Fitness Seller

Sponsored sticky Musclemeat.nl - Vlees online bestellen

Zou nog even laten weten of het gelukt is bij mijn zus. Helaas is ze er niet over te spreken. De avocado smaakt erg zuur, misschien door het laagje citroensap?? Ze heeft er nu al 4 moeten weggooien.

Of ze is gewoon geen keukenprinses :roflol:
 
vandaag met 2 man weer bestelling geplaats, helaas net om 15:10 dus iets te laat haha

de kip opnieuw besteld en de gold mix, om te proberen dit keer ook gehakt, brocolli en paprikastukjes erbij

kan ik de brocolli nog gewoon bakken aangezien die al is voorgekookt?
 
Ik kan weer even vooruit!

15yb2jc.jpg
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.645
Zou nog even laten weten of het gelukt is bij mijn zus. Helaas is ze er niet over te spreken. De avocado smaakt erg zuur, misschien door het laagje citroensap?? Ze heeft er nu al 4 moeten weggooien.

Of ze is gewoon geen keukenprinses :roflol:

Het citroensap wat er over heen zit is iets minder dan 0.3, weet niet of je dit kan proeven met deze hoeveelheid. Ik zeg je eerlijk dat we eigenlijk geen opmerkingen over dit product krijgen en het wordt vaak verzonden. Gezien mijn collega er elke dag een halve eet en ik af en toe, waarbij ons niks opvalt weet ik het niet. Het kan zijn dat je zus het erg vergelijkt met de supermarkt. Ook al staat hier ''rijp'' op, ze zijn vrij hard (vind ik), niet zacht als boter zoals bij ons. Die van ons zijn een stuk rijper daardoor kan er een natuurlijk smaak verschil zijn. Ook al zie ik het graag anders; misschien maar vaststellen dat het helaas geen product voor haar is ;).

vandaag met 2 man weer bestelling geplaats, helaas net om 15:10 dus iets te laat haha

de kip opnieuw besteld en de gold mix, om te proberen dit keer ook gehakt, brocolli en paprikastukjes erbij

kan ik de brocolli nog gewoon bakken aangezien die al is voorgekookt?

Bedankt voor de order! De kalender dagen springen automatisch over op 15:00 dus vandaar inderdaad.

De brocolli is kort voorgekookt ofwel geblancheerd. Dit betekent dat het ziekteverwekker vrij gemaakt is en direct na ontdooien gegeten kan worden. Veel mensen eten het zo weet ik uit ervaring, sommige vinden zachtere broccoli fijner en koken of stomen het nog even. Bakken kan dan dus ook prima.


:thumbs:

---------- Toegevoegd om 20:45 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 20:37 ----------


Bosvruchtenkorf, brunoise, broccoli en gekookte kipblokjes zie ik :cool: mooie bestelling. Bedankt voor de foto, altijd leuk :D! Ziet de rest ook meteen eens de grote van de broccoli zak, dat wordt wel eens gevraagd gezien deze 2.5kg is.
 
Laatst bewerkt:
Morgen mijn bestelling weer ophalen, kan ik er weer even tegenaan! Acht kilo kip, vijf kilo insalata mediterana en 2,5 insalata risoni. Kan ik weer lekker eten :D
 
Het citroensap wat er over heen zit is iets minder dan 0.3, weet niet of je dit kan proeven met deze hoeveelheid. Ik zeg je eerlijk dat we eigenlijk geen opmerkingen over dit product krijgen en het wordt vaak verzonden. Gezien mijn collega er elke dag een halve eet en ik af en toe, waarbij ons niks opvalt weet ik het niet. Het kan zijn dat je zus het erg vergelijkt met de supermarkt. Ook al staat hier ''rijp'' op, ze zijn vrij hard (vind ik), niet zacht als boter zoals bij ons. Die van ons zijn een stuk rijper daardoor kan er een natuurlijk smaak verschil zijn. Ook al zie ik het graag anders; misschien maar vaststellen dat het helaas geen product voor haar is ;).

Tja, denk het ook. Heb namelijk tot nu toe de kipblokjes, kipfilet, zalmblokjes, tonijnsteak, groenten, zoete aardappelblokjes en walnoten geprobeerd en ben over alles zeer tevreden! Kan me dan ook niet voorstellen dat die avocado van slechte kwaliteit is.
 
Hey wilde een nieuwe bestelling plaatsen maar ik vroeg me af of iemand de paella wel eens heeft geprobeerd. Zijn er hier mensen die het wel eens gegeten hebben?
 
