XXL Nutrition

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

toast met kipfilet, light mozzarella, tomaat, cayennepeper en basilicum :) heb nog een 2de voor na de training
mozzarella addict! :D

Snapshot_20130325_2.JPG
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #1.422
Jezus daar kan ik een hele dag, of zelfs twee dagen op leven man ;')
Hoeveel kcal vreet jij op een dag naar binnen?

Op trainingsdagen 3200-4000 kcal, afhankelijk van mijn activiteitenpatroon naast de krachttraining. Op rustdagen 2200-3000 kcal (ik doe fysiek werk) :) Ik doe overigens aan IF dus dat zou een hoop moeten verklaren.

Zo een maal zou ik ook best op kunnen. Maar gek genoeg doe ik het niet. :o
alleen dat ijs.. das een garantie voor buik en koppijn dus aan mij niet besteedt. Ik zou dan een bak kwark met noten pakken. :D

Als ik een dergelijke meet met een goede trainingsmaat heb maken we er iets leuks/speciaals van - en we zorgen er alsnog voor dat we onze geplande macro's (grotendeels) raken :D
 
Pre workout cheatmeal, ik gok tussen de 800-1000 gr chinees :D

2m27578.jpg
 
2jg8nzb.jpg


2sanxc2.jpg


15ho8z9.jpg


9u2qfb.jpg


Pitta broodjes gevuld met salade, spinazie, tonijn en kip - zoete aardappel in de oven - eiwitpannenkoek

REFEED PART I
 
Lahana sarmasi (gevulde spitskool)

lah.jpg
 
Lahana sarmasi (gevulde spitskool)

Oh dat is zo lekker :heart:
Ik maak de Roemeense variant nog weleens, maar dan worden de rolletjes in een romertopf gestoofd met tomaten en spek. Vervolgens gegeten met creme fraiche. Zucht.
Dat gaat de komende 6 maanden niet gebeuren in huize Sjors.

Heb jij er rijst/gehakt in zitten?
 
Waar is de yaprak sarmasi:P wij eten dat meestal gemixt met yaprak sarmasi:)

Maak je dat trouwens zelf?
 
Een kwartier geleden gegeten en na het bekijken van dit topic alweer honger :(
 
Rijst, kool met kippen hartjes en levertjes nom nom nom:o

20130325_190405.jpg
 
Fuaaark, bunkeren :D

IMG-20130325-WA0004.jpg
 
Lahana sarmasi (gevulde spitskool)
das zoooo lekker! ik maak zelf vaak gevulde koolrolletjes van chinese kool. Ook zo lekker! met een gember/kerissaus!

Mijn pastaatje na het trainen! 100gr volkoren spaghetti + groene paprika+ui+hele gerookte kipfilet+ pakje passata met chilikruiden Jummie!! en bak kwark na!
25qurmx.jpg
 
Oh dat is zo lekker :heart:
Ik maak de Roemeense variant nog weleens, maar dan worden de rolletjes in een romertopf gestoofd met tomaten en spek. Vervolgens gegeten met creme fraiche. Zucht.
Dat gaat de komende 6 maanden niet gebeuren in huize Sjors.

Heb jij er rijst/gehakt in zitten?


Heb je er foto's van de Roemeense versie?
Het klinkt lekker in ieder geval. :D

Ja beide zit er in, recept: http://www.turksekok.nl/1922/lahana-sarmasi#

---------- Post toegevoegd Mon 25 Mar 2013 om 20:33 ----------

Waar is de yaprak sarmasi:P wij eten dat meestal gemixt met yaprak sarmasi:)

Maak je dat trouwens zelf?


Jaa yaprak sarmasi is ook heerlijk. Morgen ga ik die maken, bedankt voor het herinneren. :D

Ik maak het helemaal zelf, ben gek op Turkse gerechten. ;)
 
Sutlac als toetje ( ja weer Turks vandaag) :D

sutlac[1].jpg
 
Heb je er foto's van de Roemeense versie?
Het klinkt lekker in ieder geval. :D

Ja beide zit er in, recept: http://www.turksekok.nl/1922/lahana-sarmasi#

---------- Post toegevoegd Mon 25 Mar 2013 om 20:33 ----------




Jaa yaprak sarmasi is ook heerlijk. Morgen ga ik die maken, bedankt voor het herinneren. :D

Ik maak het helemaal zelf, ben gek op Turkse gerechten. ;)


rainforest%2Bcrips%252C%2Bsarmale%2B127.jpg




Zoals je ziet met creme fraiche en polenta. Zo eten Roemenen het zeg maar.
Wij komen echter uit Transylvanie en daar eten ze het 'zoet' met suiker. Of dus gestoofd met tomaten en spek.
 
Terug
Naar boven