke 3 dagen een kracht van iemand blokkeren

Daar stond hij dan, boven op de toren.

Het uitzicht was fantastisch.

Hij hield zich vast aan de reling en snoof de frisse lucht op.

- Ottendorfcode "The Mace"
- Wat voor Sanca voor ander wapen? The Mace. Had eigenlijk vlegel moeten zijn maar dat staat debiel.
- Sauron/Wauter stemde op Faramir/TheYoungOne
- Uitbreiding Ottendorf

Verhaal 2b
Verhaal nacht 2

Nadat de Witch-King die twee homers neergestoken had, keek hij nog even of ze wat waardevols bij zich hadden. De dikke hobbit had alleen een pak chocolademelk mee, maar wat wel interessant is, is dat de harige hobbit een ring bij zich droeg. "Mooizo, kan ik lekker verpatsen op marktplaats" denkt de Witch-King. Op het moment dat hij de ring op wil pakken, springt er ineens een vreemd figuur op zijn rug! "MY PRECIOUS!11!!" Hij pakt de ring en verdwijnt. "Eruverdomme waar heb ik dit nu weer aan verdiend?!?" roept de Witch-King. Om zich af te reageren besluit hij een bos in de hens te zetten, want wat is er nou leuker dan een fikkie stoken? Hij kijkt nog even in de ronde of Gandalf niet in de buurt is, maar Gandalf was met een zekere doler uit het noorden een patatje mayo aan het eten. Dus de Witch-King scrollt even naar beneden en pakt zijn molotov en gooit 'm het bos in. Even later hoort hij een luidt geschreeuw "SAAARUUUUUUMAAAAAAAAAAAAAAAN!!!". De Witch-King schrikt zich een ongeluk en rijdt gauw weg. Saruman schrikt wakker van de schreeuw en mompelt "Is het al woensdag???" en valt weer in slaap.


Jack 3D is dood
Hij was Treebeard

tumblr_mt13ivDCoI1rw5a6co9_500.gif


De Vrije Volken zullen nu toch écht hun krachten moeten bundelen om er een bedreiging uit te werken, want de tijd begint nu wel op te raken.

- Gollum pakt de Ring
- Gandalf beschermd Aragorn
- Woensdaghint HillR


Verhaal 3a:
Verhaal dag 3

"Huh?" dacht Eru "Waarom ligt het internet er ineens uit?" En hoe kan de oudste god een opa hebben die op bezoek komt? Enfin, terug naar de zaken in het pittoreske Midden-Aarde, waar tovenaars zich erg druk maken over de afwezigheid van Eru. Een andere tovenaar maakt zich er totaal niet druk om en slaapt rustig verder tot de woensdag, totdat hij door een aantal menschen van zijn bed geschopt wordt. "Schiet 'm neer elf!" riep Gandalf, die even niet op de naam van de boself kon komen. De Witch-King neemt nog even polshoogte, en is verder verheugd dat de volken hem nog steeds niet weten te traceren. Gollum komt ook nog even om de hoek kijken, maar Saruman was al gevallen. Een sterke stap van de Vrije Volken, hopelijk weten ze meer uit de graankorrels van de Witch-King te ontcijferen.

Saruman-saruman-20940243-500-199.gif


HillR is dood
Ze was Saruman

- Zelden tot nooit op Sanca gestemd, men weet hem niet te traceren
- Penose/Gollum die na de tijd nog even stemt

Verhaal 3b:
Verhaal nacht 3

Een hele bijzondere nacht vandaag. Gandalf had vannacht even helemaal geen zin om de wereld te beschermen en ging lekker een pijpje roken. De Witch-King reed rond in het westen van Midden-Aarde, op zoek naar een nieuwe prooi. Hij zat rustig te zingen op zijn paard, tot hij een ander gezang hoorde. "Niemand anders zal zingen dan ik!" riep de Witch-King. Hij stormde het gespannen bos in, waar vanachter een boom een mannetje aan kwam gedanst. "OPROTTEN UIT MIJN BOS!" riep Tom, en schopte de Witch-King het bos uit. Helemaal van zijn stuk besloot de Witch-King maar om lekker met zijn mace te gaan slingeren (no homo).

