- Lid geworden
- 1 mrt 2003
- Berichten
- 7.925
- Karma
- 1
ik lees hier veel, heel veel over brinta in voedingsschema's maar what about havermout.
dit schijn toch een veel betere bron te zijn. t schijnt zelfs als je dat een uur voor je training eet dat je spiermasse weet vast te houden.
ik eet elke ochtend een bord havermout met magere yoghurt en banaan en zoals gezegd een uur voor de workout neem ik diezelfde maaltijd. ik moet zeggen dat ik beter reageer op de training qua pomp na een bord havermout dan een andere koolhydratenbron, maar dat zal wel tussen mijn oren zitten.
maar wat ik niet snap omtrent havermout is wat ik vaak lees in de m&F. daar hebben ze t vaak over 1 kopje gekookte havermout.
dat kopje zal wel een koffiekopje zijn, neem ik aan maar hoezo koken? verliest t dan nietzijn voedingswaarde en hoe kan ik dat dan t beste koken?
iemand enig idee?
dit schijn toch een veel betere bron te zijn. t schijnt zelfs als je dat een uur voor je training eet dat je spiermasse weet vast te houden.
ik eet elke ochtend een bord havermout met magere yoghurt en banaan en zoals gezegd een uur voor de workout neem ik diezelfde maaltijd. ik moet zeggen dat ik beter reageer op de training qua pomp na een bord havermout dan een andere koolhydratenbron, maar dat zal wel tussen mijn oren zitten.
maar wat ik niet snap omtrent havermout is wat ik vaak lees in de m&F. daar hebben ze t vaak over 1 kopje gekookte havermout.
dat kopje zal wel een koffiekopje zijn, neem ik aan maar hoezo koken? verliest t dan nietzijn voedingswaarde en hoe kan ik dat dan t beste koken?
iemand enig idee?