Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Peiling Peiling Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    169
Ja het is weer tijd voor meatballs in tomatensaus.

Sinds ik dit een paar weken geleden voor t eerst heb gemaakt heb ik het volgens mij 4 van de 7 dagen per week gegeten :roflol:
 

Bijlagen

  • 20200306_185736.jpg
    20200306_185736.jpg
    200,9 KB · Weergaven: 158
Laatst bewerkt:
Voor het gehakt mengsel deed ik:
400gr low fat rundergehakt (Musclemeat)
1 heel ei
1 eetlepel ketchup
1 theelepel milde franse mosterd
2 theelepels oregano
25gr paneermeel gekruid

Hier draai ik 8 balletjes mee van 50gr gehakt per stuk.

Voor de saus:
3 grote tomaten of 4 kleinere (in blokjes)
1 gele paprika (in blokjes)
150gr ui snippers
1 a 2 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel oregano
3 groente bouillon blokjes
Zout naar smaak

1. Uitjes aanbakken in wat zonnebloemolie
2. De tomaat en paprika blokjes erbij
3. Tomatenpuree, bouillon blokjes en oregano erbij en misschien wat zout naar smaak, en water toevoegen naar gewenste dikte.
4. Even sudderen met deksel op de pan
5. De balletjes rauw erbij doen, daarna weer even deksel op de pan. Af en toe roeren en beetje doorsudderen :D

Ik eet t altijd met een italiaanse bol o.i.d - ik ben echt een doper :roflol:
 
Laatst bewerkt:
@Biomek ... le nouveau Biomek Huysentruyt
Wat hebben we geleerd vandaag ?
 
Terug
Naar boven