AndroidHealthClinic

Gepasteuriseerde ei eiwitten probleem

Bezoekers in dit topic

Chapeloere

Advanced Bodybuilder
15 jaar lid
Lid geworden
27 nov 2004
Berichten
1.320
Waardering
11
Elke morgen bak ik mijn ei eiwitten op de pan.
Daarvoor gebruik diepgevroren ei eiwitten uit een karton.
Dat is enkel het eiwit en erg makkelijk. Gewoon op de pan gieten en klaar :D

Het vervelende is dat die boel zo erg aan de pan plakt.
Dus bij het schoonmaken moet ik zo hard schrobben dat de anti kleef laag
van de pan naar de klote gaat :mad:

Zijn er nog mensen die zulke ei eiwitten bakken en hebben die ook dat probleem?
 
Bakken op een hoger vuur met wat olie in de pan. Dan komt het ei wel los van de bodem en schuift hij zo je pan uit.
 
Insprayen met bakspray en blijven roeren... Net zoals Ronnie het altijd doet:D
 
Handig die diepgevroren ei eiwitten uit een karton. Waar kan je dat kopen? Alvast bedankt :)
 
Nieuwe pan kopen?
Als ik eiwit bak (dus zonder eigeel en zonder olie oid) heb ik nergens last van?

Vaatwasser is trouwens ook funest voor die anti aanbaklaag
 
Of in de magnetron garen.

Het ontbreekt nu gewoon aan vetten om in de pan te bakken.
 
Of in de magnetron garen.

Het ontbreekt nu gewoon aan vetten om in de pan te bakken.

+1 (+2 eigenlijk). Met voldoende vet in de pan kun je zelfs in een niet-anti-aanbakpan een ei fatsoenlijk bakken.

Maar de magnetron werkt inderdaad ook.
 
Back
Naar boven