MuscleMeat

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Peiling Peiling Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    169
20230728_172629.jpg

Kip kebab van de musclemeat met de xxl light knoflook saus.
Ik ben niet zo weg van de knoflook saus van de xxl. Heeft iemand nog tips voor andere light knoflook sauzen?
 
20230728_172629.jpg

Kip kebab van de musclemeat met de xxl light knoflook saus.
Ik ben niet zo weg van de knoflook saus van de xxl. Heeft iemand nog tips voor andere light knoflook sauzen?
Light/zero knoflook sauzen zijn allemaal niet lekker, spicy garlic van rabeko zou je kunnen proberen maar die smaakt niet bij kebab wel lekker voor bij de rijst.
 
Light/zero knoflook sauzen zijn allemaal niet lekker, spicy garlic van rabeko zou je kunnen proberen maar die smaakt niet bij kebab wel lekker voor bij de rijst.
Dat is wel jammer, anders zelf eens kijken wat er bij te maken is. Thanks!
 
  • Like
Waarderingen: AK
Dat is wel jammer, anders zelf eens kijken wat er bij te maken is. Thanks!
Halfvolle fritessaus (130 kcal per 100 ml) of 5% mayo van remia mengen met kwark (1 op 1), paar tenen verse knoflook fijnsnijden erdoor en wat verse bieslook.

Fritessaus/kwark 1 op 1 en zakje duijvis kruidenboter kruiden. Nachtje laten staan.

Tzaziki maken:
Kwark (beetje stevige kwark) of turkse/griekse yoghurt.
Komkommer doormidden en zaadlijsten eruit halen. In hele dunne plakjes snijden (kaasschaaf is ideaal daarvoor)
De dungesneden komkommer wat zout opstrooien. Paar uur laten staan en vocht afgieten. Dat bij de kwark doen met wat extra zout en flink wat teentjes fijngesneden knoflook. 1 el olijfolie (keuze, maar wel lekker). Alles mengen. Is de volgende dag nog lekkerder 🙂

Of pak normale knoflooksaus maar neem wat minder ;)
 
Halfvolle fritessaus (130 kcal per 100 ml) of 5% mayo van remia mengen met kwark (1 op 1), paar tenen verse knoflook fijnsnijden erdoor en wat verse bieslook.

Fritessaus/kwark 1 op 1 en zakje duijvis kruidenboter kruiden. Nachtje laten staan.

Tzaziki maken:
Kwark (beetje stevige kwark) of turkse/griekse yoghurt.
Komkommer doormidden en zaadlijsten eruit halen. In hele dunne plakjes snijden (kaasschaaf is ideaal daarvoor)
De dungesneden komkommer wat zout opstrooien. Paar uur laten staan en vocht afgieten. Dat bij de kwark doen met wat extra zout en flink wat teentjes fijngesneden knoflook. 1 el olijfolie (keuze, maar wel lekker). Alles mengen. Is de volgende dag nog lekkerder 🙂

Of pak normale knoflooksaus maar neem wat minder ;)
Top, hardstikke bedankt! Ga ze eens proberen 😁. Klinkt lekker allemaal. Van het weekend eens mee rotzooien.
 
Cajun bonenschotel
250g macaroni groenten
350g kipfilet
500g kidneybonen
cajunkruiden
IMG_0285.jpeg
 
Terug
Naar boven