MuscleMeat

Sticky Wat heeft jouw dag verpest? (14 bezoekers)


Bezoekers Topic (Leden: 7, Gasten: 7)

DeeJay1

Budsmokers Only
Elite Member
Lid geworden
28 mei 2014
Berichten
20.769
Waardering
26.905
Oh dat is zeker vol te houden, maar waarom zou je? Bij mij is gezelligheid eten en drinken...
Helemaal mee eens. Natuurlijk kan je het zonder drank ook gezellig hebben. Maar als 99% van je vrienden ook een drankje doen is het wel zo gezellig.
 

peachy

Novice
Lid geworden
30 jun 2020
Berichten
5
Waardering
2
Houd jij dan alleen de X aantal weken voor een belangrijk ding je cals bij? Niet altijd?
ik track zelf (bijna) dagelijks mijn voeding. alhoewel ik de laatste tijd meer op gevoel eet en nauwelijks track. vind het persoonlijk zelf prettig om te weten (als ik track) hoeveel kcals ik precies binnen krijg, en hoe de verhoudingen van mijn macro’s zijn per dag. ben wel van mening dat er meer is dan alleen trainen en eten, dus een keer een mindere dag lig ik niet wakker van :rolleyes:
 

Steks

Colossal Veteran
Lid geworden
21 feb 2017
Berichten
13.514
Waardering
12.750
Lengte
1m82
Massa
86kg
Zelf houd ik alleen bij hoeveel bier er nog is en dat is soms ontnuchterend (1 flesje voor vanavond laat).
Deze?
 

BB_

TAFKAB
Elite Member
2x Challenge Winner
Lid geworden
25 sep 2016
Berichten
17.201
Waardering
26.933
Lengte
1m89
Massa
111kg
Doordeweeks iets anders eten is natuurlijk wel iets anders dan niet meer naar etentjes/uitjes gaan, eten afwegen in restaurants, taart weigeren op een verjaardag etc. Je begrijpt niet zo goed wat ik bedoel denk ik.
Wie doet dat?
 

BB_

TAFKAB
Elite Member
2x Challenge Winner
Lid geworden
25 sep 2016
Berichten
17.201
Waardering
26.933
Lengte
1m89
Massa
111kg
Ik vroeg me af over wie @Sterling het had in z'n post met 'eten afwegen in restaurants' enzo. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand dat deed, maar er zijn dus mensen die een weegschaal meenemen naar een restaurant? :scratch:

Taart weigeren zouden meer mensen moeten doen. 50% van de Nederlanders heeft overgewicht en de collega's op het werk die het juist niet kunnen hebben, staan als eerste in de rij en duwen nog een tweede stuk naar binnen als er over is. :P Maar ik oordeel niet, moet iedereen zelf weten. Ik vind sowieso dat men elkaar lekker moeten laten eten, drinken en gebruiken wat hij/zij wil, of het nou vanwege een intolerantie/allergie, dieeet, religie, levensovertuiging, (wedstrijd)sport, overgewicht, dierenwelzijn of wat voor reden dan ook is. Al dat ge-/veroordeel over wat normaal en de norm is.
 

Bovenaan