Niemand is dood

3qfijn.jpg

- Kan me een video herinneren dat Sanca aan het zingen is in zijn auto
- Mace slingeren -> Crossfit

Verhaal 4a:
Verhaal dag 4

Galadriël loopt rustig door de bossen van Lothlorien, tot ze een noodkreet hoort uit Dol Guldur. Ze besluit een kijkje te nemen, ze is immers toch vrouw van immense krachten. Helaas was de noodkreet een valstrik, waar de gevallen Maia nog springlevend ronddwaalde en met een paar krachtige spreuken het leven uit Galadriël wegblies. "Waar zijn mijn bondgenoten? En waarom volgden ze mijn aanwijzingen niet?" gilde Galadriël nog uit, toen ze haar laatste adem uitblies. Het heft van Midden-Aarde komt nu in de handen van de wijsheid van andere, nog niet gecorrumpeerde, inwoners. Aragorn heeft nog altijd zijn macht en Gandalf is ook gekke henkie niet. Misschien dat ze Gollum nog wel kunnen vinden, die ergens met de Ene Ring ronddwaalt? Wellicht dat Gandalf iets met de kracht van de Ring kan, nu de vrouwe van het bos dood is.

Three Rings for the Elven-kings under the sky,
Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,
Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne

In the Land of Mordor where the Shadows lie.

One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them

In the Land of Mordor where the Shadows lie.


Diaephi is dood
Hij was Galadriël

- Schuin en dik gedrukte: De hint dat Gollum gecorrumpeerd is door de Ring. Gollum is namelijk gecorrumpeerd door DE Ring, de Nazgûls door de negen andere ringen.
- Dol Guldur: Verblijfplaats van The Necromancer aka Sauron/Wauter, die de aanval leidde op Galadriel
- De Ring bezit krachten voor de Vrije Volken zowel als de duistere machten

Verhaal 4b:
Verhaal nacht 4

Een nacht in Midden-Aarde, waar veel zielen doodsbenauwd zijn over het verloop van vandaag. Kan de dood van Galadriël gewreken worden? Gandalf is in ieder geval hard op zoek naar Gollum, in de hoop de Ene Ring van hem te ontfutselen. Helaas zal Gollum zich niet zomaar gewonnen geven! Enkel door Gollum weer zo erg te pesten met zijn Smeagol verleden zal ervoor zorgen dat Gollum Midden-Aarde voor eeuwig verlaat en de Ring naar de Vrije Volken gaat.

De Witch-King blijft ook niet stil zitten, hij besluit om voor eens en altijd Erebor in te nemen voor zijn heerser. "Koppige dwerg, sluit je bij ons aan of sterf!" riep de Witch-King. Dain was echter slim genoeg om niet in te gaan op deze slechte deal en stuurde de boodschapper weg zonder antwoord. De Witch-King was hier niet mee gediend en uit woede liep hij weg. Toen zag hij daar een grote bijl liggen en dacht bij zichzelf "Hey, ik kan ook gewoon deze bijl naar z'n hoofd gooien, ik ben immers sterk genoeg toch?" En zo geschiedde. Terwijl Dain rustig zijn dwarven stout opdronk om zijn mining en smithing met 2 levels omhoog te krijgen, kreeg hij plots een bijl in zijn achterhoofd geslingerd en viel met zijn baard in zijn bier. RIP Dain, RIP bier.

Fred22 is dood
Hij was Dain


tumblr_nfk1kwZNhJ1r6llqio1_500.gif


- Gandalf beschermd Gollum
- Smeagol wegpesten -> wegstemmen zodat de Ring naar de Vrije Volken gaat
- Witch-King sterk genoeg -> Man met sterke stats
- Slingerde de axe -> weer crossfit

