average2savage
Advanced Bodybuilder
- Lid geworden
- 24 sep 2020
- Berichten
- 1.235
- Waardering
- 2.089
- Lengte
- 1m73
Sinds kort heb ik mijn Ikea pannen de deur uit gedaan en carbon steel pannen voor in de plaats aangeschaft. De eerste keer seasonen/inbranden ging niet best, veel te veel olie gebruikt. Kon er vrij slecht tegen hoe de pan eruit zag dus daarna genuked en opnieuw gedaan (ingebrand met druivenpit olie). De wok heb ik express later gedaan om te kijken hoe het ging met de koekenpan.
Na het bakken laat ik hem eerst afkoelen en daarna spoel ik hem met heet water af, daarna droog ik hem af en zet ik hem nog 1 minuut op het gas om hem al het vocht uit de pan te krijgen.
apfelstrudel Steks jullie lijken meer ervaring te hebben met dit soort pannen. Is het opnieuw seasonen nodig na elke keer dat je een pan gebruikt hebt of is afspoelen met heet water genoeg?
Na het bakken laat ik hem eerst afkoelen en daarna spoel ik hem met heet water af, daarna droog ik hem af en zet ik hem nog 1 minuut op het gas om hem al het vocht uit de pan te krijgen.
apfelstrudel Steks jullie lijken meer ervaring te hebben met dit soort pannen. Is het opnieuw seasonen nodig na elke keer dat je een pan gebruikt hebt of is afspoelen met heet water genoeg?