Hoe kan het dat in de (rund) biefstukken bij mij zoveel 'pezen' zitten?
Ik heb al heel wat kilo's besteld en opgegeten, maar kan me niet herinneren wanneer er voor het laatst geen enkele pees inzat. in sommige gevallen gooi ik 10-20 weg omdat het gewoon niet weg te krijgen is. De pezen lopen natuurlijk ook altijd door de hele biefstuk dus je komt ze bijna elke hap wel weer tegen.

Ik eet ook best vaak biefstukken in restaurants (of uit de supermarkt) en daar kom ik ze zelden tegen, vandaar dat ik er benieuwd naar ben.
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.650
Tja, denk het ook. Heb namelijk tot nu toe de kipblokjes, kipfilet, zalmblokjes, tonijnsteak, groenten, zoete aardappelblokjes en walnoten geprobeerd en ben over alles zeer tevreden! Kan me dan ook niet voorstellen dat die avocado van slechte kwaliteit is.

:thumbs goed om te lezen Jordi, thnx voor het compliment!

Hey wilde een nieuwe bestelling plaatsen maar ik vroeg me af of iemand de paella wel eens heeft geprobeerd. Zijn er hier mensen die het wel eens gegeten hebben?

We hebben nog weinig feedback gehad over dit product, maar wie weet meld iemand zich hier :). Gaat af en toe over de balie! Mijn vriendin eet het om de dag, die is er fan van. Voor de rest ken ik geen mensen die het eten. Iig niks negatiefs over gehoord!

Hoe kan het dat in de (rund) biefstukken bij mij zoveel 'pezen' zitten?
Ik heb al heel wat kilo's besteld en opgegeten, maar kan me niet herinneren wanneer er voor het laatst geen enkele pees inzat. in sommige gevallen gooi ik 10-20 weg omdat het gewoon niet weg te krijgen is. De pezen lopen natuurlijk ook altijd door de hele biefstuk dus je komt ze bijna elke hap wel weer tegen.

Ik eet ook best vaak biefstukken in restaurants (of uit de supermarkt) en daar kom ik ze zelden tegen, vandaar dat ik er benieuwd naar ben.

De fabriek krijgt de kogels binnen van het slachthuis en haalt de pezen er uit. De slager in de fabriek weet waar de hoofd pezen lopen. Echter is elk beestje anders en zo lopen er ook een aantal kris kras waardoor er wel eens eentje gemist kan worden. Onze ervaring is dat hierdoor 1 op de 20 kogelbiefstukken iets minder is en dat kan dan een pees zijn. Ik ga er bij jou geval van uit dat het echt even pech is. De reden dat ik dit zeg is omdat heel muscle meat heel veel kogelbiefstuk eet en wij hier geen last van hebben. Ook ben je de eerste klant sinds ruim 10 maanden die hier iets over meld. Vanwege deze ''pech'' wil ik je aanbieden dit bij de opmerking in je volgende bestelling te zetten. We zullen dan contact met je opnemen en in overleg met jou kijken of we iets extra's kunnen betekenen.

Edit: was er met zelf 1 bezig toen ik je bericht las :) We zijn zelf erg blij met onze leverancier, want ik krijg ze bij geen supermarkt zoals op deze foto naast de malsheid en prijs:

214poqe.jpg


Des al niet te min neem ik je feedback natuurlijk serieus en neem morgen contact hierover op met onze slager.
 
Laatst bewerkt:
Scoobzor, is die piccie die jij post een biefstuk die je eet?
Want meestal als ik hem zo opensnijdt ben ik bang dat hij niet goed is en ziek wordt (hij is dan immers nog vet rauw?)
Of kan dat gewoon? En is hij van binnen dan ook warm, zo ja, hoe doe je dat?:p
 
Jij weet wel hoe je een biefstuk klaar moet maken scoob, nu heb ik zin in biefstuk als ik die foto zie :lick:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.653
Scoobzor, is die piccie die jij post een biefstuk die je eet?
Want meestal als ik hem zo opensnijdt ben ik bang dat hij niet goed is en ziek wordt (hij is dan immers nog vet rauw?)
Of kan dat gewoon? En is hij van binnen dan ook warm, zo ja, hoe doe je dat?:p

