Raish
Advanced Bodybuilder
- Lid sinds
- 20 sep 2006
- Berichten
- 1.001
- Waardering
- 0
Er ias mij een tijdje terug verteld dat Canadeze Eiwitten in opkomst zijn (dat deze de vloer gaan aanvegen met de merken die nu op de markt zijn!) Weet iemand hier meer van?
Dezelfde persoon verteld ook dat je goede eiwt herkent aan de dikheid die hij aanneemt na het shaken...hoe dikker hoe meer suikern en hoe minder puur de eiwit is...
Ben benieuwd of iemand hier meer over weet?
Van die canadese eiwitten weet ik niks maar klinkt wel interresant, maar over die dikte kan ik wel zeggen dat het ook te maken heeft met hoeveel water/ melk ( of wat dan ook ) je het mengt. ik meng me shake altijd met 100 ml water terwijl er 150 ml staat, daar word ie lekker dik en daar hou ik van. over de puurheid van een eiwit heb ik weleens gelezen dat hoe beter het oplost hoe beter de kwaliteit is.

het gaat erom dat het gewoon de laagste kwaliteit whey is met een ZEER laag eiwitpercentage.