MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Bavette truffel pasta
 

Bijlagen

  • IMG_9716.jpeg
    IMG_9716.jpeg
    106,7 KB · Weergaven: 36
@wovano, ik weet dat ik op jou kan rekenen. Biefstuk... Hoe lang per kant?
Niet koud uit de koelkast direct bakken. paar uur vooraf uit de koelkast kan prima. hete pan, heet vet en dichtschroeien beid kanten en dan elke kant 2 minuten op lager gas.
(ligt ook aan de dikte van je stukje beef)
 
Geen maaltijd maar een blikje om de honger te stillen
 

Bijlagen

  • image.jpg
    image.jpg
    107,5 KB · Weergaven: 20
Niet koud uit de koelkast direct bakken. paar uur vooraf uit de koelkast kan prima. hete pan, heet vet en dichtschroeien beid kanten en dan elke kant 2 minuten op lager gas.
(ligt ook aan de dikte van je stukje beef)
Ik denk niet dat 2 minuten een verbetering is, als anderhalf al te lang is :o
 
Het vlees laten rusten in zilverpapier na het bakken doet ook enorm veel aan de sappigheid
 
Oke.. Ik begin echt oud te worden...
Ik heb dus zo'n magnetron he.... Met een draaiknop als timer.
En die draai ik eigenlijk altijd volle bak open en op gevoel haal ik dan mijn warme prakkie eruit.
Nu net vergat ik dus even dat ik er COR in had staan....
Het is nu een koekie geworden waarop je je tanden breekt... :headbang:
cor.png
 
Oke.. Ik begin echt oud te worden...
Ik heb dus zo'n magnetron he.... Met een draaiknop als timer.
En die draai ik eigenlijk altijd volle bak open en op gevoel haal ik dan mijn warme prakkie eruit.
Nu net vergat ik dus even dat ik er COR in had staan....
Het is nu een koekie geworden waarop je je tanden breekt... :headbang:
cor.png
De beste uitvindingen ontstaan per ongeluk.

Heb jij nu iets nieuws uitgevonden?

Smaakt het?
 
De beste uitvindingen ontstaan per ongeluk.

Heb jij nu iets nieuws uitgevonden?

Smaakt het?
Nou beste gozer...
Dat ding is echt kogelhard geworden.
Ik kom hem niet eens in 2 breken.
Dus ik ben weer een frisbee rijker.
Loop Ultra GIF by FYFT
 
  • Haha
Waarderingen: K82
Terug
Naar boven