- Lid sinds
- 4 feb 2012
- Berichten
- 4.798
- Waardering
- 6.179
- Lengte
- 1m84
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?
Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?

Leer me koken als jou, t*ring![]()
Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
![]()
Wat je doet is;
Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)
Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk![]()
Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?


Is ook heerlijk met stukjes gekookte aardappel erin. Dan is het een Spaanse tortilla.![]()
Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
![]()
Wat je doet is;
Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)
Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk![]()
.Was gewoon aardig bedoelt van BarebaldWant dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open![]()

Niet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken?
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open![]()
Quesadilla's altijd nice.Was gewoon aardig bedoelt van Barebald
Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
Afgelopen week ong. dit;
![]()
Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
Wel leuk om mee bezig te zijn..
Was gewoon aardig bedoelt van Barebald
Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
Afgelopen week ong. dit;
![]()
Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
Wel leuk om mee bezig te zijn..
Was ook niet om te bashen, vond het wel grappigNiet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂

Schouderkarbonade? Riblap?
Heb je ‘m al omgedraaid inmiddels?
Nee mij kookplaat is dubbelzijdig 😌
Ierse riblap
Want st patties day.
Zo ben ik
