dzjaynus
Novice
- Lid sinds
- 27 mrt 2007
- Berichten
- 11
- Waardering
- 0
de zomer komt eraan,dus maw geen warme maaltijden meer(of toch veel minder).
dit wil zeggen dat ik moet varieren in mijn sauzen bij koude schotels,koude macaroni,en dergelijke...
om het niet te snel beu te worden.ik heb nu een mayonaise gevonden in
de colruyt met de helft vet van een gewone pot,maar dit is nog steeds te veel.
nu is dus mijn vraag,welke sauzen kan ik best gebruiken,pikant of zoetzuur
of wathever,het maakt niet uit,zolang er maar variatie is.oh en ik ben van belgie,
dus liefst geen albert heyn of c1000(of ze moesten fantastiche dingen
hebben die de moeite van de trip naar nl waard zijn
)
alvast bedankt
dit wil zeggen dat ik moet varieren in mijn sauzen bij koude schotels,koude macaroni,en dergelijke...
om het niet te snel beu te worden.ik heb nu een mayonaise gevonden in
de colruyt met de helft vet van een gewone pot,maar dit is nog steeds te veel.
nu is dus mijn vraag,welke sauzen kan ik best gebruiken,pikant of zoetzuur
of wathever,het maakt niet uit,zolang er maar variatie is.oh en ik ben van belgie,
dus liefst geen albert heyn of c1000(of ze moesten fantastiche dingen
hebben die de moeite van de trip naar nl waard zijn
)alvast bedankt

