Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web -app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie vereist momenteel toegang tot de site met behulp van de ingebouwde safari-browser.
Gvd wat lopen jullie te fucken met mijn handtekening skills![]()
Nee, mijn adres heb je nog van je supplementenboek.Iedereen deze in hun schoen gekregen?
Iedereen deze in hun schoen gekregen?
Hoe groot is de stapel nog in je woning?Iemand die nog een grappige handtekening wil voor onder de kerstboom?
Dit boek druk ik steeds in kleine oplages. Kost me (een stuk) meer per exemplaar, maar is een goede keuze geweest. De vraag naar de fysieke exemplaren is vele malen lager dan naar de digitale versie. Ik heb er nu volgens mij nog zo'n 10 liggen, en ik laat er steeds 15 ofzo drukken.Hoe groot is de stapel nog in je woning?![]()
Iets beter dan verwacht, maar wat slechter dan gehoopt. Ik ben in elk geval langs break-even, dus dat is wel voornaam. Het wringt nogal als je zo'n drie jaar aan een boek werkt en dan geeneens je financiële kosten eruit haalt.Misschien al gevraagd maar hoe gaat de Engelse versie? Beter of slechter dan verwacht?
Iets beter dan verwacht, maar wat slechter dan gehoopt. Ik ben in elk geval langs break-even, dus dat is wel voornaam. Het wringt nogal als je zo'n drie jaar aan een boek werkt en dan geeneens je financiële kosten eruit haalt.
Ook meerdere e-mails gehad van mensen die echt heel blij waren met het boek, dat doet me deugd. Dat heb ik bij mijn vorige boeken volgens mij nog nooit gehad.
Ik ben overigens, omdat ik break-even heb gespeeld, begonnen met een tweede editie van dit boek. Ik hoop dat over een jaartje of 3 klaar te hebben. Ik ga daarin o.a. groeihormoon, schildklierhormonen, enkele andere vetverliesmiddelen, myostatineremmers en SARMS behandelen, en daarnaast ga ik alles wat er nu instaat updaten waar nodig, en ook uitbreiden met wat nieuwe AAS-secties.
Iets beter dan verwacht, maar wat slechter dan gehoopt. Ik ben in elk geval langs break-even, dus dat is wel voornaam. Het wringt nogal als je zo'n drie jaar aan een boek werkt en dan geeneens je financiële kosten eruit haalt.
Ook meerdere e-mails gehad van mensen die echt heel blij waren met het boek, dat doet me deugd. Dat heb ik bij mijn vorige boeken volgens mij nog nooit gehad.
vanwaar eigenlijk die interesse in AAS, ik dacht dat je geen endocrinoloog was oid of zelf AAS gebruikt?Ik ben overigens, omdat ik break-even heb gespeeld, begonnen met een tweede editie van dit boek. Ik hoop dat over een jaartje of 3 klaar te hebben. Ik ga daarin o.a. groeihormoon, schildklierhormonen, enkele andere vetverliesmiddelen, myostatineremmers en SARMS behandelen, en daarnaast ga ik alles wat er nu instaat updaten waar nodig, en ook uitbreiden met wat nieuwe AAS-secties.
Mja, een webshop wil natuurlijk ook een commissie vangen. Mijn vorige boeken zijn bijvoorbeeld ook te krijgen op Bol.com, ik heb via dat kanaal enkele tientallen exemplaren verkocht.Ooit er aan gedacht om je boeken middels een wat grotere webshop te verkopen? Bill Llewellyn is bijvoorbeeld bevriend met Dave Palumbo en die verkoopt naar ik begreep best een hoop boeken van hem. In Nederland zou dat misschien XXL ofzo kunnen zijn. Daar heb ik zelf ook het Anabolics boek van Llewellyn gekocht geloof ik een paar jaar geleden.
Klopt, ik heb zelfs geen formele achtergrond hierin. Ik ben afgestudeerd in de informatica en software engineering en tevens all true natural. Vind AAS simpelweg vrij interessant, is een beetje wat van alle vakgebieden: celbiologie, biochemie, fysiologie, evidence-based-aanpak. Dat boeit me wel. Het is ook een niche waar niet zoveel mensen met gedegen kennis in zitten. Je hebt Llewellyn, en daarnaast vooral een hoop aardappelen die er niet zoveel kaas van hebben gegeten.![]()
ik was wel blij met je boek over supplementen
vanwaar eigenlijk die interesse in AAS, ik dacht dat je geen endocrinoloog was oid of zelf AAS gebruikt?
Heb het al eens eerder gezegd, maar toch: als oudere persoon denk ik dat je meer met je interesse en talent op dit gebied zou 'moeten' doen. In de biologie is het juist een voordeel als je een technische, zoals een informatica achtergrond hebt. Een van de beste biologen van de laatste tijd, John Maynard Smith, was bijvoorbeeld oorspronkelijk ingenieur. Er is tegenwoordig zelfs een studierichting die informatica en biologie combineert.Klopt, ik heb zelfs geen formele achtergrond hierin. Ik ben afgestudeerd in de informatica en software engineering en tevens all true natural. Vind AAS simpelweg vrij interessant, is een beetje wat van alle vakgebieden: celbiologie, biochemie, fysiologie, evidence-based-aanpak. Dat boeit me wel. Het is ook een niche waar niet zoveel mensen met gedegen kennis in zitten. Je hebt Llewellyn, en daarnaast vooral een hoop aardappelen die er niet zoveel kaas van hebben gegeten.
Mja, je hebt bio-informatica natuurlijk, maar dat is - ietwat simpelgezegd - problemen uit de biologie oplossen met informatica. Het leunt voornamelijk heel sterk op informatica waarbij het handig is dat je over biologiekennis beschikt. Ik heb er jaren geleden ooit een boek over gelezen, en het is niet echt mijn ding. Ik houd het denk ik wel bij mijn AAS-boeken en zo nu en dan een reviewpaper schrijven als ik daar een kans voor zie.Heb het al eens eerder gezegd, maar toch: als oudere persoon denk ik dat je meer met je interesse en talent op dit gebied zou 'moeten' doen. In de biologie is het juist een voordeel als je een technische, zoals een informatica achtergrond hebt. Een van de beste biologen van de laatste tijd, John Maynard Smith, was bijvoorbeeld oorspronkelijk ingenieur. Er is tegenwoordig zelfs een studierichting die informatica en biologie combineert.
Ok, ik geef het zieltjes werven op. Laatste opmerking: biologie is een proto-wetenschap, kennis is eerder een hinder dan een voordeel. 'Paradigm shifts' zijn nodig en die komen waarschijnlijk van buitenstanders.Mja, je hebt bio-informatica natuurlijk, maar dat is - ietwat simpelgezegd - problemen uit de biologie oplossen met informatica. Het leunt voornamelijk heel sterk op informatica waarbij het handig is dat je over biologiekennis beschikt. Ik heb er jaren geleden ooit een boek over gelezen, en het is niet echt mijn ding. Ik houd het denk ik wel bij mijn AAS-boeken en zo nu en dan een reviewpaper schrijven als ik daar een kans voor zie.
Dat gezegd hebbende: KNAL HET NIEUWE JAAR IN MET BOOK ON STEROIDS
P. Bond verdient nu meer dan hij met biologie zou kunnen verdienen.Ok, ik geef het zieltjes werven op. Laatste opmerking: biologie is een proto-wetenschap, kennis is eerder een hinder dan een voordeel. 'Paradigm shifts' zijn nodig en die komen waarschijnlijk van buitenstanders.