XXL Nutrition

Belangrijk Nieuws Donaties voor een officiële test uitgevoerd door Supplementlabtest.com (MP whey)

Bezoekers in dit topic

O dat is natuurlijk top idd :p

Pin me er niet op vast, ik lees op de site dat ze het in sommige gevallen doen maar kan niet uitmaken of ze dit ALTIJD zo doen
 
Pin me er niet op vast, ik lees op de site dat ze het in sommige gevallen doen maar kan niet uitmaken of ze dit ALTIJD zo doen

Aha puntje van aandacht dus
 
4,7 gram minder eiwit per 100 gram is nog te doen, maar kan beter. Maar tenminste geen amino spiking.

75% eiwit in een weiconcentraat met smaakstoffen (vanille) is gewoon prima, volledig volgens de verwachtingen, en in lijn met de resultaten van vergelijkbare producten zoals het vanille weiconcentraat van BulkPowders.

Er wordt nu eenmaal vertrokken van een 80% bulkconcentraat waar een 5-tal% smaakstoffen aan toegevoegd worden. Op de site van MyProt staat er ook letterlijk "The nutritional information is based on the unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%".

Prima resultaat voor MyProt zou ik dus zeggen.
 
Wel geinig, ik had de resultaten gedeeld op bb.com en iemand van MP heeft gereageerd.

Dear BB.com forum members,

Myprotein has recently come across this thread and would like to reassure all members that our protein is of the highest quality.

We purchase our Whey Protein from Europe’s leading protein suppliers, all of which have the necessary accreditation to pass our stringent quality standards. All of our products go through strenuous internal and independent testing procedures to assure adherence to our stated protein levels.

Our production test methods include both UKAS accredited external verification (by ALS labs) as well as independent testing by Trading Standards of all of our label claims. Internal testing is conducted on a batch by batch basis and every result is certified and approved by our team before being released for sale. All these tests have achieved results well within our specified levels. We are committed to continue manufacturing our products to the highest possible standards whilst improving access to information and transparency for all our customers.

We would like to highlight that the claim of 80% protein on our site refers to our unflavored Impact Whey Protein only. The protein content will vary per flavour, which is shown within the nutrition information section on the product page, found here. To allay any fears you may have, please find below the results taken from a UKAS accredited external laboratory.

Impact Whey Protein Tiramisu, batch 77038:
• Protein (as is) : 73.6%
• Protein (Dry basis): 78.5%

Impact Whey Isolate Unflavoured, batch 75603:
• Protein (as is) : 85.9 %
• Protein (Dry basis): 91%

Impact Whey Protein Unflavoured, batch 76849:
• Protein (as is) : 77.0 %
• Protein (Dry basis): 81.9%

Independent UKAS accredited lab results can be found here: http://s1.thcdn.com/design-assets/documents/myprotein/ALS C&C results1.pdf

Further to this, we are continuing to invest heavily in 3rd party testing by partnering with Labdoor.com who have recently published results of our Best Selling Impact Whey Protein, which achieved and No.2 ranking for quality and No.1 for value. These results placed us well above all other leading brands in America.

Kind regards
Christopher Day
Myprotein USA Manager
 
Prima resultaat voor MyProt zou ik dus zeggen.

latest?cb=20121221124338.jpg
 
75% eiwit in een weiconcentraat met smaakstoffen (vanille) is gewoon prima, volledig volgens de verwachtingen, en in lijn met de resultaten van vergelijkbare producten zoals het vanille weiconcentraat van BulkPowders.

Er wordt nu eenmaal vertrokken van een 80% bulkconcentraat waar een 5-tal% smaakstoffen aan toegevoegd worden. Op de site van MyProt staat er ook letterlijk "The nutritional information is based on the unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%".

Prima resultaat voor MyProt zou ik dus zeggen.

Klopt inderdaad. Maar zoals ik zei, kan beter voor vanille smaak zoals je kan zien bij andere merken.

---------- Toegevoegd om 18:49 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 18:46 ----------

Wel geinig, ik had de resultaten gedeeld op bb.com en iemand van MP heeft gereageerd.

Bij laboor hadden ze 76,9%, maar staat niet bij welke smaak. En zo te zien werken ze daar mee samen. Post de link eens van op bodybuilding.com

http://labdoor.com/review/myprotein-impact-whey-protein

Wijkt nogal af ook per batch :p

Impact Whey Protein Tiramisu, batch 77038:
• Protein (as is) : 73.6%


Impact Whey Isolate Unflavoured, batch 75603:
• Protein (as is) : 85.9 %


Impact Whey Protein Unflavoured, batch 76849:
• Protein (as is) : 77.0 %


En de test van Reddit..
 
Hier ben ik blij mee, bevestigd wat ik al dacht/vermoedde. Was even tijdelijk overgestapt naar BP (mede omdat die wel was getest en ook prima prijs/kwaliteit biedt), maar MP vind ik een tikkie beter. Isolaat heeft ook uitstekende waarden, die ga ik misschien nog wel proberen. Dit is beter dan de meesten hebben verwacht denk ik :D
 
Wijkt nogal af ook per batch :p

Impact Whey Protein Tiramisu, batch 77038:
• Protein (as is) : 73.6%


Impact Whey Isolate Unflavoured, batch 75603:
• Protein (as is) : 85.9 %


Impact Whey Protein Unflavoured, batch 76849:
• Protein (as is) : 77.0 %

Die middelste is een isolaat, dus de variatie per batch valt wel mee lijkt me, en ligt in lijn met de verwachtingen (unflavoured versus flavoured).
 
Die middelste is een isolaat, dus de variatie per batch valt wel mee lijkt me, en ligt in lijn met de verwachtingen (unflavoured versus flavoured).

Idd, niet gezien. Het is dan inderdaad niet verkeerd, gewoon een goed % aan eiwit dat niet te sterk afwijkt.
 
Mooie resultaten. Op naar een betere markt :)
 
Mooie resultaten. Op naar een betere markt :)

Inderdaad, iedereen zal zich nu wel aan correcte eiwit percentages houden :p Nadien andere supplementen testen lijkt me dan een goed idee ;)
 
Back
Naar boven