Verhaal 5a:
Verhaal dag 5

Een groot ongeluk voor de dwergen van Midden-Aarde. Na de dood van zijn beschermer Dain was er niemand meer die het voor arme Gimli op kon nemen in de grote heksenjacht, waar zijn elvenhaat het hem duur heeft komen te staan. Gimli kon niet anders dan op iemand anders stemmen, want wie gaat er nou in godsnaam hetzelfde stemmen als zo'n vuile boself? De nazgûls wrijven zich in hun handjes, op 1 nazgul na, die vandaag even een dagje ertussenuit ging. Ook Gandalf, Boromir, Elrond en nog een vreemd type besloten vandaag zich niet uit te laten wie eruit moest. De Witch-King is hard op zoek naar Gollum, die de Ring bij zich draagt waarmee hij het kwaad exponentiële krachtgroei kan geven.
De grote vraag is nu; Wie neemt het voortouw bij de Vrije Volken, nu de wijze Galadriël weggejaagd en vermoord is? Kan Aragorn zijn leger juist gebruiken? Kan Gandalf de Witch-King afslaan? En wanneer zal Tom Bombadil gaan dansen? We zien het in de volgende aflevering!

Stefanovich is dood
Hij was Gimli


[Afbeelding niet meer beschikbaar]


- 1 Nazgûl stemde niet
- Evenals een paar anderen
- Vreemd type; Geheime rol Denethor stemde ook niet / Hoxyz
- Ring heeft krachten voor the Witch-King
Verhaal 5b:
Verhaal nacht 5

Het nieuwe hoofd van de Istari brengt zijn kennis naar voren, in de laatste hoop om DBB te redden. De Witch-King laat zich echter niet van de wijs brengen, en rijdt regelrecht naar Rivendel. Daar zat Elrond lekker een kopje thee te drinken en een tosti te eten. Een paar tellen later schrikte hij zich rot van een vreselijke nazgûl krijs en pakte meteen zijn gruwelijk vette armor op en begon een duel met de Witch-King. Elrond, die al Era's lang de vechtkunsten van de hoge Noldor beheerst, was geen makkelijke prooi voor de Witch-King, die al slingerend met zijn mace (no homo) Elrond probeerde neer te halen. Met een snelle combo wist Elrond de Witch-King naar de grond te werken, maar vlak voordat hij de genadeslag toe wilde brengen bedacht hij zich dat hij dodelijk allergisch is voor tosti's en stortte dood neer. "Pfoe, dat was close.." dacht de Witch-King. "Maar hoe ga ik die dansende dwerg in de oude bossen bij Bree en Barrow Downs wegjagen? Ik kan hem niet vermoorden, hij rent gewoon onder mijn zwaard door en suckerpuncht me in m'n kruis!"

NickyCF is dood
Zij was Elrondtumblr_mhg7r3wavH1r5lye1o1_500.gif


MiddleEarthMap.jpg


- Gandalf/Krimlo neemt de leiding met alle hints
- Witch-King had zijn kill al gepleegd voor die hints
- Slingerend met zijn mace -> crossfit
- Dansende dwerg -> Kleine Tom Bombadil bij Bree/Barrow Downs, in het westen

Verhaal 6a:
Verhaal dag 6

"Manmanmanman" dacht Eru bij zichzelf "Wat doen die bewonerts toch altijd weer lastig". De strijd heeft een rare wending gekregen, want Tom Bombadil besloot te dansen! En zoals je weet heeft Tom van die kekke moves en de hele wereld was ervan ondersteboven. En bovensteonder. Ja dat ja. Helaas moet er altijd iemand sterven in Midden-Aarde, en vandaag was het niemand minder dan Sean Bean. De Tovenaar had het goed gezien, maar Boromir was niet meer te redden. Hordes op hordes aan uruks werden nog afgeslacht, maar het mocht niet baten. De zoon van Gondor fluisterde nog een paar laatste woorden in Aragorns oren, en Aragorn besloot om een zekere tovenaar uit te schakelen. "Eruverdomme die nare tovenaar, beetje de Vrije Volken verraden!" Aragorn reed naar Dunharrow om daar zijn geestelijke matties eens even te herinneren aan wie de baas was. Het leger van de Doden vloog naar de Tovenaar toe,, en vermoordde hem. Aragorn loopt nog even naar de Tovenaar toe om hem nog even te teabaggen. "Huh, maar dit is niet de tovenaar die ik bedoelde?!?!?" Tom Bombadil gniffelde van een afstandje toe, zijn missie is geslaagd.

