XXL Nutrition

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Peiling Peiling Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    169
20240410_134424.jpg
 
20240410_124259.jpg

Straks ff schoonmaken, opnieuw vacumeren en dan 48 uur de sous vide in op 64°C.

Al twijfel ik over de temperatuur. Op internet doet de 1 het op 60°C, de ander 70°C, anderen weer op 80+°C.

Misschien dat ik er één 48 uur op 64°C doe en één 48 uur op 74 °C om het verschil te zien.

T wordt in ieder geval nice.

Ze zijn nu in de aanbieding bij de Makro. Prima ook voor in de slowcooker @inVorm.
 
20240410_124259.jpg

Straks ff schoonmaken, opnieuw vacumeren en dan 48 uur de sous vide in op 64°C.

Al twijfel ik over de temperatuur. Op internet doet de 1 het op 60°C, de ander 70°C, anderen weer op 80+°C.

Misschien dat ik er één 48 uur op 64°C doe en één 48 uur op 74 °C om het verschil te zien.

T wordt in ieder geval nice.

Ze zijn nu in de aanbieding bij de Makro. Prima ook voor in de slowcooker @inVorm.
poooooowwww maak mie gek jonge, lekkere lapjes!!!!
 
Laatst bewerkt:
20240410_124259.jpg

Straks ff schoonmaken, opnieuw vacumeren en dan 48 uur de sous vide in op 64°C.

Al twijfel ik over de temperatuur. Op internet doet de 1 het op 60°C, de ander 70°C, anderen weer op 80+°C.

Misschien dat ik er één 48 uur op 64°C doe en één 48 uur op 74 °C om het verschil te zien.T wordt in ieder geval nice.

Ze zijn nu in de aanbieding bij de Makro. Prima ook voor in de slowcooker @inVorm.
Hmmm kzie nu pas dat ze houdbaar zijn tm vandaag.
Kutzooi. Kheb slechts 1 sous vide stick:mad:
 
  • Sad
Waarderingen: Loca
20240410_124259.jpg

Straks ff schoonmaken, opnieuw vacumeren en dan 48 uur de sous vide in op 64°C.

Al twijfel ik over de temperatuur. Op internet doet de 1 het op 60°C, de ander 70°C, anderen weer op 80+°C.

Misschien dat ik er één 48 uur op 64°C doe en één 48 uur op 74 °C om het verschil te zien.

T wordt in ieder geval nice.

Ze zijn nu in de aanbieding bij de Makro. Prima ook voor in de slowcooker @inVorm.
Is er ook een topic ik nodig jullie uit om mee te eten maaltijd :yes:
 
Probleem is alleen dat we 48 moeten wachten en da..






20240410_145435.jpg

Ooooo shiieeeet

Pre-cooked short ribs voor vanavond.
 
Laatst bewerkt:
Is beiden 36 uur op 64°C en daarna eentje nog 12 tot 24 uur op 74°C een optie?
Nee want dan weet ik nog steeds niet hoe 48 uur op 74 is.

Maar ik ben er uit.

Beiden 48 uur op 71,0°C it is.

Ik deglaze de pan met rode wijn en sjalotjes en dat reduceer ik.
1 zak gaat blanco de sous vide in. De ander met de wijn reductie.

Beide stukken pre-bruin ik zoals in bovenstaande video.
 
Probleem is alleen dat we 48 moeten wachten en da..






20240410_145435.jpg

Ooooo shiieeeet

Pre-cooked short ribs voor vanavond.
Pfffffff mijn maag kijkt ook mee en ziet al dit heerlijks voorbij komen........kga havermout pakken en een paar volkoren boterhammen met een dikke laag pindakaas.....en een kiwi als toetje....doe ik net of het die ribs zijn.......
 
Nee want dan weet ik nog steeds niet hoe 48 uur op 74 is.

Maar ik ben er uit.

Beiden 48 uur op 71,0°C it is.

Ik deglaze de pan met rode wijn en sjalotjes en dat reduceer ik.
1 zak gaat blanco de sous vide in. De ander met de wijn reductie.

Beide stukken pre-bruin ik zoals in bovenstaande video.

De blanco zal ik voor het opdienen vervolgens hiermee insmeren en 5 mins basten in de oven.
20240410_150821.jpg
 
Keertje wat noten (die ik savonds nog eet) ingeleverd voor gewokte spruiten met magere gerookte spekjes, knoflook en ui, heel kein beetje ketjap en sambal. Verder biefstukje en gebakken aardappels.
1000002109.jpg
 
Terug
Naar boven