Basma
Huge Freak
- Lid geworden
- 5 jan 2014
- Berichten
- 9.316
- Waardering
- 5.913
- Lengte
- 1m89
- Massa
- 89kg
- Vetpercentage
- 12%
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Het orgineel is van Jelmer de boer. Maar ik heb hem aangepast;Ziet er erg lekker uit!
Recept?
Het orgineel is van Jelmer de boer. Maar ik heb hem aangepast;
-1000ml kwark naar keuze (Ik had gewone kwark)
-3 Bananen (of iets anders wat jou lekker lijkt. Frambozen, aardbeien, whatever)
-35g Pindakaas
-80g whey (Ik had isolaat banaan van XXL. Vandaar ook de bananen en bananen flavdrops)
-Roggebrood (voor de bodem. Of bastognekoek ofzo is ook awesome)
-12 blaadjes gelatine
-Springvorm
-Optioneel flavdrops (ik had banaan)
-Bakpapier
-Koelkast
-3u geduld
12 gelatine blaadjes in koud water weken.
Springvorm bekleden met bakpapier (bodem is voldoende). Roggebrood of iets anders voor je bodem verkruimelen en in een kom doen. 35g pindakaas (meer mag ook. Maar cut hiero dus ik moest ergens op besparen ) erbij, goed mixen. Bodem ermee bekleden.
Kwark in een kom doen. Whey erbij. Flavdrops erbij. Goed mixen. Echt goed, anders krijg je whey klonten en dat is smerig.
Bananen prakken. Banaan in een steelpan doen, iets water erbij zodat het niet aanbrand en verwarmen. Als het te dik wordt doe je er weer iets water bij. Gelatine blaadjes erbij, goed doorroeren en goed warm laten worden. Blaadjes moeten oplossen. Hier telt weer, als je drab te dik wordt, water erbij.
Als de gelatine goed opgelost is dan doe je het mengsel bij je kwark. Dat roer je nog even kei loei goed door. Dat stort je op je bodem, dek je af met zilverfolie of vershoudfolie en zet je minimaal 3u in de koelkast.
Als je er 8 punten uithaalt zijn dit je macro's:
kcal : 215
Vet : 1.7g
KH : 22,6
Eiwit : 24,8
900kcal speklap checking in
Recept?Voor vanavond alvast gemaakt
Oats whey banaan chocolade whey
Recept?
Vieze ruften checking in