DrBrik is dood
Hij was Boromir

tumblr_mf97f4XxRp1qlhck1o1_500.gif


Krimlo is dood
Hij was de Witch-King

Een Nazgûl zal herrijzen als de nieuwe Witch-King

tumblr_mc9m3eViic1rwpc0uo3_500.gif

- Tom Bombadil switchte
- Hint aan Aragorn

Verhaal 6b:
Verhaal nacht 6

De ontknoping is begonnen, het uur van de nieuwe Witch-King is aangebroken. Gandalf doet een poging om Gollum te beschermen, maar de Witch-King had het op hem gemunt en niet op Gollum! Het gevecht van de Era breekt los. Het hoofd van de Istari, drager van de vlam van Anor tegenover de Heer van de Nazgûl, de Zwarte Kapitein. "Ga terug naar de Schaduw! Val in de oneindigheid dat jou en je Meester wacht!" riep Gandalf. Een bliksemstraal uit de hemel slaat in, het verblindende licht en de overweldigende inslag vernietigd de Witch-King.

Of niet? Hij staat weer op, en heft zijn zwaard in de lucht: "Dit is MIJN uur!" roept hij, met een stem die een storm deed opwaaien. Vlammen wikkelden zich om het zwaard en met een knal ontplofte de staf van Gandalf. De Witch-King pakte zijn vlegel, en riep Gandalf nog een paar laatste woorden toe: "Jij dwaas, geen man kan mij vermoorden". Maar hij miste. Gandalf rolde aan de kant en pakte zijn zwaard Glamdring, met een razende blik in zijn ogen. Gandalf probeerde nog de helm van de Witch-King eraf te rukken, maar de Witch-King reageerde snel "Nee, straks ga je nog lachen om mijn haar!" Met een angstige reflex had de Witch-King zijn Morguldolk al gepakt en stak Gandalf neer. "Was Elrond er nog maar om me te genezen.." pufte Gandalf. De Witch-King vloog weer weg op zijn beest, want hij moest immers nog wel benen trainen. Gollum kruipt nog even voor de tenauwies langs en peert 'm weer.

Sanca is dood
Hij was Gandalf

tumblr_mgfrjqPRtf1qg9j1qo3_500.gif

- Gandalf beschermde Gollum
- Helm erafrukken/Lachen om haar: Kan me iets herinneren dat Wengsters haar belachelijk werd gemaakt :o
- Benen trainen: Naam van Wengsters log
- Gollum die weer laat stemde

Verhaal 7a:
Verhaal dag 7

De duistere krachten weten alles weer mooi te bedriegen, want die hebben natuurlijk allang in de verhalen gezien wie de nieuwe Witch-King is en nemen gelijk actie om de stadhouder van Minas Tirith over te halen naar de duistere kant. Gelukkig voor de Vrije Volken kreeg Denethor in de palantir Gandalf te zien, die overigens dezelfde nacht leek te sterven. De situatie lijkt verder hopeloos. De duistere krachten maken de stadhouder zo wanhopig, dat hij in paniek van de toren afrent. Sauron is tevreden.

tumblr_mvbeinFEvL1shmc7eo3_500.gif


Hoxyz is dood
Hij was de geheime switch-rol Denethor

Corrupte stadhouder: Mag eenmaal in het spel vragen welke rol diegene heeft. Is het een slechte rol, dan wordt Denethor ook slecht.

- Nazgûls en met name Sauron leiden de stemming

Verhaal 7b:
Verhaal nacht 7

1235583018940_f.jpg


De dood van Gandalf was niet zoals de missie van de Valar bedoeld was. Gandalf, een engel van buitenproportionele krachten, zou niet mogen sterven door een gecorrumpeerde man. Eru stuurde Gandalf nog voor 1 missie terug naar Midden-Aarde, om vervolgens voor eens en altijd te vertrekken naar de Verre Landen.

De Witch-King was hier echter niet op voorbereid, die de jacht op Gollum ingezet had. Gollum, die in paniek wegrende van de machtige Witch-King, gilde in paniek "Het is mijn ring!!! :(" Gandalf joeg de Witch-King weg met een verblindend licht, waar zelfs de capuchon niet tegen hielp. Sauron is razend, dit was zijn kans om op te staan en Midden-Aarde te onderwerpen. Maar hij heeft geduld, want vandaag is Gandalf niet meer en als de Vrije Volken zich NU niet verenigen, zal Midden-Aarde morgen van hem zijn.

