- Lid geworden
- 26 jan 2010
- Berichten
- 9.450
- Waardering
- 2.771
Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
Ik zit vol met vragen en stel deze regelmatig. Deze staat ook nog mijn lijstje voor komend weekend . Ik denk dat mijn coach gek wordt als ik bij alles is mijn trainings- en voedingsschema ga vragen "waarom", maar de interesse heb ik zeker. Ik probeer langzaam mijn kennis bij de spijkeren en mij meer in te lezen in de materie (als ik hieraan toe kom). Tot die tijd neem ik de tips en schema's gewoon aan voor waar en langzaam leer ik bij.Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
Vanwege deze foto heb ik gisteren ook pommes duchesse in mijn macro's gefit
Ik heb wel eens ergens gehoord dat vis sneller verteert dan kip en al helemaal sneller dan rundvlees. Daarom zou het zo zijn dat je buik platter blijft wat pre-contest best een handig iets is natuurlijk. Of het deze reden heeft weet ik niet maar zou wel aannemelijk kunnen zijn.Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
Zo te zien besteld..Zelf gemaakt of zelf gekocht
.....en zelf opgegetenZo te zien besteld..
Receptje ergens te vinden?
Sure, het een gemakkelijk recepje van huis uit meegekregen. Dus niet heel gezond normaal gezien, wel heel lekker. En eigenlijk kan je dingen goed swappen om het gezond te maken
Familie Peul's tonijn-pastasalade
Wij gebruikten voor 2 pers. ongeveer:
250 gram penne
2 blikjes tonijn op water (uitgelekt)
Fijn gesneden augurkjes, rood uitje en zilveruitjes
Een deftige hoeveelheid mayonaise
Een klein beetje ketchup
Zout en peper
Kook de pasta en spoel deze onder de kraan af, laat het uitlekken.
Bonjour de rest erdoor en breng het op smaak naar wens
Hoi,
Wat festival eats van het weekend:
Ciabatta met een kipschnitzel, sla en mayo;
hetzelfde maar dan met kipnuggies en in een wrap;
lángos (natuurlijk);
en een pastaatje met kip, wat verdwaalde groenten en een mosterd/roomsaus.
Bekijk bijlage 434174
Recovery ontbijt bij de Hummusbar
Bekijk bijlage 434176
En later die dag nog een halve gegrilde kip met ovenaardappels bij Fuego
Bekijk bijlage 434175
Dag Ploppertjes van me.