- Lid sinds
- 5 mrt 2022
- Berichten
- 26.462
- Waardering
- 27.580
- Lengte
- 1m76
- Massa
- 160kg
- Vetpercentage
- 50%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ratatouille is zo lekker!Koop gewoon een goed koksmes en leer snijden. Kost je een 1 minuut om een paar tomaten, een aubergine, courget en ui te snijden voor ratatouille.
Goedkoper, gezonder, makkelijker, lekkerder. Je kan het ook prima invriezen, nog makkelijker.
Nee is spotgoedkoop. Is prima kip
Die komt niet uit Oekraïne
Velen maken de fout bij makro folders dat die 2,5 kilo voor die prijs is. Zelf ook een keer gehad. Het is nog wel goedkoop.
Velen maken de fout bij makro folders dat die 2,5 kilo voor die prijs is. Zelf ook een keer gehad. Het is nog wel goedkoop.


Dat je 6,50 betaald voor 2,5 kg maar je moet wel lezen dat dat voor 1 kg is
Oow zo, ja klopt.. alsnog bijna de helft t.o.v. Jumbo/AHDat je 6,50 betaald voor 2,5 kg maar je moet wel lezen dat dat voor 1 kg is
+ btw is €7Oow zo, ja klopt.. alsnog bijna de helft t.o.v. Jumbo/AH
Aldi dv idem. En is imo beter dan vers van de 'dure' supermarkt.
Het is €6,53 inc btw

En na ongeveer 70kg heb je de investering terugverdiend.Koop een vacumeermachine en sous vide stick en je hebt altijd perfecte niet-droge kip.
Dat is mij echt veel te veel moeiteHet is €6,53 inc btw
Staat er letterlijk bij
Prima kip, ik haal em al maanden. Maar verhit em niet tot boven de 70 ° C want dan wordt ie droog en loopt ie leeg.
64°C is het magische getal. Of 62°C in de oven.
Koop een vacumeermachine en sous vide stick en je hebt altijd perfecte niet-droge kip. Je kan het dan ook prima garen en de vacuumzak daarna meteen in je vriezer tyfen zodat je altijd gegaarde juicy back-up kip in je vriezer hebt liggen.
Pro move

Ja dat is het dus juist niet als je meteen massa maakt
. Bak het nu terwijl ik de rest van mn eten maak. Goede tip, zal vast lekker zijn, maar niet iedereen zit daar op te wachtenJa dat is het dus juist niet als je meteen massa maakt.
In de sous vide als je 's avonds op de bank een serie kijkt. 3 batches, vriezer vol kip. Kost je 2 uur

Tot je het een keer proeft en denkt. Hmm.. dat is best wel geniaal makkelijk om te doen.Bak het nu terwijl ik de rest van mn eten maak. Goede tip, zal vast lekker zijn, maar niet iedereen zit daar op te wachten![]()
Ja, so kan je niet rekenen. Je doet sous vide niet (per se) om geld te besparen maar om een bepaalde kwaliteit en consistentie te behalen.En na ongeveer 70kg heb je de investering terugverdiend.
Ik ben helemaal voor sous vide trouwens.
Ik denk dat veel mensen het te gecompliceerd vinden.Ja dat is het dus juist niet als je meteen massa maakt.
In de sous vide als je 's avonds op de bank een serie kijkt. 3 batches, vriezer vol kip. Kost je 2 uur