Niemand is dood

tumblr_m1ulcpoxB11qj7g7io1_500.gif

- Gandalf was eenmalig tot leven gewekt
- Witch-King pakte Gollum
- Capuchon -> Hoofdbedekking -> Foto van Wengster met pet

Verhaal 8a:
Verhaal dag 8

De strijd gaat gelijk op. In het heetst van de strijd weet Gollum te ontkomen dat de Vrije Volken hem de pakken krijgen en de krachten van de Ring krijgen, want Gollum wil het liefst op z'n dooie akkertje vluchten van de oorlogen in Midden-Aarde met de Ring en verschuilt zich in de bergen. Sauron was zo erg gefocusst, dat hij in alle chaos vergeten is zelf te jagen op een bewoner. Dat mocht niet baten, want een zekere boself was zo gefocust met zijn haar dat hij de uruks in zijn rug niet zag aankomen, en bovendien zelf ook niet gejaagd heeft. De Vrije Volken weten echter ook een zware tegenslag te leveren aan de duistere machten, bij de Zwarte Poort wisten ze een slag te leveren die Barad Dur in deed storten. In de landen van Midden-Aarde lopen echter nog altijd 2 maaksels van Sauron rond, die de wereld in duisternis kunnen hullen.Wovano is dood
Hij was Legolas
tumblr_mp4f7tskZI1re3c2eo1_500.gif


Wauter is dood
Hij was Sauron
tumblr_ljuptrtgLA1qgeyd8o1_500.gif

- Gollum is neutraal, en hoort dus niet bij de Vrije Volken zoals Wauter de boel misleidde
- Lopen twee maaksels rond; nog 2 cults; De Witch-King en een Nazgûl

Verhaal 8b:
Verhaal nacht 8

"Pff eindelijk, klaar met die fucking tovenaar" puft de Witch-King, terwijl hij op zijn paard rijdt, want een tijdje terug was hij vies hard door zijn enkel gegaan. Deze keer zal die smeerlap van een Gollum er niet aan ontkomen, er staat nu niets meer in de weg voor de Witch-King om de Ring te bemachtigen en de kracht van de Ring te gebruiken om zijn wil te forceren over de Vrij Volken. Gollum zit ondertussen rustig een rauwe vis op te knabbelen in de bergen, maar schrikt op van een storm die opwaait "kut Paulusma met z'n verkeerde weerberichten" en net toen Gollum naar binnen wilde gaan, werd hij in zijn rug gereden door de Witch-King. "GEEF DE RING HIER STERVELING" riep de Witch-King. Gollum was niet van lotje getikt en pakte snel de Ring, en deed 'm om. Gollum rende snel weg in zijn onzichtbaarheid, maar struikelde over een steen en vond 20 meter dieper zijn dood.

De Witch-King heeft nu de Ring, wat hem de macht geeft twee personen de vermoorden

Penose:) is dood
Hij was Gollum

Zw97w.gif

- Wengster die een maandje terug door z'n enkel was gegaanEindverhaal, geen hints:

Verhaal dag 9

7dccc5f44454128ca224809cda517f84.gif


De Vrije Volken marcheren huiverend naar het allerlaatste gevecht voor de vrijheid van Midden-Aarde! De Nazgûls zijn sterk. De Vrije Volken hebben de angst dat dit weleens het laatste gevecht zal zijn dat ze ooit kunnen leveren, Aragorn weet ze de moed in te praten.

Zonen van DBB! Van BB.com! Mijn broeders. In jullie ogen zie ik dezelfde angst die mijn hart zou bevangen. Een dag zal komen dat de moed van DBB'rs faalt, wanneer we onze vrienden verlaten en alle bonden van broederschap verbreken, MAAR DAT IS NIET VANDAAG! Een uur van wolven en verbrijzelde schilden, wanneer het tijdperk van DBB instort, MAAR DAT IS NIET VANDAAG! VANDAAG ZULLEN WE VECHTEN! Bij alle gains die jullie liefhebben op DBB, beveel ik jullie te staan, MANNEN VAN DBB!

