MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    55

Bezoekers in dit topic

20210429_162717.jpg
 
IMG_20210430_112409_564.jpg

Wat champignon roomsaus over de linzenpasta heen gegooid. Maar 25 gram maar scheelt een hoop qua smaak!

Volgende keer misschien nog een beetje parmezaanse kaas erover. Heb je niet veel van nodig.

Die linzen pasta heeft echt heel veel protein voor een pasta en het smaakt zeker niet verkeerd.
 
Korte vragen voor kenners en andere mensen met een mening:

1. De cast iron pannen van grill guru die AH nu heeft, en
a. Is dat wat?
b. Werken ze op inductie (er zit een verhoging aan de onderkant waar de letters van het merk staan)?

2. Zijn de Tefal "healthy chef" koekenpannen een goed alternatief voor een anti-aanbaklaag?

bvb dank!
 
Korte vragen voor kenners en andere mensen met een mening:

1. De cast iron pannen van grill guru die AH nu heeft, en
a. Is dat wat?
b. Werken ze op inductie (er zit een verhoging aan de onderkant waar de letters van het merk staan)?

2. Zijn de Tefal "healthy chef" koekenpannen een goed alternatief voor een anti-aanbaklaag?

bvb dank!
Welkom, wat zijn jouw doelen?
 
Luikse salade als lunch, naan met coleslaw, varkensreepjes en looksaus voor vanavond :).

IMG_20210430_132329.jpg


IMG_20210430_210605.jpg


Nog een stuk meer van de salade en het vlees binnen gewerkt trouwens, het lag niet allemaal op het broodje :).
 
Laatst bewerkt:
Back
Naar boven