- Lid geworden
- 23 dec 2012
- Berichten
- 15.371
- Waardering
- 7.576
- Lengte
- 1m64
- Massa
- 74kg
Laatst bewerkt:
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Nice! Heb je ook een vacuummeermachine?Twee zaken gekocht om het koken wat makkelijker en leuker te maken.
Bekijk bijlage 480665
Twee zaken gekocht om het koken wat makkelijker en leuker te maken.
Bekijk bijlage 480665
Het lijkt me een staafmixer zonder mixerkopIk zie een mooie gietijzeren pan... Maar wat is dat zwarte ding? Zit er al een poosje naar te kijken maar heb werkelijk geen idee
Dat is een sous vide stick om producten bij een lage temperatuur in een waterbad te garen.Ik zie een mooie gietijzeren pan... Maar wat is dat zwarte ding? Zit er al een poosje naar te kijken maar heb werkelijk geen idee
Dat is een sous vide stick om producten bij een lage temperatuur in een waterbad te garen.
Je bereikt op deze manier altijd de perfecte garing. Daarnaast is het timen van je vlees tov je andere gerechten ook een stuk makkelijker. Pas als alles klaar is (en op tafel staat) knal je pas het vlees in de pan om het nog ff een kleurtje te geven (maillard reactie). Desnoods kan je het dan nog trancheren. Zo heeft je vlees altijd de ideale garing en is het nog warm als het op je bord ligt.Thanks voor de toelichting, nog nooit van gehoord. Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen. Heb je nog een bepaalde reden dat je voor deze manier van bereiden hebt gekozen? Kost best wat extra tijd t.ov. andere manieren van bereiden als ik zo wat rond lees op het www
ben benieuwd wat je ervan vind. tag mij even als je ze getest hebt.Uit werk even langs de coolblue Bekijk bijlage 480706
Gewoon.Hoezo?
ben benieuwd wat je ervan vind. tag mij even als je ze getest hebt.