MuscleMeat

Sticky Eiwit repen met rijst


Bezoekers in topic

BeUrt

Freaky Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
18 sep 2008
Berichten
5.822
Waarderingsscore
336
Lengte
1m82
Massa
84kg
Maar kan je deze dan perfect zonder rijst doen?
 

sanderkouw1984

Novice
+10 jaar member
Lid geworden
14 apr 2009
Berichten
6
Waarderingsscore
0
Kijk ook eens op www.visopzijnbest.nl voor lekkere recepten met tonijn!
Goede website met gevarieerde en gezonde recepten...

Die blikken droge tonijn gaan er ook niet altijd even makkelijk in...
 

SIEMERD

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
17 dec 2008
Berichten
689
Waarderingsscore
4
Lengte
1m75
toch maar eens proberen man:D
 

Interwise

Advanced Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
16 jun 2008
Berichten
1.052
Waarderingsscore
30
Lengte
1m78
Massa
95kg
Vetpercentage
12%
die eiwit van de whey verdwijnt toch als je het verhit?
of heb je de whey niet bij de voedingswaarde vermeldt ?
 

tunux

Ripped Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
6 mrt 2007
Berichten
4.222
Waarderingsscore
366
Lengte
1m85
hoe heb jij die dingen ooit zo mooi gekregen, bij mij zie de buitenkant eruit als een pannkoek.. verder is ie wel lkkr hoor!!:D
 

Ano_43562

Huge Freak
+10 jaar member
Lid geworden
7 nov 2007
Berichten
9.431
Waarderingsscore
210
Lengte
1m92
Massa
104kg
Vetpercentage
13%
looks goood :D
 

Guest

Gargantuan Beast
+15 jaar member
Lid geworden
19 mei 2002
Berichten
33.747
Waarderingsscore
1
Ik heb er ook een taart van gemaakt. Ik heb me ook gewoon gehouden aan het recept echter wat meer bloem toegevoegd, ongeveer 130gr ofzo. Gewoon in de oven doen op 200graden en na 15 minuten even prikken met een prikker om te kijken of die niet meer blijft kleven. Als die wel blijft kleven even wat langer erin laten zitten en dan weer controleren. Als er geen spul meer aan je prikker kleeft is die klaar.

Dit is het resultaat:
13112009220.jpg

Heb ook zilvervlies rijst gebruikt en aarbei whey.
 

Denneke

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
7 jan 2009
Berichten
337
Waarderingsscore
7
Waarom staat er bij die recepten overal whey protein?

Is dat andere dan bijv whey delicious? En die kan ik er dus niet voor gebruiken??

Verder ziet het er goed uit!!!
 

rapelsen

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
5 apr 2009
Berichten
193
Waarderingsscore
9
Lengte
1m77
Massa
89kg
Waarom staat er bij die recepten overal whey protein?

Is dat andere dan bijv whey delicious? En die kan ik er dus niet voor gebruiken??

Verder ziet het er goed uit!!!

Whey delicious is whey protein ;)
 

Denneke

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
7 jan 2009
Berichten
337
Waarderingsscore
7
Whey delicious is whey protein ;)

Ohhh... chilll!! :D Dan ook maar eens aan de kokkerellen 1 dezer dagen!! :)

Die dingen zijn echt chill als je moet werken en niet zoveel eten mee kan nemen.. (Heb druk werk dus kan geen hele maaltijden eten, wel snel tussendoortjes) Dit zijn tussendoortjes EN goed voedzaam :D
 

rapelsen

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
5 apr 2009
Berichten
193
Waarderingsscore
9
Lengte
1m77
Massa
89kg
Vandaag ook deze eiwitrepen gemaakt, heb er echter maar 100 gram rijst in gedaan, verder het recept aangehouden. Vond het wel 'n beetje droog. Hebben mensen tips hiervoor om dit te verhelpen de volgende keer?
 

littlejoe

Novice
+10 jaar member
Lid geworden
5 jul 2007
Berichten
20
Waarderingsscore
1
Damn, deze zijn echt lekker
Ik vraag me gewoon af ofdat de whey bij het bakken in de oven nu echt zoveel van z'n voedingswaarde verliest.
Anders volgende keer maar gewoon wat meer ei-eiwitten of een bakje kwark toevoegen
 

Cheetah

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
7 mrt 2010
Berichten
664
Waarderingsscore
7
Lengte
1m78
Massa
74kg
Vetpercentage
> 50%
ziet er lekker uit
 

Erik H

Cool Novice
+10 jaar member
Lid geworden
12 sep 2008
Berichten
179
Waarderingsscore
7
Lengte
1m78
Massa
78kg
Oeeh... Nice! Straks maar even proberen te maken! Ik ga ze in de oven maken, in een cakevorm. De foto's zullen volgen.

Doel? Gebruiken als post-workout 'snack'.

----------------------------------------

200 graden 15 minuten was niet genoeg... daarna nog even in de oven gehad. Smaak is goed, beetje droog.

DSC04444-resize.JPG


DSC04459-resize.JPG
 
Laatst bewerkt:

Krakatoa

Freaky Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
18 mei 2010
Berichten
6.995
Waarderingsscore
1.343
Lengte
1m92
Massa
92kg
Net gemaakt, is echt SUPERgoed gelukt.

Voedingswaarde in grammen, hele cake:
Kcalorie = 1600
Eiwit = 127
Koolhydraten = 186
Vet = 34
 

Devinvankan

Dutch Bodybuilder
+10 jaar member
Lid geworden
23 aug 2010
Berichten
397
Waarderingsscore
14
Lengte
1m84
Massa
82kg
IK zoek wat anders tijdens de cut. Is zo iets nou bijvoorbeeld handig als Post-snack tijdens de cut of eventueel gewoon als tussendoortje?

Neem aan als het gewoon past in je schema dat het gewoon kan. Ik doe aan carb-cycling dus op een hoge dag kan het van pas komen;)
 

artorius

Cool Novice
Lid geworden
19 okt 2011
Berichten
206
Waarderingsscore
1
Lengte
1m82
Massa
80kg
Vetpercentage
12%

artorius

Cool Novice
Lid geworden
19 okt 2011
Berichten
206
Waarderingsscore
1
Lengte
1m82
Massa
80kg
Vetpercentage
12%

Stickman

Cool Novice
Lid geworden
24 feb 2012
Berichten
58
Waarderingsscore
3
Lengte
1m85
Massa
85kg
Vetpercentage
18%
Ik heb vandaag geprobeerd om wat repen te maken.
Maar zelfs na het in de vriezer leggen blijven die van mij vloeibaar, kan ze nog geen eens normaal in stukken snijden...
 

Kixat

Ripped Bodybuilder
Lid geworden
20 feb 2011
Berichten
4.418
Waarderingsscore
305
Lengte
1m83
Ik heb vandaag geprobeerd om wat repen te maken.
Maar zelfs na het in de vriezer leggen blijven die van mij vloeibaar, kan ze nog geen eens normaal in stukken snijden...

Dan zou ik de temperatuur van je vriezer maar even controleren, zolang er geen alcohol in zit hoort het gwn flink te bevriezen.

Thx voor de bump trouwens, ik ga deze binnenkort ook maar eens maken. Heb ik wat afwisseling met de repen :).

Zou iemand nog de houdbaarheid kunnen vertellen? Koelkast/buiten koelkast.
 
Laatst bewerkt:

Naar boven