XXL Nutrition

*!*!* Regels voor Deelname aan Bodybuilder van de Maand *!*!*

Bezoekers in dit topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Big-T

Administrator
Admin
Founder - R.I.P.
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
55.010
Karma
3.196
Bodybuilder van de Maand (en het jaar) is een initiatief van FLEX Magazine Nederland en DutchBodybuilding.com. Voor leden die de [Link niet meer beschikbaar] al kennen, dit werkt iets anders; er kan namelijk elke maand één winnaar zijn die na nominaties en verkiezing een maand lang op de FLEX website zal staan. Op het einde van het jaar is er dan een verkiezing voor BBer van het jaar, de winnaar verschijnt dan in FLEX magazine!


<h3>Regels voor Deelname aan Bodybuilder van de Maand</h3>

Om alles eerlijk en vlot te laten verlopen zijn er enkele regeltjes om voor deze wedstrijd in aanmerking te komen.

  • Je kan zelf je deelname niet aanvragen of bevestigen. Elke deelnemer moet 'genomineerd' worden door iemand op dit board. Die persoon moet minimaal 150 posts bezitten.
  • Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet je zelf minimaal 100 posts hebben geplaatst op dit forum.
  • Je moet dit jaar minstens 4 foto's gepost hebben in de [Link niet meer beschikbaar] of in de foto sectie. Filmpjes mogen ook, maar zorg dat je dan tenminste ook nog 2 foto's post.
  • Speel niet vals! We gaan streng controleren bij deze wedstrijd, gebruik van andermans foto zal beantwoordt worden met een permanente ban van dit forum.

<h3>Hoe werken nominaties? Hoe nomineer ik iemand?</h3>

Iedereen op dit forum met minimaal 150 posts kan iemand nomineren voor Bodybuilder van de Maand. Dat gaat zo:
1. Maak in deze sectie een nieuw topic met in de titel de naam van de genomineerde. Onderbouw waarom jij vindt dat deze persoon een nominatie waard is. Geef bijvoorbeeld aan hoe diens progressie was de afgelopen weken of maanden. Geef ook een link naar het topic of de fotogalerij van deze gebruiker.

2. Iedereen met ook minimaal 150 posts kan nu reageren in dit topic en de nominatie bevestigen. Hoe meer bevestigingen, hoe groter de kans dat deze persoon de verkiezing haalt en Bodybuilder van de Maand of zelfs het jaar wordt.

3. Nadat je de nominatie geplaatst hebt mag je nog anderen nomineren als je denkt dat ze dit verdienen.


<h3>Hoe wordt bepaald wie er elke maand wint?</h3>

Alle genomineerden komen op het einde van de maand in een poll te staan. Dan mogen alle leden stemmen op wie volgens hen winnaar zou moeten worden. Na sluiting van de poll (na 5 dagen) en controle van het mod team en Flex Magazine zal de winnaar officieel bekend worden gemaakt en een maand lang op de FLEX website verschijnen met vermelding van de wedstrijd op dit forum. Jaarlijks is er dan een poll tussen de winnaars en die winnaar verschijnt in een editie van FLEX magazine!

Dat is alles! We hopen dat jullie het een beetje een leuk initiatief vinden :)

Als je aanmerkingen of tips hebt, stuur ons dan gerust een [Link niet meer beschikbaar].

.
 
OP
Big-T

Big-T

Administrator
Admin
Founder - R.I.P.
+15 jaar member
Lid geworden
7 okt 2002
Berichten
55.010
Karma
3.196
Alle deelnemers moeten in bezit zijn van een hoge-resolutie foto van full body en minstens 1MB groot om verkozen te kunnen worden.

Winnaars van BBVDM mogen hun foto van minimaal 1MB groot opsturen naar dit e-mailadres: info@muscletotaal.nl
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Naar boven