AndroidHealthClinic

Havermout- hoe eten jullie het?

Ik vermaal het tot poeder in de blender. Dit poeder gooi ik in een shakebaker, alwaar ik het vermeng met water of melk en eventueel whey eiwit.
 
ik doe het nu.

Havermout met melk in de microwave.

daarna wat zoetstof en banaan whey van XXL bigger is better er door heen.

Dat maakt het echt heerlijk.
 
Op de oude wijze...

Melk koken, havermout erin, doorroeren op laag vuurtje tot het lekker dikt...

Beetje laten afkoelen (15-20min.)

Bestrooien met kaneel

Eten !!!
 
Gewoon in de magnetron 3 min, daarna wat choco whey erdoorheen en smullen maar. Normaal gesproken eet ik brinta maar voor de afwisseling af en toe havermout :o
 
1,5 minuut in de magnetron met water of melk. Even laten staan,zodat het indikt en dan happen maar.
 
Koud of warm, M-M ?

Ik drink het ook met water, bij mij moet je in de cut niet aankomen met melk.
 
Havermout eet ik koud met water (Y)
en ik geniet er ook nog echt van ook :D
 
Ik breng 800 ml water aan de kook.
Ik gooi er vervolgens 150 gr havermout in.
Af en toe roeren en wachten tot het dik genoeg is.
Een lading rozijnen erdoor, nogmaals roeren, af laten koelen en eten.
 
wuahahahahehehehahahahahahhaa
 
Water laten koken, havermout doorheen gooien, 30 seconden roeren op hoog vuur, vuur hierna wat lager omdat het omhoog komt borrelen, even 10 seconden laten staan... en overgieten in een bord. Vervolgens fruit en whey doorheen gooien en w00t: volledig ontbijt. Favo maaltijd van de dag ook :D
 
Shakebeker met wat water, havermout erbij (ongeveer 200 gram), ff roeren en happen. En dat 2 x per dag.
 
melk,water ,lepel ,bakje
 
Havermout mengen met melk en chocopoeder, en vervolgens 3 minuten blenden.
 
Terug
Naar boven