Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!) (11 bezoekers)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    54

Bezoekers in dit topic

  • 20220925_163758.jpg

    Personeelseten; linguine met zeevruchten, gamba's en bisque.
     
    Nieuwe week goed beginnen, voorraadje proteïne repen gemaakt.

    500 gram havermout.
    600 ML volle melk.
    6 eetlepels honing.
    100 gram cacao.
    3 handjes rozijnen.
    60 gram whey eiwit, chocolade.
    60 gram casseine eiwit, vanille.
    Handje zonnebloempitten.
    Schaal staat nu in de koelkast, straks repen snijden.
    +- 20 stuks.
    IMG_2022-09-26-10-01-21-217.jpg
     
    Nieuwe week goed beginnen, voorraadje proteïne repen gemaakt.

    500 gram havermout.
    600 ML volle melk.
    6 eetlepels honing.
    100 gram cacao.
    3 handjes rozijnen.
    60 gram whey eiwit, chocolade.
    60 gram casseine eiwit, vanille.
    Handje zonnebloempitten.
    Schaal staat nu in de koelkast, straks repen snijden.
    +- 20 stuks.Bekijk bijlage 568536
    lekker bij de koffie!! drool: :heart:
     
    Laatst bewerkt:
    Kwark met flavour drops is ook smaak sensatie, maar teveel zuivel kunnen sommige niet tegen en om dan je eiwitten binnen te krijgen kan je bovenstaand overwegen. Kunt er zelfs nog zero noodles 100gr/8kcal bij doen als je sla niet lekker vind en op smaak brengen met kruiden/saus.

    Meeste steden/dorpen hebben wel een lokale turk die kipkrokant stukjes verkoopt. Reguliere supermarkten zitten vaak veel hoger met de kcal 200/250 per 100gr komt dan wel voor. Indien je creabea wilt uithangen, koop je 1 zakje bbq chips, maal je die fijn, en spuit je die kip in met xxl olie of eiwit en dep je die in die chips stukjes > airfryer. Wel ff uitrekenen hoeveel chips je verbruikt voor de kcal, maar dit zijn echt maar grammen en veel minder kcal dan je vooraf denkt.

    Bekijk bijlage 566159

    Ps: heb in me prep idd me chef diploma universiteit behaald idd.
    Yeah! Ik doe dat ook ja, maar vond echt niet zo'n goede paneermeel optie. Thanks!
     
    Back
    Naar boven