XXL Nutrition

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

auBq4ok.jpg


Nomnom
 
Dit ziet er goed uit. Hoe zit het met de macros? Indien het mee valt, recept?

LuEs9Uv.png


Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
wr3CTnO.jpg


Wat je doet is;

Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
 
LuEs9Uv.png


Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
wr3CTnO.jpg


Wat je doet is;

Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
Leer me koken als jou, t*ring
 
LuEs9Uv.png


Zijn 2 porties. Dus per portie; (Ik zie de spelfout, is Frittata)
wr3CTnO.jpg


Wat je doet is;

Oven voorverwarmen op 200c en een ovenvaste koekenpan gebruiken. (Zijn ze vaak..)

Chorizo in hele kleine blokjes snijden.
Zonder olie bakken in pan (zodat vetten vrijkomen en het een beetje krokant word)
Chorizo uit pan halen en op keukenpapier laten uitlekken. Beetje vet (ong. 1 EL) in de pan laten.
In het vet van de chorizo de puntpaprika (ringen) op middelhoog vuur bakken (tot ze zacht en lichbruin zijn)
Dan de ui (in ringen) er bij, kort bakken tot het zacht is. De teentjes knoflook persen en kort meebakken.
Dan de chorizo er terug bij in doen, de eieren los kloppen met zout&peper (evt chilivlokken en bijv. cajun kruiden)
Ei er doorheen gooien
In oven zetten voor +-20 minuten, eet smakelijk :)
Is ook heerlijk met stukjes gekookte aardappel erin. Dan is het een Spaanse tortilla.

En met melk of creme fraiche een quiche :).
 
Je kunt van alles door je roerei gooien.

6 eieren, 200g gehakte spinazie, 200g mager rundergehakt/kipgehakt etc
 
Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken? :roflol:
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open :D
Was gewoon aardig bedoelt van Barebald :P
Ik post ook wel vaker foto's, dus kan ook daarop gebaseerd zijn;
Afgelopen week ong. dit;
cc5m8Hu.jpg

Verder kloot ik ook maar wat aan, veel kookboeken en tijd.
Wel leuk om mee bezig te zijn..
 
Want dit is een spectaculair moeilijk gerecht om klaar te maken? :roflol:
Lekker zal het wel zijn maar als dit al speciaal blijkt te zijn, ligt er nog een hele wereld voor je open :D
Niet per se speciaal, maar ik vraag me vaak af waar mensen de inspiratie vandaan halen 😂
 
20230317_122704.jpg

75 g spelt couscous met wat olijfolie, champagne azijn, tomaat, komkommer en bosui.
2 eitjes
Gewokte sugarsnaps
Gewokte courgette reepjes afgeblust in shaoxing wijn en sojasaus
100 gr gehakt geruld met tacokruiden
Sriracha
 
Laatst bewerkt:
Terug
Naar boven