apfelstrudel
Superior Athlete
- Lid sinds
- 15 nov 2008
- Berichten
- 45.417
- Waardering
- 61.740
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Hoeveel teentjes knoflook eet jij in 1 maaltijd?Hachee, Stampotaardappelen uit de Oven, Gepofte Knoflook, Tuinerwten (dv) en wat mayo
![]()
Lekker kauwvoedsel in de morgenπM2
(Dit eet ik 3x pd)
125gr pasta onbereid
175gr kip (muscle meat) dus bereid!
15gr ongezouten cashewnoten
Kaas/passata/zout
![]()
Normaal is me 2de meal 09.30, maar probeer alles vandaag wat naar voren te halen zodat ik nog enigszins kan genieten van die ene oliebol die er eind vd dag nog in gaat. Zelfde met kerst als je 2uur voor het kerstdiner nog zon bakje eet zit je ook niet echt comfortabel aan het kerstdinee dus sommige dagen probeer ik net wat te schuiven.
Ja ben ook extra vroeg opgestaan, ik voel je pijnNormaal is me 2de meal 09.30, maar probeer alles vandaag wat naar voren te halen zodat ik nog enigszins kan genieten van die ene oliebol die er eind vd dag nog in gaat. Zelfde met kerst als je 2uur voor het kerstdiner nog zon bakje eet zit je ook niet echt comfortabel aan het kerstdinee dus sommige dagen probeer ik net wat te schuiven.
Het eet makkelijker als je de pasta eerst bereid.M2
(Dit eet ik 3x pd)
125gr pasta onbereid
175gr kip (muscle meat) dus bereid!
15gr ongezouten cashewnoten
Kaas/passata/zout
![]()
Goeie tip voor de volgende keer! π
Te weinig om de bloedzuigers van het forum op afstand te houden.

Ik doe elke dag een teentje door een van mn maaltijden. Is ook gezond.Te weinig om de bloedzuigers van het forum op afstand te houden.
Dat varieert vanaf nul t/m een hele voet, maar liever een teentje meer.
Als je de knoflook zo of als losse tenen (niet pellen!) in de oven doet dan mislukken er soms een paar tenen, die worden hard. Degene die lukken hebben een heel zachte smaak en ze zijn zo zacht dat je ze kan uitknijpen en de pasta is heerlijk.
Meer knoflook-liefhebbers hier?
Ik vind het lekkerder om gewoon βrauweββaardappelen met schil (bijv Roseval) in parten te snijden, even aan te zetten en dan lang in de oven te bakken.1. Stamppotaardappelen komen geschild en voorgekookt in zakken van een kilo, dat is genoeg voor twee maaltijden;
2. Ik vind aardappelen uit de oven erg lekker, olijfolie, zout, peper, Provinciaalse kruiden, Italiaanse kruiden, verse rozemarijn, verse tijm, paar tenen knoflook erbij poffen. Ook krijg ik die uit de oven makkelijker weg dan gekookt, zou ik ze koken dan had ik geen zakken nodig van een kilo;
Dat is ook lekkerder, zou ik ook wat vaker moeten doen.Ik vind het lekkerder om gewoon βrauweββaardappelen met schil (bijv Roseval) in parten te snijden, even aan te zetten en dan lang in de oven te bakken.

Maar, kost dat te veel tijd?Dat is ook lekkerder, zou ik ook wat vaker moeten doen.
Zeker Roseval![]()
Ik denk er vaak niet aan buiten feestdagen en gelegenheden.
Het is denk ik ook niet duurder dan zoβn zal stamppotaardappelen.Ik denk er vaak niet aan buiten feestdagen en gelegenheden.
Nadeel is hij smelt zo weg als hij je kerntemperatuur raakt
