Fitness Seller

Sticky Testosteron Booster: Welke zijn er, werken ze echt en hoe werken ze nu eigenlijk?

Ik wilde in eerste instantie als voorbeeld geven: kijk maar naar onze Oosterburen, het schoolvoorbeeld van lage T, maargoed, I rest my case.
 
Dat soort termen hoef je niet aan mij uit te leggen. Het gaat mij om het NCBI.
 
Waardeloze bron (je maakt geen geintje toch?). Enkel weten dat soja fytaten bevat zou automatisch tot een conclusie moeten leiden dat het T verlaagt.

Het probleem is dat je niet verder kijkt dan je neus lang is.

Haha, is dit een serieuze opmerking, of troll je me nu?


Dat soort termen hoef je niet aan mij uit te leggen. Het gaat mij om het NCBI.
NCBI is niks meer dan een portal, geeft je toegang tot een database met shitload aan journals. Die meta-analyse is gewoon gepubliceerd in fertility and sterility.
 
Nee, zie daar het nut niet van in.
 
@Bryce: Aan welke 'complot-theorie' zit je op het moment te denken?
 
Trouwens, dat heel fytaten-verhaal is bull-shit volgens mij: altijd vegetarisch gegeten, en die fytaten zouden de opname va, het toch al moeilijk opneembaar non-heem ijzer nog meer remmen.....
Nou, ik kan je vertellen dat toen ik een multivit slikte waar 5 mg ijzer in zat, mijn ijzergehalte in het bloed zelfs ongezond hoog werd.
 
NCBI bewerkt de abstracten en heeft stricte (duistere) selectie eisen voor de publicaties die ze toegankelijk maken. Weet je toch?

Nee, weet ik niet.

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:29 ----------

Phytic Acid:-

Phytic acid, also called phytate, is known as Inositol Hexaphosphate (IP6) and has been claimed to bind minerals and prevent their proper absorption. This assumption has been shown to be incorrect. It does bind minerals in order to transport them and release them in the body when needed. It is the truck that transports the goods. Inositol is a B group vitamin, IP6 is inositol with 6 phosphates attached to it. It is a naturally occurring substance in grains, especially corn, and in legumes. Wheat has the highest amount of phytic acid, higher than soy. If soy is dangerous because of phytates, why is nothing said about grains and other legumes?

Benefits of Phytic Acid:-
The most dramatic effect is it’s anti-cancer properties. It is instantly absorbed by cancer cells and causes them to revert back to normal cells. It is thought to be the substance in fibre which prevent colon cancer. Under it’s influence tumours shrink and disappear, and there is not the toxic overload the body produced in other cancer treatments where debris from dieing cells flood the system. IP6, Phytic acid, or phytate boosts the immune system, especial Natural Killer Cells which attack cancer cells. It increases the activity of the tumour suppressor gene P53 by 17 times. The P53 gene inhibits the pathway which allows normal cells to become cancerous.
Phytate is strong antioxidant and anti-inflammatory.
Phytic acid inhibits platelet aggregation (stickiness), which causes blood clots, contrary to popular press claims that soy does the opposite.


Inositol Hexaphosphate, IP6 Phytic acid, or Phytate is non-toxic, and its use is not associated with any significant side–effects. Previous concerns that it would bind minerals and cause mineral deficiencies have been show to be unfounded and an incorrect interpretation of the facts, as shown in the above discussion .

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:31 ----------

Het Linus Pauling Institute meldt dat grote hoeveelheden fytaten in de voeding tot zinkgebrek leidt, maar door een beetje soja aan je voeding toe te voegen, gebeurt dat echt niet.
 
Nee, weet ik niet.

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:29 ----------

Phytic Acid:-

Phytic acid, also called phytate, is known as Inositol Hexaphosphate (IP6) and has been claimed to bind minerals and prevent their proper absorption. This assumption has been shown to be incorrect. It does bind minerals in order to transport them and release them in the body when needed. It is the truck that transports the goods. Inositol is a B group vitamin, IP6 is inositol with 6 phosphates attached to it. It is a naturally occurring substance in grains, especially corn, and in legumes. Wheat has the highest amount of phytic acid, higher than soy. If soy is dangerous because of phytates, why is nothing said about grains and other legumes?

Benefits of Phytic Acid:-
The most dramatic effect is it’s anti-cancer properties. It is instantly absorbed by cancer cells and causes them to revert back to normal cells. It is thought to be the substance in fibre which prevent colon cancer. Under it’s influence tumours shrink and disappear, and there is not the toxic overload the body produced in other cancer treatments where debris from dieing cells flood the system. IP6, Phytic acid, or phytate boosts the immune system, especial Natural Killer Cells which attack cancer cells. It increases the activity of the tumour suppressor gene P53 by 17 times. The P53 gene inhibits the pathway which allows normal cells to become cancerous.
Phytate is strong antioxidant and anti-inflammatory.
Phytic acid inhibits platelet aggregation (stickiness), which causes blood clots, contrary to popular press claims that soy does the opposite.


Inositol Hexaphosphate, IP6 Phytic acid, or Phytate is non-toxic, and its use is not associated with any significant side–effects. Previous concerns that it would bind minerals and cause mineral deficiencies have been show to be unfounded and an incorrect interpretation of the facts, as shown in the above discussion .

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:31 ----------

Het Linus Pauling Institute meldt dat grote hoeveelheden fytaten in de voeding tot zinkgebrek leidt, maar door een beetje soja aan je voeding toe te voegen, gebeurt dat echt niet.
Granen zijn ongezond. Heb ik al een aantal keren verklaard en uitgelegd op dit forum. Dus wat is je punt? Vind je het onderzoek met een dergelijk statement een betrouwbaar onderzoek? 'Soja wordt als slecht bestempeld maar granen zijn het ook, maar waarom wordt hier niets over gezegd'. Wie heeft dit onderzoeksrapport opgesteld, een 8-jarige?
 
Granen zijn ongezond. Heb ik al een aantal keren verklaard en uitgelegd op dit forum. Dus wat is je punt? Vind je het onderzoek met een dergelijk statement een betrouwbaar onderzoek? 'Soja wordt als slecht bestempeld maar granen zijn het ook, maar waarom wordt hier niets over gezegd'. Wie heeft dit onderzoeksrapport opgesteld, een 8-jarige?


Als je nog niet ziet dat dit helemaal geen onderzoeksrapport is....

Bovendien, als je zomaar alles als ongezond bestempelt, dan ken ik nog wel een heleboel voedingsmiddelen...dan eet je zo helemaal niets meer.....:(

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:44 ----------

Je begrijpt dat hij, samen met jou, over mijn statement dat het NCBI onbetrouwbaar is wilde geinen hè? Met andere woorden: GetXXL is sarcastisch.


Ow....ik geef hem geen ongelijk....praten we zo meteen ook over de twin towers?:D
 
Als je nog niet ziet dat dit helemaal geen onderzoeksrapport is....

Bovendien, als je zomaar alles als ongezond bestempelt, dan ken ik nog wel een heleboel voedingsmiddelen...dan eet je zo helemaal niets meer.....:(

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:44 ----------




Ow....ik geef hem geen ongelijk....praten we zo meteen ook over de twin towers?:D
Ik eet voldoende hoor, heb ook ergens mijn voedingsschema gepost op het forum. Ik beperk mijn afstand van bepaalde voedingsgroepen enkel tot de granen en snacks.
 
Granen zijn ongezond. Heb ik al een aantal keren verklaard en uitgelegd op dit forum. Dus wat is je punt? Vind je het onderzoek met een dergelijk statement een betrouwbaar onderzoek? 'Soja wordt als slecht bestempeld maar granen zijn het ook, maar waarom wordt hier niets over gezegd'. Wie heeft dit onderzoeksrapport opgesteld, een 8-jarige?

De bewijslast van een meta-analyse niet erkennen, en een column of blogpost van iemand alszijnde een onderzoek herkennen (en een of andere beef met het NCBI die ik niet begrijp). EBM cursus @ AMC oid. volgen a.u.b.

Zijn er niet, worden direct offline gehaald. Farmaceutische industrie zit daar achter $$$
 
Uit jouw artikel:

The most dramatic effect is it’s anti-cancer properties. It is instantly absorbed by cancer cells and causes them to revert back to normal cells.

Mooi, als de kankercollecte weer eens langs komt geef ik ze een stuk droog brood.
 
De bewijslast van een meta-analyse niet erkennen, en een column of blogpost van iemand alszijnde een onderzoek herkennen (en een of andere beef met het NCBI die ik niet begrijp). EBM cursus @ AMC oid. volgen a.u.b.


Zijn er niet, worden direct offline gehaald. Farmaceutische industrie zit daar achter $$$

Of CIA?:D

---------- Post toegevoegd Mon 11 Jun 2012 om 20:58 ----------

Uit jouw artikel:

The most dramatic effect is it’s anti-cancer properties. It is instantly absorbed by cancer cells and causes them to revert back to normal cells.

Mooi, als de kankercollecte weer eens langs komt geef ik ze een stuk droog brood.

Het ging mij niet omwat je nu aanhaalt, het ging mij erom dat in granen ook fytaten zitten.
 
Terug
Naar boven