- Lid sinds
- 28 mei 2008
- Berichten
- 9.530
- Waardering
- 796
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
idioten
---------- Toegevoegd om 22:06 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 22:05 ----------
ralf zou maar voortaan met een oog open slapen want im cumming for ya
hoe zit het met de rice powder, is dat wel echt rijst?![]()
stel bedriegers jullie moesten je schamen!
nooit enige waarde van thuis meegekregen of van kinds af al geleerd mensen te bedriegen.
het was leuk jullie gekend te hebben hopelijk zijn jullie snel failliet!
stel bedriegers jullie moesten je schamen!
nooit enige waarde van thuis meegekregen of van kinds af al geleerd mensen te bedriegen.
het was leuk jullie gekend te hebben hopelijk zijn jullie snel failliet!


geef mij dan een goed alternatief (natuurlijke zoetstof)? ik wil niet meer elke dag vieze kwark en havermout![]()
Heb net naar BF gemaild dat ze een klant kwijt zijn en dat ik gecompenseerd wil worden.
En hun producten zijn nu LAB TESTED met een stempel dat maakt het een stuk geloofwaardiger.
![]()

Ok ff wat duidelijkheid scheppen:Rietsuiker of iets dergelijks. Suiker wat onbewerkt is zodat de hulpstoffen nog erin zitten en je lichaam er wat mee kan in plaats van je lichaam uitputten en je immuunsysteem verzwakken. Stevia is ook rotzooi. Geen verschil met witte suiker. Je alvleesklier maakt alsnog insuline aan omdat je zoetigheid nuttigt alleen de hulpstoffen missen. Alle geraffineerde suikers zijn rotzooi.
Stevia is ook kaalgeplukt in de fabriek zodat er witte poeder overblijft. Het is alweer het zoveelste zoetstofje waarmee je bedrogen wordt.
De steviaplant mag dan zogenaamd natuurlijk zijn, de witte stevia in vloeibare of poedervorm is dat absoluut niet. Het groene plantje bestaat voor 10% uit steviosides en wordt door de industrie geconcentreerd. De meeste witte poeders bestaan voor 80 – 90% uit steviociden. Het groene plantje zelf is ‘slechts’ 35 – 45 keer zoeter dan tafelsuiker en bevat tal van mineralen en hulpstoffen om de stevia geneeskrachtig en voedend te maken. De witte stevia is zwaar bewerkt en ontdaan van de krachtige hulpstoffen die moeder natuur ons schenkt om stevia in het lichaam te verwerken. Met andere woorden: we kunnen beter kiezen voor de groene stevia en de witte laten staan.
Vaak wordt de witte stevia gecombineerd met maltodextrine omdat stevia een bittere nasmaak heeft en velen hier niet aan kunnen wennen. Maltodextrine is echter een verdacht product omdat bij de productie hiervan chemicaliën en bleekmiddelen komen kijken, afgezien van het feit dat het ook vaak van genetisch gemanipuleerde oorsprong is.
Waarom moet je überhaupt je voeding extra zoet maken? Gewoon van die verslaving afkomen.
1. Ruwe rietsuiker
Claim: 'Ongeraffineerd en bevat vitaminen en mineralen'
Gezonder? We zijn door bruin brood en bruine zilvervliesrijst 'bruin' gaan associëren met gezonder. Maar rietsuiker dankt zijn bruine kleur alleen aan een lichte karamellisatie die optreedt bij het verwarmen en verdampen in de fabriek. Rietsuiker bestaat net als onze witte kristalsuiker (vaak van de suikerbiet) voor 100 procent uit 'sucrose', een verbinding van glucose (het soort suiker dat in je bloed voorkomt) en fructose (het soort suiker dat in planten, en dus fruit, voorkomt). Maar hoe zit het dan met die mineralen? Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan: 'Soms zit er in die ruwe rietsuiker nog een beetje zand, dan kan het maar zo zijn dat er een spoortje van mineralen zoals ijzer extra in zit.' Rietsuiker is in Amerika wat bietsuiker in Nederland is: gewoon suiker, waar je gewoon dik van wordt.
Ok ff wat duidelijkheid scheppen:
http://www.gezond24.nl/tv-uitzending/g24_1557/Alternatieve-suikers-even-slecht-als-gewone-suiker
Stevia is helemaal geen rotzooi, het is een natuurlijke zoetstof, of die nu in de plant zit of niet, het blijft een natuurlijke zoetstof. Dat het verder geen voedingsstoffen aanlevert is irrelevant, daar dient het ook niet voor. Daarvoor eet je ook groenten, fruit en vis/vlees.
Maltodextrine daar is ook niets mis mee zolang je het alleen op de juiste tijdstippen gebruikt (rondom trainingen) dat verhaal rond chemicaliën en genetische manipulatie daar mogen ze eens een bron voor geven. Het is gewoon een snel opneembare koolhydraat.
Verder is het evolutionair bepaald dat de mens van zoetigheid houdt, ik zou zeker wat zoetigheid opnemen in een schema om het vol te kunnen houden. Dat kan natuurlijk ook fruit zijn.
Maar tot zover off-topic.
Had ergens gepost dat er in maart een beslissing wordt genomen over de samenwerking met benf (tot dan is er sponsoring afgesproken) dus ik ga nu geen uitspraken doen, maar volg alles op de voet natuurlijk.Heel mooi allemaal. Maar wat vind jij als baas der bazen nou van dit B&F oplichting schandaal?
