MuscleMeat

mijn cutschema

oswaldhinio

Novice
Lid sinds
23 dec 2011
Berichten
18
Waardering
0
Lengte
1m77
Massa
78kg
Dag iedereen

18jaar 1.78m en 78kg en VP 15%
VVM is 68kg, nu wil ik beginnen met cutten.
heb al heel wat opgezocht en hier heb ik nu een voedingsschema samen gerammeld, zie bijlage.
E/K/V heb ik proberen in lijn te brengen door 35-40-25%, het klopt niet perfect maar is het geen dat ik nu heb mogelijk om te cutten?
train 4x/week krachttraining+iedere keer 30min cardio & 1x thaibox per week.
mijn verbranding is redelijk laag & en het is met soja melk te doen..
btw ik weet niet goed waar ik best de cashewnoten plaats?
tips, vervangingen en aanpassingen zijn zeker welkom.

Gtrzz
 

Bijlagen

is 2100 kcal niet te weinig?
bereken eens je aantal kcal in onderhoud en zet dat bij je voedingschema. zo weet je precies hoeveel kcal je nodig hebt om te cutten.
Bij 50 gr groenten heb je wel meer dan 21 kcal binnen hoor ;) dus reken dat nog eens wat beter uit.

Eet je banaan voor je training en na je training je whey met water.
De cashewnoten kun je dan het best eten bij je kwark.
voor de rest denk ik dat je wel op de goede weg zit :)
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3
ik kwam op onderhoud 1900 kcal uit, maar vindt dit zeer weinig?
ik doe veel sport daarom heb ik naar de 2100 kcal gegaan, maar normaal moet er ergens rekening gehouden worden met je activieteit zeker?

mvg
 
Je kunt ook cutten door lean te gainen.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #5
nee, wil eerst eens cutten, mss later lean.
 
ik kwam op onderhoud 1900 kcal uit, maar vindt dit zeer weinig?
ik doe veel sport daarom heb ik naar de 2100 kcal gegaan, maar normaal moet er ergens rekening gehouden worden met je activieteit zeker?

mvg

Mag ik dan eens weten hoe je dat hebt berekent of met wat?

ik zal even een excel bestandje erbij zetten waar je je onderhoudsniveau kan berekenen en je zult zien dat je onderhoud toch iets meer is dan 1900 ;)
 

Bijlagen

  • Topic Starter Topic Starter
  • #7
bedankt man, dit is wat ik zocht eigenlijk ;)
 
Terug
Naar boven