- Lid geworden
- 28 mei 2014
- Berichten
- 40.493
- Waardering
- 64.723
- Lengte
- 1m85
- Massa
- 93kg
Noem er is 5 duizend op?Brinta is ook niet te vreten. Niet gek dus! En er zijn tienduizend andere opties!
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Noem er is 5 duizend op?Brinta is ook niet te vreten. Niet gek dus! En er zijn tienduizend andere opties!
Ik eet bijna een pak brinta per dag alleen drink ik het, met water. Vind het sowiezo niet te hachelen, dus wat ik doe is ca 75 gram in een shake beker, deksel dr op, dan pas water d'r bij, ala minuut even kort hevig shaken en direct naar binnen chuggen.
En zo weer een shake beker en zo weer een beker. Kun je ook met melk doen natuurlijk.
Zo ben je er in een minuut klaar ermee, je proeft het nauwelijks.
Kokhalzen lukt dan alsnog wel als je je verstand niet op nul zet, maar 't kost je iig. geen half uur meer.
Direct na het water d'r op doen shaken en chuggen, geen 10 seconden wachten na 't shaken want dan is het een klont
Ik eet gewoon dingen die ik lekker vind. Ik voel me nu heel raar.
ik voel me nu ook heel raar om van jou een grove -dt fout te zien
Zoals ik al schreef, omdat het er binnen no-time inzit, je bij 7000kcal per dag maintenance gewoon voor eenvoud kiest, en het belangrijkste, omdat ik de slowcarbs ( zo goed mogelijk verdeeld over de dag ) nodig heb om lage boedsuikerspiegel en zelfs hypo’s te voorkomen.Maar waarom?
EensWat flauw van je
Zoals ik al schreef, omdat het er binnen no-time inzit, je bij 7000kcal per dag maintenance gewoon voor eenvoud kiest, en het belangrijkste, omdat ik de slowcarbs ( zo goed mogelijk verdeeld over de dag ) nodig heb om lage boedsuikerspiegel en zelfs hypo’s te voorkomen.
Ik eet bijna een pak brinta per dag alleen drink ik het, met water. Vind het sowiezo niet te hachelen, dus wat ik doe is ca 75 gram in een shake beker, deksel dr op, dan pas water d'r bij, ala minuut even kort hevig shaken en direct naar binnen chuggen.
En zo weer een shake beker en zo weer een beker. Kun je ook met melk doen natuurlijk.
Zo ben je er in een minuut klaar ermee, je proeft het nauwelijks.
Kokhalzen lukt dan alsnog wel als je je verstand niet op nul zet, maar 't kost je iig. geen half uur meer.
Direct na het water d'r op doen shaken en chuggen, geen 10 seconden wachten na 't shaken want dan is het een klont