XXL Nutrition

Kwark

Bezoekers in dit topic

Ik at geregeld kwark die al uren niet meer gekoeld was, geen probleem. Je kan ook caseïne eiwit kopen..
 
Ik at geregeld kwark die al uren niet meer gekoeld was, geen probleem. Je kan ook caseïne eiwit kopen..
Oh eens opzoeken!! Thanks!
 
Overigens...een goed alternatief voor simpele kwark, is ook Skyr. Dat heb je 'plain', maar ook reeds met fruit er doorheen. Ik vind 't heerlijk...
 
Mijn favoriet is: Total Fage 0% vet ..... die blijft lekker stevig, in verpakkingen van 170 gram (je hebt ze ook van 500 maar vind ik minder handig)
 
Mijn favoriet is: Total Fage 0% vet ..... die blijft lekker stevig, in verpakkingen van 170 gram (je hebt ze ook van 500 maar vind ik minder handig)
Dat wel.... maar of je portemonee t leuk vond met bijna 3 euro voor een bakkie van 500 gram... :eek:

De 1 kg emmers turkse yoghurt van de lidl (10% vet en 2% vet) zijn net zo stevig en 1,69 euro.Skyrr bij lidl 0,79 naturel en 0,99 met fruit of vanille. Verpakking dan wel 350 gram. Mooie portiegrootte ook ;)
 
Ik eet kwark die al 2 weken over tijd is. mmmmm
 
Ik eet kwark die al 2 weken over tijd is. mmmmm
heeft ie zijn jongen al gehad inmiddels?? :roflol:

Kan prima zolang de bak gesloten is. Eenmaal open dan is t wel raadzaam zsm leeg te eten...
Maar zo een bakkie is toch zo op. :o
 
Dat wel.... maar of je portemonee t leuk vond met bijna 3 euro voor een bakkie van 500 gram... :eek:

De 1 kg emmers turkse yoghurt van de lidl (10% vet en 2% vet) zijn net zo stevig en 1,69 euro.Skyrr bij lidl 0,79 naturel en 0,99 met fruit of vanille. Verpakking dan wel 350 gram. Mooie portiegrootte ook ;)

Die Total is wel aan de prijs inderdaad. Nadeel van die grote verpakkingen vind ik dat als ze geopend zijn en je daarna weer in de koeling doet, dat het daarna niet meer stevig is, ook de Turkse yoghurt niet. Dus zoek dan een verpakkingseenheid die bij je eetschema past..... (en voor mij is de 350 / 500 gram dus een te grote verpakking)
 
Die Total is wel aan de prijs inderdaad. Nadeel van die grote verpakkingen vind ik dat als ze geopend zijn en je daarna weer in de koeling doet, dat het daarna niet meer stevig is, ook de Turkse yoghurt niet. Dus zoek dan een verpakkingseenheid die bij je eetschema past..... (en voor mij is de 350 / 500 gram dus een te grote verpakking)
die van de lidl... die 1 kg turkse yoghurt 10% emmers blijven 5 dagen een blok beton bijna...de scheppen die je 2 dagen eerder eruit schept blijven gewoon zichrbaar en er komt geen vocht uit. Blijft zelfs steviger dan fage ... zou het eens proberen.. je zal verrast zijn. :)
 
Okay, dan ga ik morgen even bij de Lidl neuzen, bedankt voor de tip!
 
Back
Naar boven