De Witch-King haalt zijn legers bijeen en omsingelt de laatste mannen die nog overgebleven waren na de gevechten in DBB. Tromgeroffel. De Witch-King richt zijn ogen op de leider van de Vrije Volken, in een strijd waar de tijd even stil lijkt te staan. Waar de lucht betrekt en alle geluiden lijken te verstommen. Aragorn pakt het legendarische zwaard Andúril en charged in op de Witch-King. De Witch-King pakt zijn tweehander en haalt uit naar Aragorn, maar Aragorn weet de slag te pareren. "WAT DE FUCK" roepen ze allebei, toen ze ineens een ziek hard Death-Metal gezang hoorde, terwijl een kleine man met een blauwe jas alle legers omver danst. De Witch-King is afgeleid, en Merijn steekt hem in zijn rug. De Witch-King gilt het uit en ontploft met een coole Holly Wood ontploffing.

De strijd is gewonnen, de erfgenaam op de troon van Gondor leefde op naar zijn naam en trok de laatst overgeblevenen naar de overwinning. De Vrije Volken zullen voor altijd vrij blijven! DBB zal voor altijd beschermd zijn van nare duistere figuren die hun gains willen stelen!

tumblr_n15t93lQ6N1rrecxqo3_250.gif


Wengstertje is dood
Hij was de laatste Witch-KingMorgenochtend of overmorgen zal ik alle hints posten :)


"Awards"
Beste all-round speler: Wauter (Won het spel bijna alleen voor de cults)
Beste underdog: Diaephi (Tot de dood actieve sterke speler)
Beste actie: Spanning Tree & lloydatoni (de Witch-King / Gandalf switchkill)
Troostprijs: Pleurklaat / RockOfAges (dag 1 geRDM'd door de Witch-King)
Grootste misleider: Penose:) (van twee kanten bestoken)

Goed gespeeld iedereen!


---------- Toegevoegd om 12:28 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 12:17 ----------

Volgensmij waren dit alle (bedoelde) hints :)
 

Wengstertje

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
NL Champ classic BB
Lid geworden
20 nov 2012
Berichten
4.091
Karma
4.292
Lengte
1m78
Massa
98kg
Vetpercentage
10%
wauw die door me enkel gegaan had ik niet eens door dat je die als hint had gebruikt hahah :P


super leuk om zo alle hints terug te lezen.
 

wauter

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
4 dec 2008
Berichten
4.442
Karma
1.577
The mace dus toch sanca, dacht dat het naar mijn rol moest verwijzen
 

Penose:)

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 feb 2005
Berichten
5.695
Karma
1.609
Lengte
1m91
Massa
40kg
Vetpercentage
35%
Bedankt steen. Vette pot dit.

Toen ik mijn rol kreeg dacht ik dit word makkelijk, ik hoef alleen in leven te blijven.
Maar toen de hints eenmaal over mij begonnen was het echt lastig om erin te blijven
(ook de hint van diaephi erbij)

Eigenlijk heel apart dat ik er zo lang in bleef. (stond letterlijk in het verhaal dat de goede mij moesten offeren)
Hierdoor wist ik ook dat wauter slecht was.
Door hem ben ik er zo lang ingebleven en ik wist dat hij die hints niet gemist zou hebben.
 

diaephi

Gargantuan Beast
Lid geworden
14 jun 2012
Berichten
27.390
Karma
6.355
Lengte
1m83
Massa
92kg
Vetpercentage
16%
Bedankt steen. Vette pot dit.

Toen ik mijn rol kreeg dacht ik dit word makkelijk, ik hoef alleen in leven te blijven.
Maar toen de hints eenmaal over mij begonnen was het echt lastig om erin te blijven
(ook de hint van diaephi erbij)

Eigenlijk heel apart dat ik er zo lang in bleef. (stond letterlijk in het verhaal dat de goede mij moesten offeren)
Hierdoor wist ik ook dat wauter slecht was.
Door hem ben ik er zo lang ingebleven en ik wist dat hij die hints niet gemist zou hebben.

Godver daarom wilde ik jou ook meteen eruit hebben. Maar niemand volgde.


