MuscleMeat

Snowwhite on the move


Bezoekers Topic (Leden: 0, Gasten: 0)

sneeuwwitje

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
1 feb 2010
Berichten
169
Waardering
310
Lengte
1m70
Massa
66kg
Vetpercentage
30%
Geloof me, ik vind het heerlijk die social distancing. Niemand zit aan me, al mijn sociale afspraken geschrapt en lekker thuis zitten. Maar toen de gymclubjes dicht moesten, ging ik volledig over de flos. Dat ga ik niet trekken als neuroot en fitgirl in spe.

Dus gelijk naar een fitness winkel en een vrouwen halterstangetje (is 15kg ipv 20, kunnen je vrouwenduimpjes ook beter omheen) aangeschaft met schijven. Wel zo’n tweederangs unit. Maar voor een fitgirl als ik is dat prima. Zo laadde ik toch even 90 kilo in mijn kleine fiatje. Veerde helemaal door. Halterstang langs de versnellingspook. Onderwijl vloekend van alle suboptimaliteit doorgerold naar huis. 500 euro lichter.

En daar sta je dan, in de achtertuin, op die ene zondag toen het licht sneeuwde, met ruwe klauwen en blauwe nagels mijn B-keuze halterstang vast te knijpen. Twee afvalcontainers als squat rack is toch een beetje ruk. Dat stinkt. En de deksels buigen door.

Dus naar het tuincentrum om van die rubberen tuintegels te kopen voor het gymmen in de achtertuin. Word je gelijk gestrest. Eerst 3 A viertjes met regels lezen in New Times Roman fontsize 12. Vervolgens slalom je met je verplichte winkelkarretje langs alle bejaarden. Want 1 kuchje en je hebt er gelijk 60 besmet he. Bij de kassa ook nog als een vier jarig kind door de caissière toegesproken: ik ademde achter haar plastic schermpje en dat mocht niet. Dus nu moet ik ook nog mijn adem in houden. Weet je wat. Ik bestel wel online.

Ook 2 kilo aangekomen weer, and still counting. Het lichaam is traag, dik en lelijk. Maar die van iedereen, want overal zijn gymclubjes dicht. En bodyweight oefeningen just.don’t.cut.it. En zelfs een garagegym is behelpen. En de mens heeft publiek nodig, dan gaat het gymmen beter. En hoewel ik een misantroop tot in de kern ben, mis ik ook mijn mede gymmers. De bodybuild-tweeling, de rare crossfit man met de compressie kousjes en die iets te dikke man met zo’n pluizig toefje haar op zijn hoofd die de zaterdag na valentijnsdag casual met zijn arm op mijn halterstangetje leunde en vroeg: “nog wat leuks gedaan met valentijnsdag?”. Kende de hele man niet. Maar toch mis ik hem.

Gelukkig kan ik nog wel naar werk, ik ben infectieziektearts, dus werk zat. Er zijn mergpijpjes en bokkenpootjes en ik heb de secretaresse bijna zover dat er een warme snack komt om 16:00. Gewoon een sateetje of een gehaktballetje op de vuist. We hebben wel een aantal probleempjes met de vrouwelijke chauffeurs in onze test straat voor zorgmedewerkers. Zo is er een pion helemaal plat gereden, een ander heeft haar auto helemaal over de lengte langs een pilaar geschraapt en weer een ander reed tegen de rijrichting in en heeft bijna het test team geschept. But I am not judging, want ik zou zo’n chauffeur kunnen zijn.

Weet je wat het is? Ellende is prima vol te houden, als er een einde aan zit. Maar wanneer deze toestand ophoudt weten we niet, en dat maakt angstig en onzeker. Daarnaast zijn we uit onze routine, mag er van alles niet en leren we ook nog dat onze medemens onze vijand is, want: social distancing anders sterven we een corona-dood. Vooral voor fitgirls en fitboys is de veranderde routine echt lastig, want we zijn allemaal obsessief met sporten. Dus wat we denk ik moeten doen is toch weer vroeg opstaan, make upje op gooien, haar kammen en in ieder geval kleren aantrekken die bij elkaar passen, deo’tje opdoen, and so forth. Daarna je laptopje openklappen of klussen of schoonmaken en daarna even een beetje gymmen. Desnoods een tyfuseind wandelen. Of als het écht niet anders kan…hardlopen ☹. En dan mag je van mij overdag al het nieuws lezen over corona, je hebt eigenlijk ook geen keus, maar ’s avonds na 20:00 of 18:00 ga je gewoon je kattenfilmpjes, gym fuckery of je serietje kijken. Want het wordt-echt-beter. Echt.

“Gonna hit rock bottom, does anybody want anything?”

“When all of this coronavirus stuff is over I can’t wait to get out and party and remember that I do not like doing that”

“Government: thank you for staying inside and keeping your community safe. Me: not going anywhere because gyms are closed and that’s the only place I go”

“Since gyms will be closed for a while, I’ve got a question for the people who don’t visit the gym: what the f*ck do you do with your free time?”

“I love to stay at home and being ugly in peace”
 

RonReves

Competitive Bodybuilder
Lid geworden
20 nov 2019
Berichten
1.696
Waardering
1.363
Lengte
1m87
Massa
93kg
Vetpercentage
18%
Werken, vitaal iets. Kracht training, cardio en YouTube streamen omdat de actualiteiten programma 's meer en meer op herhalingen lijken. Greg Doucette is leuk en leerzaam :)
 

BB_

TAFKAB
Elite Member
2x Challenge Winner
Foto Contest Winner
Lid geworden
25 sep 2016
Berichten
18.442
Waardering
29.584
Lengte
1m89
Massa
111kg
Wat een schrijfstijl :bow:, leest heerlijk weg! :)
 

Galen

Peter Bond
Super Mod
Elite Member
Lid geworden
8 okt 2010
Berichten
30.727
Waardering
16.956
Lengte
1m95
Massa
102kg
Vetpercentage
11%
Kun jij mijn volgende boek schrijven?
 

BB_

TAFKAB
Elite Member
2x Challenge Winner
Foto Contest Winner
Lid geworden
25 sep 2016
Berichten
18.442
Waardering
29.584
Lengte
1m89
Massa
111kg
Kun jij mijn volgende boek schrijven?
Leest inderdaad weg als een goed boek.

Een column in een tijdschrift of kwaliteitskrant zou niet verkeerd zijn. :)
 

Vonk

Prof. dr.
Elite Member
+10 jaar member
Lid geworden
3 okt 2008
Berichten
28.915
Waardering
25.266
Lengte
1m85
Massa
108kg
Vetpercentage
10%
Kun jij mijn volgende boek schrijven?
Je moet het hele topic eens lezen, staan waardevolle bijdragen in en dit topic zou je zo kunnen verkopen op bol.com, zou jouw boek(en) verpulveren :D
 

Bovenaan