XXL Nutrition

[Centraal] Bodyenfitshop.nl testresultaten en labels topic

Status
Niet open voor verdere reacties.
Het is stil aan de overkant

.
 
Dit topic kan wel op slot.
 
idioten

---------- Toegevoegd om 22:06 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 22:05 ----------

ralf zou maar voortaan met een oog open slapen want im cumming for ya
 
Wat een lafaards zeg, gewoon niet eens meer iets van je laten horen. Walgelijk kutbedrijf zeg, spijt van al mijn bestellingen.
 
Ik kocht altijd mijn supps bij B&F, maar ga toch maar naar XXL nu... vertrouw het niet meer. Vooral de toevoeging van fructose is me vooral tegen gaan staan :(
 
Stelletje vieze oplichters joh.
 
stel bedriegers jullie moesten je schamen!
nooit enige waarde van thuis meegekregen of van kinds af al geleerd mensen te bedriegen.
het was leuk jullie gekend te hebben hopelijk zijn jullie snel failliet!
 
stel bedriegers jullie moesten je schamen!
nooit enige waarde van thuis meegekregen of van kinds af al geleerd mensen te bedriegen.
het was leuk jullie gekend te hebben hopelijk zijn jullie snel failliet!

Goed verhaal, ik ben blij dat je even je frustratie kwijt kon.
 
stel bedriegers jullie moesten je schamen!
nooit enige waarde van thuis meegekregen of van kinds af al geleerd mensen te bedriegen.
het was leuk jullie gekend te hebben hopelijk zijn jullie snel failliet!

Jezus christus, doe normaal man :roflol::roflol:
 
  • Like
Waarderingen: mat
geef mij dan een goed alternatief (natuurlijke zoetstof)? ik wil niet meer elke dag vieze kwark en havermout :(

Rietsuiker of iets dergelijks. Suiker wat onbewerkt is zodat de hulpstoffen nog erin zitten en je lichaam er wat mee kan in plaats van je lichaam uitputten en je immuunsysteem verzwakken. Stevia is ook rotzooi. Geen verschil met witte suiker. Je alvleesklier maakt alsnog insuline aan omdat je zoetigheid nuttigt alleen de hulpstoffen missen. Alle geraffineerde suikers zijn rotzooi.

Stevia is ook kaalgeplukt in de fabriek zodat er witte poeder overblijft. Het is alweer het zoveelste zoetstofje waarmee je bedrogen wordt.

De steviaplant mag dan zogenaamd natuurlijk zijn, de witte stevia in vloeibare of poedervorm is dat absoluut niet. Het groene plantje bestaat voor 10% uit steviosides en wordt door de industrie geconcentreerd. De meeste witte poeders bestaan voor 80 – 90% uit steviociden. Het groene plantje zelf is ‘slechts’ 35 – 45 keer zoeter dan tafelsuiker en bevat tal van mineralen en hulpstoffen om de stevia geneeskrachtig en voedend te maken. De witte stevia is zwaar bewerkt en ontdaan van de krachtige hulpstoffen die moeder natuur ons schenkt om stevia in het lichaam te verwerken. Met andere woorden: we kunnen beter kiezen voor de groene stevia en de witte laten staan.

Vaak wordt de witte stevia gecombineerd met maltodextrine omdat stevia een bittere nasmaak heeft en velen hier niet aan kunnen wennen. Maltodextrine is echter een verdacht product omdat bij de productie hiervan chemicaliën en bleekmiddelen komen kijken, afgezien van het feit dat het ook vaak van genetisch gemanipuleerde oorsprong is.


Waarom moet je überhaupt je voeding extra zoet maken? Gewoon van die verslaving afkomen.
 
Heb net naar BF gemaild dat ze een klant kwijt zijn en dat ik gecompenseerd wil worden.

En hun producten zijn nu LAB TESTED met een stempel dat maakt het een stuk geloofwaardiger.

21mynoo.png
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #996
Rietsuiker of iets dergelijks. Suiker wat onbewerkt is zodat de hulpstoffen nog erin zitten en je lichaam er wat mee kan in plaats van je lichaam uitputten en je immuunsysteem verzwakken. Stevia is ook rotzooi. Geen verschil met witte suiker. Je alvleesklier maakt alsnog insuline aan omdat je zoetigheid nuttigt alleen de hulpstoffen missen. Alle geraffineerde suikers zijn rotzooi.

Stevia is ook kaalgeplukt in de fabriek zodat er witte poeder overblijft. Het is alweer het zoveelste zoetstofje waarmee je bedrogen wordt.

De steviaplant mag dan zogenaamd natuurlijk zijn, de witte stevia in vloeibare of poedervorm is dat absoluut niet. Het groene plantje bestaat voor 10% uit steviosides en wordt door de industrie geconcentreerd. De meeste witte poeders bestaan voor 80 – 90% uit steviociden. Het groene plantje zelf is ‘slechts’ 35 – 45 keer zoeter dan tafelsuiker en bevat tal van mineralen en hulpstoffen om de stevia geneeskrachtig en voedend te maken. De witte stevia is zwaar bewerkt en ontdaan van de krachtige hulpstoffen die moeder natuur ons schenkt om stevia in het lichaam te verwerken. Met andere woorden: we kunnen beter kiezen voor de groene stevia en de witte laten staan.

