OzzyY
Competitive Bodybuilder
- Lid sinds
- 18 mei 2014
- Berichten
- 1.519
- Waardering
- 167
En wanneer verwachten jullie de praktische en technische dingen op orde te hebben?
zodra het klaar is direct
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
En wanneer verwachten jullie de praktische en technische dingen op orde te hebben?

Wat je aangeeft klopt inderdaad. Dit komt door het volgende, ook door toevoeging van cacao. Bij eiwitproducten waaraan cacao toegevoegd is, is de afwijking ongeveer 5-8 meer. Er is door dat lab bewust gekozen voor chocolade-smaak, waardoor je een product hebt met het laagste eiwitgehalte. Dan is zo'n test nog overtuigender. Zie ook deze test.
Onze leverancier AminoLabs heeft het destijds uitgelegd, je kan het hier nog rustig doorlezen. Dat verklaart ook het verschil. Door toevoegingen van Alanine en Glycine (als je deze aftrekt van het eiwitgehalte) komt je inderdaad lager uit. Volgens mij moet dat dekkend zijn voor je vraag.
Je opmerking is begrijpelijk maar klopt nu 100%. Daar werken we kei hard aan en zorgen dat we het vertrouwen terug gaan winnen!
Thats right!

We hebben sinds woensdag de nieuwe variant van de Whey Perfection. Vandaar we ook maar 12 smaken hebben en sinds vandaag de emmers weer voorradig. Bij deze klopt de geclaimde hoeveelheid eiwitten welMaar voldoet de whey perfection die je nu kan krijgen wel of niet aan het eiwitpercentage op het label? Of is het nogsteeds 63%, ik snap het niet meer.

Altijd goedBedankt voor je antwoord Ilco. Ik denk dat het hele verhaal spaak gaat op het wel/niet meerekenen van vocht. Ik zie dat zowel bij de test bij Eurofins als bij de test bij Aminolabs een droge stof verhouding weergegeven wordt. Dit is niet relevant omdat dit altijd hoger is dan de verhouding op het etiket. Immers komt de uitslag van Aminolabs zonder droge stof correctie (71.4%) overeen met de test van ECCA (70.4%). Ook de test van Eurofins geeft 72.4% zonder droge stof correctie.
Gemiddeld geeft dit 71.7% wat 6.3% minder is dan de 78% op het etiket. Dit lijkt me een veel plausibelere verklaring dan het cacao verhaal.
Groeten
Waar ik op doelde met de link van Aminolabs, is ook het volgende: Een product mag altijd een afwijking hebben op het eiwitgehalte tot een x percentage. Om alvast opmerkingen te voorkomen, natuurlijk is het toevoegen van aminozuren als glycine en alanine om het eiwitgehalte op te voeren NOOIT goed te praten. Als je kijkt puur naar het eiwitgehalte in een product, mag daarop een wettelijke afwijking zitten. Voor producten met een eiwitgehalte is >40g per 100g: *8g toegestaan.Zou meteen doneren om de whey die nu aan korting verkocht wordt opnieuw te testenMaar voldoet de whey perfection die je nu kan krijgen wel of niet aan het eiwitpercentage op het label? Of is het nogsteeds 63%, ik snap het niet meer.

Altijd goedWaar ik op doelde met de link van Aminolabs, is ook het volgende: Een product mag altijd een afwijking hebben op het eiwitgehalte tot een x percentage. Om alvast opmerkingen te voorkomen, natuurlijk is het toevoegen van aminozuren als glycine en alanine om het eiwitgehalte op te voeren NOOIT goed te praten. Als je kijkt puur naar het eiwitgehalte in een product, mag daarop een wettelijke afwijking zitten. Voor producten met een eiwitgehalte is >40g per 100g: *8g toegestaan.
Goed plan, met veel plezier zelfs. Dan kunnen we de testen die jullie hebben en wij hebben naast elkaar leggen.Zou meteen doneren om de whey die nu aan korting verkocht wordt opnieuw te testen![]()
Dat is een vraag die je zelf ook kan beantwoordenWaarom denk je dat die toegestane wettelijke afwijking is ingesteld?

Het is een natuurlijk productWaarom denk je dat die toegestane wettelijke afwijking is ingesteld?

Thats right!
Bedankt voor je antwoord Ilco. Ik denk dat het hele verhaal spaak gaat op het wel/niet meerekenen van vocht. Ik zie dat zowel bij de test bij Eurofins als bij de test bij Aminolabs een droge stof verhouding weergegeven wordt. Dit is niet relevant omdat dit altijd hoger is dan de verhouding op het etiket. Immers komt de uitslag van Aminolabs zonder droge stof correctie (71.4%) overeen met de test van ECCA (70.4%). Ook de test van Eurofins geeft 72.4% zonder droge stof correctie.
Gemiddeld geeft dit 71.7% wat 6.3% minder is dan de 78% op het etiket. Dit lijkt me een veel plausibelere verklaring dan het cacao verhaal.
Groeten
Altijd goedWaar ik op doelde met de link van Aminolabs, is ook het volgende: Een product mag altijd een afwijking hebben op het eiwitgehalte tot een x percentage. Om alvast opmerkingen te voorkomen, natuurlijk is het toevoegen van aminozuren als glycine en alanine om het eiwitgehalte op te voeren NOOIT goed te praten. Als je kijkt puur naar het eiwitgehalte in een product, mag daarop een wettelijke afwijking zitten. Voor producten met een eiwitgehalte is >40g per 100g: *8g toegestaan.
Dat was mijn antwoord, maar "om te zorgen dat producten niet over die afwijking heen gaan"Ik ben benieuwd naar jouw antwoord ("ik heb geen idee is ook een antwoord")


Dat was mijn antwoord, maar "om te zorgen dat producten niet over die afwijking heen gaan"![]()
Ik voel me ook aardig benadeeld, ik heb de afgelopen jaren ook diverse malen Whey Perfection gekocht, wat houdt die tegemoetkoming in?? Als je de diverse bestellingen wilt controleren mijn klantnummer is: 49444.

Denk je nou echt dat je een tegemoetkoming gaat krijgen?
Je mag al blij zijn dat ze zich verontschuldigen.![]()
Er wordt op facebook en hier gezegd, stuur een PM dan bekijken we het even.
Dan zou je toch zeggen dat er iets van compensatie is of iets dergelijks!
Ik wil iig een reactie dan weet ik waar ik aan toe ben.

Er wordt op facebook en hier gezegd, stuur een PM dan bekijken we het even.
Dan zou je toch zeggen dat er iets van compensatie is of iets dergelijks!
Ik wil iig een reactie dan weet ik waar ik aan toe ben.
