- Lid sinds
- 1 mei 2009
- Berichten
- 4.189
- Waardering
- 7.886
- Lengte
- 1m80
- Massa
- 87kg
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Pas maar op dat ze jouw niet voor die clown aanzien je hebt er wel een beetje van weg. Met die dunne armpjes van je
Pas maar op dat ze jouw niet voor die clown aanzien je hebt er wel een beetje van weg. Met die dunne armpjes van je

Pas maar op dat ik dit niet ga rapporteren!Pas maar op dat ze jouw niet voor die clown aanzien je hebt er wel een beetje van weg. Met die dunne armpjes van je
Pas maar op dat ik dit niet ga rapporteren!
Bij je moeder 🫶
Lekker zeg! Wat doe je daar bij?Vanavond kerstdiner met vrienden, vandaar ook de shitload aan wijn
![]()
Hertenracks. In de kosterd en thijm. Oooo
Wijn
Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood
Oh man wat klinkt dat lekker!Amuse: beetje snert met daarop een stukkie laling en roggebrood
Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,
Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met getranieerde Appenzeller kaas erop.
Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.
Dessert: vanille en amaretto crème brulee, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.
Heel veel wijn

Sjonge. Ben jij kok ofzo?Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood
Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,
Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met gegratineerde Appenzeller kaas erop.
Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.
Dessert: vanille en koffie crème brulee met een scheutje ammaretto, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.
Heel veel wijn
Wanneer was die meet bij jou ook alweer? 🧐Amuse: beetje snert met daarop een stukkie paling en roggebrood
Voor: yellowfin tonijn papadum met wasabi mayo, furikake, wakame,
Tussen: traditionele Franse uiensoep van zelfgetrokken kipbouillon en een mooie witte wijn. Stokbroodje met gegratineerde Appenzeller kaas erop.
Hoofd: hertenrack sous vide, pastinaak crème, paprika's in mascarpone, cantharellen en een gel van veenbessen.
Dessert: vanille en koffie crème brulee met een scheutje ammaretto, pistache ijs, een afgebrand eiwit schuimpje met hazelnoot siroop, wat frambozen en atsina cress.
Heel veel wijn
Hij doet maar alsof
