Ray1968
Novice
- Lid sinds
- 28 feb 2011
- Berichten
- 16
- Waardering
- 1
- Lengte
- 1m78
- Massa
- 105kg
- Vetpercentage
- 13%
Hoi allemaal
zoals iedereen gebruik ik naast mijn dagelijkse voeding ook wei en cassiene eiwitten.
zou het niet beter zijn om eiwitten uit bv bloed van runderen te consumeren, dit in het zogenaamde bloedplasma.
dit is een witte/roze poeder die door een speciaal proces van de rode bloedlichaampjes zijn ontdaan.
Dit zijn dus de witte bloedlichaampjes uit runderbloed, 80% eiwit
ik heb zitten zoeken hiernaar maar kan nergens geen eiwitten vinden die van de beesten afkomen, alleen maar plantaardige soorten.
of natuurlijk vanuit het ei de zogenaamde eialbumine.
gr Ray
wat vinden jullie hiervan, en zouden er voordelen aanzitten om deze eiwitten te consumeren.
zoals iedereen gebruik ik naast mijn dagelijkse voeding ook wei en cassiene eiwitten.
zou het niet beter zijn om eiwitten uit bv bloed van runderen te consumeren, dit in het zogenaamde bloedplasma.
dit is een witte/roze poeder die door een speciaal proces van de rode bloedlichaampjes zijn ontdaan.
Dit zijn dus de witte bloedlichaampjes uit runderbloed, 80% eiwit
ik heb zitten zoeken hiernaar maar kan nergens geen eiwitten vinden die van de beesten afkomen, alleen maar plantaardige soorten.
of natuurlijk vanuit het ei de zogenaamde eialbumine.
gr Ray
wat vinden jullie hiervan, en zouden er voordelen aanzitten om deze eiwitten te consumeren.
Laatst bewerkt:
