MuscleMeat

Wat eet je nu?

  • Topic starter Sylve
  • Startdatum
  • Reacties 6K
  • Weergaven 248K
  • Volgers 265

Bezoekers in dit topic

Dankje man :)

De rijst eerst 20 min. in lauw water zetten. Vervolgens in een hapjespan wat roomboter en olijfolie ‘warm’ maken. Rijst uit het water halen en direct de hapjespan in, rijst bakken tot het geelachtig wordt. Daarna 1.5 keer de hoeveelheid van het rijst aan kokend water in de pan doen. Dus heb je 2 drinkglazen rijst gebruikt dan moeten er 3 (dezelfde) drinkglazen kokend water in de pan. Rijst evenredig verdelen zodat alles ‘onder water’ zit. Deksel op de pan en vuur zo laag zetten dat het net ‘pruttelt’. Wanneer de rijst het water heeft onttrokken dan nog een minuutje of 2 doorgaan en dan pas het vuur uitzetten. De rijst moet dan nog 15-20 minuten wachten voordat je het kunt serveren.

Afiyet olsun.
Beetje t idee van risotto. :D
 
Boterham met pindakaas
Boterham met kaas+kipfilet
Boterham met paturain
Smoothie van fruit

(Dat is wel weer ff geleden, bammetjes :D)
 
Planning vandaag (cut, 2000kcal, 141K 80V 162E)

Ontbijt:
25 gram whey
250 ml magere melk
banaan

Tussendoor:
2 wasa volkoren crackers met belegen kaas
100 gram rundergehakt
0.5 eetlepel olijfolie

Lunch:
100 gram kipfiletblokjes
100 gram sperzieboon
0.5 eetlepel olijfolie

Avond:
75 gram rijst
200 gram varkenshaas met champignon roomsaus
Broccoli

Tussendoor:
250 gram magere kwark
125 gram druiven
 
1 kilo lasagne
1D4F31E3-7758-4752-A2A9-1E362B98CC2A.jpeg
 
Halve kg kwark die me al vanaf mijn tienerjaren de neus uit komt. Dit keer ook nog eens ik combinatie met 50 gram wintercashewnoten die zo droog als hop zijn en ik ook wel uit kan spugen.

Waarom doe ik deze sport nog?

Ben verslaafd aan de gains xx
 
Back
Naar boven