AndroidHealthClinic

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

20231215_183849.jpg

Zalm, pasta-pesto, spinazie
 
Lekker zeg! Wat doe je daar bij?
Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood

Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,

Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met gegratineerde Appenzeller kaas erop.

Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.


Dessert: vanille en koffie crème brulee met een scheutje ammaretto, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.


Heel veel wijn
 
Laatst bewerkt:
Amuse: beetje snert met daarop een stukkie laling en roggebrood

Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,

Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met getranieerde Appenzeller kaas erop.

Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.


Dessert: vanille en amaretto crème brulee, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.


Heel veel wijn
Oh man wat klinkt dat lekker!

Heb je al een side-wife? :eyebrow:
 
Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood

Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,

Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met gegratineerde Appenzeller kaas erop.

Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.


Dessert: vanille en koffie crème brulee met een scheutje ammaretto, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.


Heel veel wijn
Sjonge. Ben jij kok ofzo?
 
Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood

Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,

Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met gegratineerde Appenzeller kaas erop.

Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.


Dessert: vanille en koffie crème brulee met een scheutje ammaretto, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.


Heel veel wijn
Wanneer was die meet bij jou ook alweer? 🧐
 
Teringlekker!
 
Terug
Naar boven