AndroidHealthClinic

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Peiling Peiling Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    169
2e ronde met spoelmiddel

IMG_0371.jpeg
 
Cote de boeuf
20230825_211126.jpg

Gister sous vide gegaard. Daarna meteen in een ijsbad en een nachtje in de koelkast laten liggen zodat alle sappen weer terug het vlees in trekken.

20230826_180113.jpg

20 mins uit de koelkast, hoog vuur bakken. Dan 5 mins rusten, trancheren, op een ovenplaatje en 1 min in de oven bij opdienen.
20230826_181326.jpg
20230826_181338.jpg

Perfectie :cool:💪
 
Wel lekker korstje erop :) Ik wil niet zeiken maar doe het lekker toch. Maar volgens mij is die kip echt 100x lekkerder als je hem een uurtje van tevoren al snijdt (wil sowieso het makkelijkste als die nog een beetje bevroren is) en gewoon in wat olie + kruiden laat marineren.
 
Wel lekker korstje erop :) Ik wil niet zeiken maar doe het lekker toch. Maar volgens mij is die kip echt 100x lekkerder als je hem een uurtje van tevoren al snijdt (wil sowieso het makkelijkste als die nog een beetje bevroren is) en gewoon in wat olie + kruiden laat marineren.
Hij is al op. Heb geen tijd voor uitgebreid bereiden van eten. Flats in de pan en bakken maar. met andere dingen neem ik wel de tijd voor, en 120% aandacht.
 
Terug
Naar boven