Vaak wordt de witte stevia gecombineerd met maltodextrine omdat stevia een bittere nasmaak heeft en velen hier niet aan kunnen wennen. Maltodextrine is echter een verdacht product omdat bij de productie hiervan chemicaliën en bleekmiddelen komen kijken, afgezien van het feit dat het ook vaak van genetisch gemanipuleerde oorsprong is.


Waarom moet je überhaupt je voeding extra zoet maken? Gewoon van die verslaving afkomen.
Ok ff wat duidelijkheid scheppen:

1. Ruwe rietsuiker

Claim: 'Ongeraffineerd en bevat vitaminen en mineralen'

Gezonder? We zijn door bruin brood en bruine zilvervliesrijst 'bruin' gaan associëren met gezonder. Maar rietsuiker dankt zijn bruine kleur alleen aan een lichte karamellisatie die optreedt bij het verwarmen en verdampen in de fabriek. Rietsuiker bestaat net als onze witte kristalsuiker (vaak van de suikerbiet) voor 100 procent uit 'sucrose', een verbinding van glucose (het soort suiker dat in je bloed voorkomt) en fructose (het soort suiker dat in planten, en dus fruit, voorkomt). Maar hoe zit het dan met die mineralen? Hoogleraar voedingsleer Martijn Katan: 'Soms zit er in die ruwe rietsuiker nog een beetje zand, dan kan het maar zo zijn dat er een spoortje van mineralen zoals ijzer extra in zit.' Rietsuiker is in Amerika wat bietsuiker in Nederland is: gewoon suiker, waar je gewoon dik van wordt.

http://www.gezond24.nl/tv-uitzending/g24_1557/Alternatieve-suikers-even-slecht-als-gewone-suiker

Stevia is helemaal geen rotzooi, het is een natuurlijke zoetstof, of die nu in de plant zit of niet, het blijft een natuurlijke zoetstof. Dat het verder geen voedingsstoffen aanlevert is irrelevant, daar dient het ook niet voor. Daarvoor eet je ook groenten, fruit en vis/vlees.

Maltodextrine daar is ook niets mis mee zolang je het alleen op de juiste tijdstippen gebruikt (rondom trainingen) dat verhaal rond chemicaliën en genetische manipulatie daar mogen ze eens een bron voor geven. Het is gewoon een snel opneembare koolhydraat.

Verder is het evolutionair bepaald dat de mens van zoetigheid houdt, ik zou zeker wat zoetigheid opnemen in een schema om het vol te kunnen houden. Dat kan natuurlijk ook fruit zijn.

Maar tot zover off-topic.
 
Ik werk zelf als packaging specialist voor eigen merken bij een groot bedrijf en ik weet wel 100% zeker dat B&F op de hoogte is van de zaken van aminolabs en de afwijkende waarde's die ze op de etiket plaatsen.

Het zit zo;

Elke bedrijf die een product onder eigen merk wilt verkopen heeft een kwaliteit afdeling nodig, daar bekijken ze de waardes die de leverancier aanlevert na. Dus als een leverancier productspecificaties aanlevert dan staat daar de waardes op die vertaald moeten worden naar het etiket.

Maar dan zal je zeggen "maar Aminolabs kan toch gelogen hebben op hun productspecificaties", ja dan zou kunnen maar een bedrijf als B&F zal toch steek proeven moeten nemen en producten opsturen naar een Lab ter controle, bij ons doen ze dat ook. En de VWA zegt ook dat je eerlijke gegevens op je etiket moet vermelden. Ik denk dat we ook een melding hier van moeten maken bij de VWA.

Het is niet leuk voor de consument en ik als jaren lange klant bij BF ben ik er ook klaar mee.
 
Ok ff wat duidelijkheid scheppen:



http://www.gezond24.nl/tv-uitzending/g24_1557/Alternatieve-suikers-even-slecht-als-gewone-suiker

Stevia is helemaal geen rotzooi, het is een natuurlijke zoetstof, of die nu in de plant zit of niet, het blijft een natuurlijke zoetstof. Dat het verder geen voedingsstoffen aanlevert is irrelevant, daar dient het ook niet voor. Daarvoor eet je ook groenten, fruit en vis/vlees.

Maltodextrine daar is ook niets mis mee zolang je het alleen op de juiste tijdstippen gebruikt (rondom trainingen) dat verhaal rond chemicaliën en genetische manipulatie daar mogen ze eens een bron voor geven. Het is gewoon een snel opneembare koolhydraat.

Verder is het evolutionair bepaald dat de mens van zoetigheid houdt, ik zou zeker wat zoetigheid opnemen in een schema om het vol te kunnen houden. Dat kan natuurlijk ook fruit zijn.

Maar tot zover off-topic.

Heel mooi allemaal. Maar wat vind jij als baas der bazen nou van dit B&F oplichting schandaal?
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #999
Heel mooi allemaal. Maar wat vind jij als baas der bazen nou van dit B&F oplichting schandaal?
Had ergens gepost dat er in maart een beslissing wordt genomen over de samenwerking met benf (tot dan is er sponsoring afgesproken) dus ik ga nu geen uitspraken doen, maar volg alles op de voet natuurlijk.
 
Ik zie net op de website de 'whey smoothie' staan.
Maar waarom zou ik die nemen ipv de whey perfection?

De smoothie bevat minder eiwitten en meer suikers...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Naar boven