Op het moment achter de laptop aan het eten inderdaad. Hele spierstukken zijn van binnen vrijwel steriel. Ziekteverwekkers/bacterin zitten aan de buitenkant. Je kan daardoor alleen de buiten schroeien en klaar. Dit zelfde geld zo ook voor bijvoorbeeld tonijn steak. Zie deze foto van 1 van onze klanten met onze tonijn:


Tonijn foto:
Tunawhole.jpg

Producten zoals gehakt of onze biefstuk tartaar moet je wel volledig doorbakken tot het bruin is. Dit is dus omdat de buitenkant gemalen is met de binnen kant.
Ik bak het eerst op hoog vuur zodat beide kanten dicht zijn. Daarna 2-3minuten op middelmatig vuur. Eventueel in folie wikkelen en dan gaard het nog na.



---------- Toegevoegd om 18:57 ---------- De post hierboven werd geplaatst om 18:55 ----------

Jij weet wel hoe je een biefstuk klaar moet maken scoob, nu heb ik zin in biefstuk als ik die foto zie :lick:

Haha dankje :thumbs: mooizo! Standaard biefstuk hier na de training of biefstuktartaar :o
 
Laatst bewerkt:
Hey scoob, wilde kip bestellen en eventueel wat broccoli oid, omdat ik graag wat minder tijd was aan het preppen van mijn maaltijden op zondag voor de rest van de week. Maar als ik het goed begrijp kan ik bijvoorbeeld 10 kg kip kopen, deze in de vriezer leggen en elke avond 200 gr b.v. eruit pakken en in de koelkast laten ontdooien om deze samen met groenten/rijst in een bakje te doen en mee naar school te nemen? Kan ik deze dan opeten rond een uur of 13:00? En het is ook geen probleem met de smaak oid om het zo lang in te vriezen? Hetzelfde zou ik graag willen weten bij rijst. Ik neem aan dat dit gewoon kan, en dat zou ik super vinden. Maar ik vraag het voor de zekerheid even na. :p
 
Hey scoob, wilde kip bestellen en eventueel wat broccoli oid, omdat ik graag wat minder tijd was aan het preppen van mijn maaltijden op zondag voor de rest van de week. Maar als ik het goed begrijp kan ik bijvoorbeeld 10 kg kip kopen, deze in de vriezer leggen en elke avond 200 gr b.v. eruit pakken en in de koelkast laten ontdooien om deze samen met groenten/rijst in een bakje te doen en mee naar school te nemen? Kan ik deze dan opeten rond een uur of 13:00? En het is ook geen probleem met de smaak oid om het zo lang in te vriezen? Hetzelfde zou ik graag willen weten bij rijst. Ik neem aan dat dit gewoon kan, en dat zou ik super vinden. Maar ik vraag het voor de zekerheid even na. :p

ik leg (bij vroege shifts) elke avond een pakje kip/gehakt en 200gr groenten in de ijskast en wanneer ik thuis kom van men werk, dat is tege 14:00 dan als ik geen overuren doe, is alles ontdooid en kan ik direct koken
 
Zo, eerste keer bestelling geplaatst bij Musclemeat, maar gelijk 10 kg kipfilet ingeslagen kan ik even vooruit!En deze kip is veel beter dan die volgespoten plofkip uit de supermarkt toch!
Ben benieuwd hoe het zal smaken.....
Nog een vraagje: mijn bestelling heb ik voor dinsdag staan gewoon bij mij thuis,maar krijg ik dan nog wel een track n trace zodat ik een tijdsindicatie heb?

Nou,ik heb de bestelling binnen,ziet er allemaal goed uit!Alleen 1 minpuntje: ik had 4 pakken vloeibaar heel ei besteld,echter ik heb 4 pakken ei eiwit ontvangen......
Vooralsnog ligt het eerste pakje kipblokjes nu te ontdooien in de koelkast,morgen eens proberen!:meal:
 
  • Topic Starter Topic Starter
  • #3.657
Hey scoob, wilde kip bestellen en eventueel wat broccoli oid, omdat ik graag wat minder tijd was aan het preppen van mijn maaltijden op zondag voor de rest van de week. Maar als ik het goed begrijp kan ik bijvoorbeeld 10 kg kip kopen, deze in de vriezer leggen en elke avond 200 gr b.v. eruit pakken en in de koelkast laten ontdooien om deze samen met groenten/rijst in een bakje te doen en mee naar school te nemen? Kan ik deze dan opeten rond een uur of 13:00? En het is ook geen probleem met de smaak oid om het zo lang in te vriezen? Hetzelfde zou ik graag willen weten bij rijst. Ik neem aan dat dit gewoon kan, en dat zou ik super vinden. Maar ik vraag het voor de zekerheid even na. :p

Leuk dat je gaat bestellen!