Het enige wat je returne was: je begrijpt de hint verkeerd

ergerde me kapot :roflol:
 

wauter

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
4 dec 2008
Berichten
4.442
Karma
1.577
Bedankt steen. Vette pot dit. Toen ik mijn rol kreeg dacht ik dit word makkelijk, ik hoef alleen in leven te blijven. Maar toen de hints eenmaal over mij begonnen was het echt lastig om erin te blijven (ook de hint van diaephi erbij) Eigenlijk heel apart dat ik er zo lang in bleef. (stond letterlijk in het verhaal dat de goede mij moesten offeren) Hierdoor wist ik ook dat wauter slecht was. Door hem ben ik er zo lang ingebleven en ik wist dat hij die hints niet gemist zou hebben.

Ik wilde dat de ring bleef waar hij zat (ik dacht hij overdraagbaar was na je dood), anders moesten we terug gaan zoeken waar hij zat. Ik probeerde de wolf dan ook te leiden naar jou maar net wat te laat. Stomme "laat ik ff gandalf doodleuk terug tot leven wekken" move van steensteen :roflol:
 

Wengstertje

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
NL Champ classic BB
Lid geworden
20 nov 2012
Berichten
4.091
Karma
4.292
Lengte
1m78
Massa
98kg
Vetpercentage
10%
Ik wilde dat de ring bleef waar hij zat (ik dacht hij overdraagbaar was na je dood), anders moesten we terug gaan zoeken waar hij zat. Ik probeerde de wolf dan ook te leiden naar jou maar net wat te laat. Stomme "laat ik ff gandalf doodleuk terug tot leven wekken" move van steensteen :roflol:

ja bij die move was ik stiekem aan het huilen haha dacht echt dat we daarna easy zouden winnen haha :P
 
OP
Steensteen

Steensteen

Huge Freak
Lid geworden
12 aug 2013
Berichten
8.934
Karma
2.618
Lengte
1m86
Massa
90kg
Had gehoopt dat Penose er eerder uit zou gaan, dan zou Sauron een buff krijgen of juist Galadriël (eventueel Aragorn/Gandalf als Galadriël dus al dood zou zijn) :o

Het artefact idee op zich vind ik wel erg gaaf, in volgende games ga ik dat er ook zeker weer in doen.
 

Sanca Saxon

Resurrected
Super Mod
Elite Member
+15 jaar member
Lid geworden
9 mei 2006
Berichten
82.635
Karma
59.462
Lengte
1m78
Massa
106kg
Vetpercentage
1%
Ik wilde dat de ring bleef waar hij zat (ik dacht hij overdraagbaar was na je dood), anders moesten we terug gaan zoeken waar hij zat. Ik probeerde de wolf dan ook te leiden naar jou maar net wat te laat. Stomme "laat ik ff gandalf doodleuk terug tot leven wekken" move van steensteen :roflol:

Als Witch king wou ik Penose natuurlijk dood maar durfde niet aan te vallen ivm de jager omdat het vrij obvious was dat penose Gollum was

Eenmaal geconverteerd wou ik Penose door stemming eruit krijgen voor het goede kamp, helaas werd ik die nacht vermoord (zoals ik al gevreesd had)
Gandalf zijnde had ik natuurlijk geen andere keus dan Gollum 's nachts te beschermen (ook wel omdat steen madz was toen ik vroeg of ik een kant mocht kiezen :roflol: )
 

Penose:)

Freaky Bodybuilder
+15 jaar member
Lid geworden
16 feb 2005
Berichten
5.695
Karma
1.609
Lengte
1m91
Massa
40kg
Vetpercentage
35%
Godver daarom wilde ik jou ook meteen eruit hebben. Maar niemand volgde.


