Sparks79
Huge Freak
- Lid geworden
- 19 mei 2019
- Berichten
- 8.334
- Waardering
- 10.620
- Lengte
- 1m94
- Massa
- 103kg
- Vetpercentage
- 12%
Lekker hoor. Prima te eten die dingen.
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Lekker hoor. Prima te eten die dingen.
Het is deze nieuwe pizza van de AH: https://www.ah.nl/producten/product/wi484006/ah-bietenpizza-geitenkaas-en-spinazie. Deels met groente inderdaad. Niet heel macro friendly, Magioni is wel beter wat dat betreft.Kijk, dat zijn de ingredienten.
Is dat trouwens zo'n bietenbodem of lijkt dat maar? En is dat een beetje lekker t.o.v. gewoon deeg? Wel macrofriendly denk ik.
Dolma wordt doorgaans gebruikt voor gevulde wijnbladeren, in ieder geval in Griekenland.
In het Grieks: ντολμάς dolmas (voor gevulde bladeren)Dolma - Wikipedia
nl.wikipedia.org
Ik vind die van appie lekkerder
Wie wil er nou op zijn macro's letten als die pizza eet, geniet en fuck macro's
De echte bron is mijn familie in Griekenland en zoals het verkocht wordt. Niets mis met Wikipedia overigens, prima encyclopedie.wikipedia
Grieken zullen het ook wel gebruiken.
Ik mis het toetje
Toevallig had ik gisterenavond na jaren weer eens pangasiusfilet. Vooral omdat er een 35% kortingsticker op zat en ik een beetje de moraalridder was om te voorkomen dat hij weggegooid zou worden. Ik realiseerde mij meteen weer waarom ik zo lang geen panga had gegeten..Ontbijtje Bekijk bijlage 505006
Toevallig had ik gisterenavond na jaren weer eens pangasiusfilet. Vooral omdat er een 35% kortingsticker op zat en ik een beetje de moraalridder was om te voorkomen dat hij weggegooid zou worden. Ik realiseerde mij meteen weer waarom ik zo lang geen panga had gegeten..
Smakeloze troep.
met gekruide paneermeel bakken, of als extra vis bij de paëllaToevallig had ik gisterenavond na jaren weer eens pangasiusfilet. Vooral omdat er een 35% kortingsticker op zat en ik een beetje de moraalridder was om te voorkomen dat hij weggegooid zou worden. Ik realiseerde mij meteen weer waarom ik zo lang geen panga had gegeten..
Smakeloze troep.
Beetje kruiden erop en het is prima te doen!
Precies, je moet het lekker maken, want van zichzelf is het smakeloze troep. Ik ga gewoon weer smaakvolle vis eten die dat niet nodig heeft.met gekruide paneermeel bakken, of als extra vis bij de paëlla