Mindcontrol
Freaky Bodybuilder
- Lid sinds
- 12 mei 2023
- Berichten
- 5.913
- Waardering
- 8.395
- Lengte
- 1m56
- Massa
- 54kg
- Vetpercentage
- 20%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dit is idd dus de reden waarom ik alsnog in de “vakantie” zoals nu gewoon opsta om 05.00/06.00 om te eten en dan vervolgens op de bank een dutje verder doe 😂Te lang uitgeslapen.
We lopen meteen 2000kcals achter🙄
GAS EROP
Tonijn pizza![]()
Ja het is een race tegen de klok op deze kcals en heb het zelf ook onderschat. 3K lukt iedereen wel.voor x weken. Maar dit is bijna een Job 🫠Dit is idd dus de reden waarom ik alsnog in de “vakantie” zoals nu gewoon opsta om 05.00/06.00 om te eten en dan vervolgens op de bank een dutje verder doe
Yup herken het hele verhaal. Ik maak ook dagelijks een overzicht op welk tijdstip ik elke meal moet eten, want ik weet ondertussen wel welke meals makkelijker gaan dan andere en ik niet de beste ochtend eter ben en hier ook rekening mee houd dat ik de makkelijkste hier neer zet. Je zou ook bv zon liter fruitsap fles kunnen toevoegen aan je dieet, ananas/druiven smaak heeft 50kcal/100ml en als je die fles tijdens werkurenJa het is een race tegen de klok op deze kcals en heb het zelf ook onderschat. 3K lukt iedereen wel.voor x weken. Maar dit is bijna een Job 🫠
Ik zit altijd met een klotedingetje, ik weet nooit echt precies wanneer ik klaar met werk ben. Die PWO meal timen kan weleens klote zijn. Soms eet je 2 uur vantevoren dat je denkt dat je klaar bent, dan komt er iets tussen of andersom: je denkt 2 uur voor je workout te eten en dan is de laatste klant al dicht en loop je nog met een fooddip met deze hoeveelheden🫠Yup herken het hele verhaal. Ik maak ook dagelijks een overzicht op welk tijdstip ik elke meal moet eten, want ik weet ondertussen wel welke meals makkelijker gaan dan andere en ik niet de beste ochtend eter ben en hier ook rekening mee houd dat ik de makkelijkste hier neer zet. Je zou ook bv zon liter fruitsap fles kunnen toevoegen aan je dieet, ananas/druiven smaak heeft 50kcal/100ml en als je die fles tijdens werkuren een slokje hier en daar pakt is toch extra 500 kcal eind vd dag.
Boeiend als dat eens gebeurd ik heb dat iedere week.Te lang uitgeslapen.
We lopen meteen 2000kcals achter🙄
GAS EROP
Tonijn pizza![]()
1 liter fruitsap. Ik krijg al het zuur als ik eraan denk. Xxl pack Rennies op weekbasis.Yup herken het hele verhaal. Ik maak ook dagelijks een overzicht op welk tijdstip ik elke meal moet eten, want ik weet ondertussen wel welke meals makkelijker gaan dan andere en ik niet de beste ochtend eter ben en hier ook rekening mee houd dat ik de makkelijkste hier neer zet. Je zou ook bv zon liter fruitsap fles kunnen toevoegen aan je dieet, ananas/druiven smaak heeft 50kcal/100ml en als je die fles tijdens werkuren
een slokje hier en daar pakt is toch extra 500 kcal eind vd dag.
100gr dextro intra merk je ook niks van en is wederom 400 kcal.
Ik hecht eigenlijk 0.0 waarde aan me pwo meal aangezien je toch al zoveel eet dat die pwo meal weinig extras brengt. Voorheen at ik havermout, maar sinds enkele maanden pannekoek pindakaas en whey en dit eet ik in de auto na werk richting huis zodat ik ook de tijd bespaar dat je thuis weer moet koken en je met rijden toch maar zit en dus die tijd ook kunt multi tasken en eten ✌️Ik zit altijd met een klotedingetje, ik weet nooit echt precies wanneer ik klaar met werk ben. Die PWO meal timen kan weleens klote zijn. Soms eet je 2 uur vantevoren dat je denkt dat je klaar bent, dan komt er iets tussen of andersom: je denkt 2 uur voor je workout te eten en dan is de laatste klant al dicht en loop je nog met een fooddip met deze hoeveelheden🫠
Ik eet die nu in 2 keer op, om de 1.5 uur. Dan zit ik altijd een beetje in het midden.
Op begin dronk ik een pak in een keer leeg, maar idd als dit verdeelt over 3/4 momenten op de dag dan merk je er vrijwel niets van. Drink het na de maaltijd gewoon paar slokken, want alle meals zelf drink ik met water.1 liter fruitsap. Ik krijg al het zuur als ik eraan denk. Xxl pack Rennies op weekbasis.
Vandaag uitgeslapen, eerst maaltijd 12 uur. Eetlust is echt drama nu.Dit is idd dus de reden waarom ik alsnog in de “vakantie” zoals nu gewoon opsta om 05.00/06.00 om te eten en dan vervolgens op de bank een dutje verder doe 😂


half bord pindasaus haha. Lekker!!Hertenbiefstuk
Pomme duchesse met gesmolten kaas
PIndasaus
Mayo
Appelmoes![]()
Waarom heb je altijd stamppotaardappelen maar geen stamppot?Hachee, Stampotaardappelen uit de Oven, Gepofte Knoflook, Tuinerwten en wat mayo
![]()
Omdat het kan?Waarom heb je altijd stamppotaardappelen maar geen stamppot?
Chili con carne
![]()
Als de groente, chorizo, kidneybonen en weet ik veel wat op zijn en er nog wel een zielig zakje peen en ui ligt.
Dus, gehaktballen van mager gehakt (wederom Silvo zakjes en ei), afgemaakt in de oven voor juicyness, en hutspot, groente stoven ipv aanzweten en doodkoken, want bite en smaak.
Note to self: de volgende keer met witte peper en nootmuskaat.
N.B. mijn ballen zijn hier ruim 100 gram, dus met de proteïne zit het wel goed.
EDIT: "nog eentje dan, nog eentje dan".
Voor de zekerheid een extra balletje genomen.
EDIT2: zit inmiddels op 4 ballen, 500 gram aarappelen en 250 gram groente. Gelukkig is het mager gehakt
PrimaOmdat het kan?
1. Stamppotaardappelen komen geschild en voorgekookt in zakken van een kilo, dat is genoeg voor twee maaltijden;
2. Ik vind aardappelen uit de oven erg lekker, olijfolie, zout, peper, Provinciaalse kruiden, Italiaanse kruiden, verse rozemarijn, verse tijm, paar tenen knoflook erbij poffen. Ook krijg ik die uit de oven makkelijker weg dan gekookt, zou ik ze koken dan had ik geen zakken nodig van een kilo;
3. De verhoudingen bij stamppot is vaak heel veel aardappel en weinig groente. Volgens mij heb ik weleens hutspot met gehaktballen gepost, andere stamppotten wellicht niet gepost;
4. Door die aardappelen niet te gebruiken voor stamppot, of zelfs voor een bereidingswijze die niet op de verpakking staat, en door met de stamppotgroente wat anders in elkaar te flansen, zoals met de andijvie laatst, ben ik lekker culinair (met een heel kleine c hoor) kokend en klotend aan het proeven, prutsen en proberen.
@ 3
