- Lid sinds
- 19 mei 2019
- Berichten
- 8.832
- Waardering
- 11.405
- Lengte
- 1m94
- Massa
- 103kg
- Vetpercentage
- 12%
Over steak en biefstuk:L https://www.seriouseats.com/food-lab-how-to-grill-steak-cuts-of-steak
Obver het mals maken van vlees: https://www.seriouseats.com/how-to-tenderize-steak-7963134
Sowieso een goede site als je wilt weten over voedsel en hoe het lekker te bereiden enz. En oja, als je wilt dat je biefstuk mooi bruin wordt is een droog oppervlak een voordeel, dat bruint makkelijker en beter.
Obver het mals maken van vlees: https://www.seriouseats.com/how-to-tenderize-steak-7963134
Sowieso een goede site als je wilt weten over voedsel en hoe het lekker te bereiden enz. En oja, als je wilt dat je biefstuk mooi bruin wordt is een droog oppervlak een voordeel, dat bruint makkelijker en beter.
Laatst bewerkt:


