Mambalgin
Cool Novice
- Lid sinds
- 8 nov 2012
- Berichten
- 209
- Waardering
- 1
- Lengte
- 1m80
De meeste (of bijna alle) van de chocoladepasta's die te verkrijgen zijn in de supermarkten bevatten boordevol suikers en ook vetten; Voor degenen die van chocolade(pasta) houden om op hun brood te smeren heb ik goed nieuws
Ik heb gisteren wat geëxperimenteerd en moet zeggen dat het relatief goed gelukt is...
1) Je neemt een niet al te diepe waterglas, daarna doe je er 50ml (50gr) melk, sojamelk of gewoon een ander melk variatie in;
2) Vervolgens doe je daar 5 gram rauwe cacaopoeder in;
3) Daarna doe je er 0,5 à 1gr pure Stevia poeder in (ik gebruik de sachets per 1gr van B&F shop), je kan ook een ander soort zoetstof in poedervorm erin doen natuurlijk;
En als laatst doe je er beetje per beetje 15 à 20gr eiwitpoeder naar keuze in tot alles wat dikker (pasta) wordt...
Probeer het zou ik zeggen en laat het smaken

Ik heb gisteren wat geëxperimenteerd en moet zeggen dat het relatief goed gelukt is...
1) Je neemt een niet al te diepe waterglas, daarna doe je er 50ml (50gr) melk, sojamelk of gewoon een ander melk variatie in;
2) Vervolgens doe je daar 5 gram rauwe cacaopoeder in;
3) Daarna doe je er 0,5 à 1gr pure Stevia poeder in (ik gebruik de sachets per 1gr van B&F shop), je kan ook een ander soort zoetstof in poedervorm erin doen natuurlijk;
En als laatst doe je er beetje per beetje 15 à 20gr eiwitpoeder naar keuze in tot alles wat dikker (pasta) wordt...
Probeer het zou ik zeggen en laat het smaken


