MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Thaise rode curry met kip, baby maïs, wortel, courgette, aubergine, paprika en sugarsnaps.
16761341747997560605356870903755.jpg
 
20230211_143621.jpg

2x 1,2 kg dry aged côte à l'os.
20230211_144410.jpg

Paste niet in de vacuumzak dus heb het bot verwijdert en een gedeelte van de korst. Na 3,5 uur sous vide wordt de smaak anders te kazig.
20230211_151035.jpg

Gepekeld met fijn zout en een plakje boter aan elke kant. Nu 3,5 uur op 51,5 °C in het waterbad.

Khad met kerst van de reekarkassen fond gemaakt en dat in blokjes ingevroren. Zo wat sjalotjes en knoflook fruiten, afblussen met rode wijn, inkoken en dan wat van die fond toevoegen, wat roomboter erbij en dan met xanthaangom indikken tot een mooie rode wijn wildsaus.
Men zegt toch altijd dat je beter geen boter kunt toevoegen bij sousvide?
 
Terug
Naar boven