Het enige wat je returne was: je begrijpt de hint verkeerd

ergerde me kapot :roflol:

Je begreep hem ook verkeerd. Want ik was niet slecht :)
 

lloydatoni

Monstrous Giant
+10 jaar member
Relnicht
Lid geworden
1 nov 2011
Berichten
13.185
Karma
7.040
Lengte
1m88
Massa
103kg
Vetpercentage
1%
Je begreep hem ook verkeerd. Want ik was niet slecht :)

Wel mooi dat je net zo'n meelijwekkend schepsel was als in het boek met je rol. Goed uitgedokterd van Steen
 
Laatst bewerkt:

wauter

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
4 dec 2008
Berichten
4.442
Karma
1.577
nee je vormde een risico en je was een safe kill, risico's elimineren

Als ik correct ben heeft gandalf wel een aantal keer bij lloyd gestaan en dan bij penose? Als wolf weet je dan dat je best niet voor deze twee spelers of je kill komt er mogelijk niet door dus het risico van de nachtelijke kill was al vrij miniem.

---------- Toegevoegd om 19:43 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 19:43 ----------

Wel mooi dat je net zo'n meelijwekkend schepsel was als in het boek met je rol. Goed uitgedokterd van Steen
:roflol:
 

HighonX

Advanced Bodybuilder
Lid geworden
1 feb 2014
Berichten
1.064
Karma
241
Lengte
1m81
Massa
88kg
Lord of the rings: The fellowship of the ring op tv

Lange tijd niet gezien hihihi
 
OP
Steensteen

Steensteen

Huge Freak
Lid geworden
12 aug 2013
Berichten
8.934
Karma
2.618
Lengte
1m86
Massa
90kg
Verhaal dag 9

[Afbeelding niet meer beschikbaar]

De Vrije Volken marcheren huiverend naar het allerlaatste gevecht voor de vrijheid van Midden-Aarde! De Nazgûls zijn sterk. De Vrije Volken hebben de angst dat dit weleens het laatste gevecht zal zijn dat ze ooit kunnen leveren, Aragorn weet ze de moed in te praten.

Zonen van DBB! Van BB.com! Mijn broeders. In jullie ogen zie ik dezelfde angst die mijn hart zou bevangen. Een dag zal komen dat de moed van DBB'rs faalt, wanneer we onze vrienden verlaten en alle bonden van broederschap verbreken, MAAR DAT IS NIET VANDAAG! Een uur van wolven en verbrijzelde schilden, wanneer het tijdperk van DBB instort, MAAR DAT IS NIET VANDAAG! VANDAAG ZULLEN WE VECHTEN! Bij alle gains die jullie liefhebben op DBB, beveel ik jullie te staan, MANNEN VAN DBB!

De Witch-King haalt zijn legers bijeen en omsingelt de laatste mannen die nog overgebleven waren na de gevechten in DBB. Tromgeroffel. De Witch-King richt zijn ogen op de leider van de Vrije Volken, in een strijd waar de tijd even stil lijkt te staan. Waar de lucht betrekt en alle geluiden lijken te verstommen. Aragorn pakt het legendarische zwaard Andúril en charged in op de Witch-King. De Witch-King pakt zijn tweehander en haalt uit naar Aragorn, maar Aragorn weet de slag te pareren. "WAT DE FUCK" roepen ze allebei, toen ze ineens een ziek hard Death-Metal gezang hoorde, terwijl een kleine man met een blauwe jas alle legers omver danst. De Witch-King is afgeleid, en Merijn steekt hem in zijn rug. De Witch-King gilt het uit en ontploft met een coole Holly Wood ontploffing.

De strijd is gewonnen, de erfgenaam op de troon van Gondor leefde op naar zijn naam en trok de laatst overgeblevenen naar de overwinning. De Vrije Volken zullen voor altijd vrij blijven! DBB zal voor altijd beschermd zijn van nare duistere figuren die hun gains willen stelen!

tumblr_n15t93lQ6N1rrecxqo3_250.gif


Wengstertje is dood
Hij was de laatste Witch-KingMorgenochtend of overmorgen zal ik alle hints posten :)


"Awards"
Beste all-round speler:
Wauter (Won het spel bijna alleen voor de cults)
Beste underdog: Diaephi (Tot de dood actieve sterke speler)
Beste actie: Spanning Tree & lloydatoni (de Witch-King / Gandalf switchkill)
Troostprijs: Pleurklaat / RockOfAges (dag 1 geRDM'd door de Witch-King)
Grootste misleider: Penose:) (van twee kanten bestoken)

Goed gespeeld iedereen!
Nieuwe weerwolfgame incoming, Hobbit editie!
 
Naar boven