MuscleMeat

Bodybuilding Pizza High Proteine Low Fat!!!

goede recept man seriues!
sorry dat ik hem bump maar ik ben new hier .
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #22
Haha thanx man! :cool:
 
Ben nog steeds wel benieuwd naar foto's van de bodem en eindproduct.
Denk wel dat ik dit eens ga maken...
 
ben ook benieuwd. idee is goed, al verwacht ik ook dat het meer een pannenkoek is.
 
dit ga ik zeker een keer proberen
 
heb het geprobeerd, het is idd lekker maar gewoon een hartige pannenkoek.
 
Kan je de bodems ook invriezen?
 
Oke thanks :)
 
ziet er super lekker uit iniedergeval, heb laatst een sandwich gemaakt met tonijn en gesmolten kaas was ook erg lekker, nu met een lekkere bodem en tomatensaus erbij, damn bedankt voor het delen v.h recept!
 
mijn bodem was iets te dik, voor de rest kan je hem echt wel lekker maken. Weet nu wat ik volgende keer moet doen!

TNX
 
dit ga ik morgen ook even maken denk ik :D
 
havermout + tomatensaus?

does not compute...
 
Homemade Bodybuilding Pizza Tonno: 375gr

Ingrediënten: Kcal Eiw Kh Vet

havermout 60 gram 228 7,9 37,2 4,2
Ei Eiwitten 3 stuks 49 11,1 0,7 0,2
Tomaten saus 50 gram 26 0,7 3,5 0,9
Tonijn naturel 100 gram 114 25,9 0 1,1
Kaas 20+ 50 gram 118 16 0 6
Uienringen
Oregano
Totaal: 535 61,6 41,4 12,4


Hieronder de diepvries variant:

Pizza Tonno Dr. Oetker (Ristorante) Kcal Eiw Kh Vet
355gr
Totaal: 930 33,4 84,1 51,1


Bereidingswijze:

Doe de havermout in een blender en blend het tot een poeder.
Voeg de 3 ei eiwitten toe + wat water en meng dit tot een beslag, voeg eventueel een snufje zout toe.
Zet een koekenpan op het vuur die hier je beslag in, bak dit tot je een soort pannenkoek hebt.
Haal de ''pannenkoek uit de pan: dit is je pizza bodem
Beleg de bodem met de tomatensaus, kaas, tonijn uienringen en de oregano.
Doe deze 10 min. In de oven op 180 graden en klaar is je pizza.

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt een paar tips:
Pizza Polo met stukje gegrilde kipfilet en verse spinazie
Pizza Hawaï met verse ananas en magere ham
Pizza Fungi met champignons en magere ham
Pizza kipshoarma met zelfgemaakt knoflooksaus van kwark peterselie en verse knoflook enz. enz. enz.
knock your self out

Groeten,
Patrick
 
Heb hem vandaag effe gemaakt. Ietsjes anders als originele recept, maar zelfde idee. Best lekker, en goede voedingswaarde maar lijkt inderdaad op een hartige snack. Ik vouwde de pizza dubbel zoals een calzone aangezien de bodem beetje dun/zacht was, dan was het een goed gevulde havermout-omelet.

11kh63a.jpg
 
Ziet er goed uit, ga het morgen proberen!
 
kan ook met brinta ?
 
met brinta gemaakt, beslag braden in koekenpan faalde. uiteindelijk zijn het 4 minipizzatjes geworden. Smaakte redelijk. Zit nu goed vol
 
Bedankt kerel ik ga het ook maar is proberen!
 
2de keer dat ik hem maak, hopen dat ie nu beter is :D
 
Terug
Naar boven