- Lid geworden
- 23 mrt 2009
- Berichten
- 5.263
- Waardering
- 636
- Lengte
- 1m81
- Massa
- 102kg
- Vetpercentage
- 10%
Ja ik weet het man, maar kokos"olie" is echt heel duur op de lange termijn en walnootolie zit teveel smaak aan.
Weet je trouwens zeker dat de boel 160 graden wordt?
Klopt, zoals Rob zegt kan je het beste wokolie kopen, die kost maar net iets duurder dan oilijfolie en is geschikt voor hogere temperaturen. In wokolie is een vaak mix van pindaolie, zonnebloemolie etc. Die van Conimex heeft een heel lekker aroma voor wokgerechten, maar je hebt ook geurarme.
Ja als je een biefstuk bakt ga je al snel over de 200 graden, frituren doe je op 180 graden dus ga maar na. Bij 210 graden gaat frituurolie walmen, dus dan is die al aan het 'verbranden', bij olijfolie is dat nog eerder.