Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Peiling Peiling Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    169
Havermoutpap drool:
20240408_082357.jpg
20240408_084136.jpg
Wat zit er door die pap? Havermoutpap ken ik en vind ik heerlijk, maar kan die grove stukken niet thuis brengen
 
Ik hou van uitgebreid koken dus mijn vriendin is helemaal blij met mij.

Vandaag ben ik toevallig vrij en ik kom net van de groothandel. Vanavond staat er op t menu:
Bieten risotto met oesterzwammen en zeekraal, 150 g zeeduivel filet, een zeetong van ong 250 g en een citroen/madras beurre blanc.

Ik plaats straks wel wat foto's.

Opzich valt t mee hoe uitgebreid dit is, kost me denk ik 30 minuutjes om te maken zo.
20240408_185427.jpg

20240408_191833.jpg

20240408_185610.jpg


20240408_193801.jpg

20240408_193547.jpg
 
Nee appel. Vind het echt een zalig ontbijt. Als je wil kan ik het 'recept' plaatsen wat ik gebruik. Weet alleen niet of je voor havermout ook gekookt ongekookt verschil hebt zoals bij rijst.
Ongekookt is de voedingswaarde zoals ie op 't pak staat correct. En je weegt ook ongekookt.
 
Terug
Naar boven