ik had bij mn1e stageplek 3 maal pauze op een dag. omstreeks 10.45, 13.00 en 15.oo..aangezien ik om 6.00 eruit moest at ik mn 1e maaltijd, in de trein omstreeks 8.15 (stipt als de trein nabij t eerste station stopte) ging maaltijd 2 naar binnen.
de 1 pauze bestond uit kip die ik de avnond van te voren had gegrild en sochted op had gewarmd en in een bakje met alufolie meenam vergezeld van een gepofte aardappel(beide ook nog ns in folie gewikkeld) toen omstreks 1300 een bak kwark met een banaan of kiwi en omstreks 15.00 2 boterhammen met kipfilet. ik zou de maaltijden zowiezo nu anders verdelen mar das oftopic gezeik. ze keken wel raar idd en de kip was voor sommige minder prettig vanwege de reuk. wel leuk detaoil was dat er een paar collegas waren die door mijn warme eten ook geen zin meer hadden in hun brood en een magnetron wouden aanshcaffen maar de baas vond 1 stinkende kip
meer dan genoeg aangzein er vaak klanten over de vloer kwamen.
Mn vorige stage had ik 1 pauze die varieerde van let wel..11.30 tot soms wel 14.00. varieerde elke dag. ik at dan gewoon rond 10.00 mn eeetse maaltijd (brood met pindakaas of kalkoenfilet, banaan..bij de cut was dat dus anders. dan was t voor mij angezien ik inplande dat ik om 17.15 ging eten dus omstreeks 15oo mn andere maaltijd en mn pauze moets dus rond 12.15 a 12.30 zijn als ik t goed wou doen.
ik at normaal altijd daar een paar boterhammen met pindakaas mee maar ja, dan hielden hun pauze om 12.00 en dan om 13.56. dus ik stond gewoon op een gegeven moment van mn stage gewoon om 12.30 op, ging de tafel dekken en ging gewoon zitten en eten. of hun nou meeaten of niet. ik at en de hint was duidelijk. die andere waren nmlijk meer met hun werk bezi en ik hield de tijd in de gaten om te eten. mn baas zei later ook dat hij dankzi mij ook regelmatiger at. voorheen at hij (niet eens altijd ontbijt) en dan gewoon helemaal niets tot vaak savoonds laat..
Maar goed, om een lang verhaal kort te maken zal ik nu maar stoppen anders word ie nog langer