De tijd staat eigenlijk stil wanneer het product -18graden is, dus geen zorgen over te lang invriezen, ik neem aan dat je het binnen een jaar op maakt, dus dan maakt het niks uit voor de smaak etc. :).

Onze producten blijven 4 dagen goed in de koelkast (mits goed afgedekt). Ik zou de timing van ontdooien daarom niet zo precies nemen. Ik leg per keer 4 pakjes in de koelkast omdat ik weet dat ik er 1 per dag eet. Soms vergeet ik het, dan leg ik het in koud water wanneer ik op sta, douchen, aankleden etc en dan is het 30 min later ontdooit. Wat je zegt kan verder gewoon! Als je nog vragen hebt hoor ik het graag!

ik leg (bij vroege shifts) elke avond een pakje kip/gehakt en 200gr groenten in de ijskast en wanneer ik thuis kom van men werk, dat is tege 14:00 dan als ik geen overuren doe, is alles ontdooid en kan ik direct koken

:thumbs: gemak dient de mens!

Nou,ik heb de bestelling binnen,ziet er allemaal goed uit!Alleen 1 minpuntje: ik had 4 pakken vloeibaar heel ei besteld,echter ik heb 4 pakken ei eiwit ontvangen......
Vooralsnog ligt het eerste pakje kipblokjes nu te ontdooien in de koelkast,morgen eens proberen!:meal:

Bedankt voor de order scorpiore! Laat je weten wat je van de kipblokjes vindt :)?

Excuus voor de inpakfout! De kleuren van vloeibaar ei eiwit en heel ei zijn sinds kort veranderd. Ik denk dat hierdoor verwarring is ontstaan bij degene die het ingepakt heeft. Inmiddels is iedereen nu gewend, maar zal het morgen nog even benadrukken. Ik stuur je meteen een PM om het op te lossen!
 
Bosvruchtenkorf, brunoise, broccoli en gekookte kipblokjes zie ik :cool: mooie bestelling. Bedankt voor de foto, altijd leuk :D! Ziet de rest ook meteen eens de grote van de broccoli zak, dat wordt wel eens gevraagd gezien deze 2.5kg is.

kan inderdaad wel handig zijn die foto :)
heb mij daar destijds ook redelijk aan mispakt aan die zak broccoli... ding pakte verdomme meteen een ganse lade in mijn diepvries in :D
 
Hoe kan het dat in de (rund) biefstukken bij mij zoveel 'pezen' zitten?
Ik heb al heel wat kilo's besteld en opgegeten, maar kan me niet herinneren wanneer er voor het laatst geen enkele pees inzat. in sommige gevallen gooi ik 10-20 weg omdat het gewoon niet weg te krijgen is. De pezen lopen natuurlijk ook altijd door de hele biefstuk dus je komt ze bijna elke hap wel weer tegen.

Ik eet ook best vaak biefstukken in restaurants (of uit de supermarkt) en daar kom ik ze zelden tegen, vandaar dat ik er benieuwd naar ben.

Ik had echt precies hetzelfde. Ik heb het nu zovaak geprobeerd, ook nadat Musclemeat een wisseling van leverancier had gedaan, dat ik het maar heb opgegeven. En ik kan echt wel een biefstukje bakken :( Bij mij is de ervaring dus ook precies andersom, 9 van de 10 keer een pees die in elke hap zit :(

Toen maar een tijdje entrecotes gegeten, maar dat voel ik teveel in de portemonnee. De entrecotes zijn trouwens godsgruwelijk lekker, en nog nooit een pees gehad daar.
Nu blijft er enkel nog gerookte kipblokjes voor me over :P Wat ik eigenlijk wel jammer vind want ik hou wel van een biefstukje.
 
hey, heb een vraagje over kokosolie : hoe kan je deze best bewaren ?

Ik heb nu een potje die ik gewoon in de kast bewaar, maar tijdens de zomer (toen het nog warm was) werd deze volledig vloeibaar. Als ik het in de ijskast zet word het gewoon te hard om te gebruiken en ik veronderstel dat in de winter dit ook het geval zal zijn

heeft dit harden en vloeibaar worden een slecht effect op die kokosolie zelf ?
 
Terug
Naar boven