SGeezy
Novice
- Lid sinds
- 25 jun 2009
- Berichten
- 29
- Waardering
- 0
- Lengte
- 1m85
- Massa
- 82kg
- Vetpercentage
- 14%
Hoi DBB'ers,
Ik ga beginnen aan een bulk-voedingsschema, ik heb alvast een voedingsschemaatje gemaakt met de vaste waarden die ik sowieso wel ga eten. Dit is tevens ook mijn eerste voedingsschema die ik heb gemaakt, ik heb de stickies gelezen maar ik heb ervaren hulp/inspiratie nodig om mijn schema bij te vullen en te variëren met gehakt of vis, groentes.
Maar mijn voedingsschema is nog niet klaar en er moet nog wat bij, en misschien vergeet ik nog iets etc.
Dat wil ik graag even weten, wat er nog bij kan en/of alles goed is.
Ik ben net 17 jaar geworden,
weeg ~84kg als ik net wakker ben op een nuchtere maag,
en mijn vetpercentage is rond de 14-15%
Ik waardeer het hulp heel erg, alle informatie neem ik mee en ga ik het ook proberen toe te passen!
~edit: btw ik train altijd na mijn 4e maaltijd tussen 2 en 4uur en kom meestal vlak voor het avondeten thuis. bij maaltijden met kip en rijst doe ik ook wel vaak een pot doperwten en wortelen verdeeld in die 3 maaltijden als een tijdelijke oplossing.
Ik ga beginnen aan een bulk-voedingsschema, ik heb alvast een voedingsschemaatje gemaakt met de vaste waarden die ik sowieso wel ga eten. Dit is tevens ook mijn eerste voedingsschema die ik heb gemaakt, ik heb de stickies gelezen maar ik heb ervaren hulp/inspiratie nodig om mijn schema bij te vullen en te variëren met gehakt of vis, groentes.
Maar mijn voedingsschema is nog niet klaar en er moet nog wat bij, en misschien vergeet ik nog iets etc.
Dat wil ik graag even weten, wat er nog bij kan en/of alles goed is.
Ik ben net 17 jaar geworden,
weeg ~84kg als ik net wakker ben op een nuchtere maag,
en mijn vetpercentage is rond de 14-15%
Ik waardeer het hulp heel erg, alle informatie neem ik mee en ga ik het ook proberen toe te passen!
~edit: btw ik train altijd na mijn 4e maaltijd tussen 2 en 4uur en kom meestal vlak voor het avondeten thuis. bij maaltijden met kip en rijst doe ik ook wel vaak een pot doperwten en wortelen verdeeld in die 3 maaltijden als een tijdelijke oplossing.
Bijlagen
Laatst bewerkt:
