XXL Nutrition

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

Hoe bak jij je steak?


  • Totaal stemmers
    55

Bezoekers in dit topic

Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
 
  • Like
Waarderingen: BB_
Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
Ik zit vol met vragen en stel deze regelmatig. Deze staat ook nog mijn lijstje voor komend weekend ;). Ik denk dat mijn coach gek wordt als ik bij alles is mijn trainings- en voedingsschema ga vragen "waarom", maar de interesse heb ik zeker. Ik probeer langzaam mijn kennis bij de spijkeren en mij meer in te lezen in de materie (als ik hieraan toe kom). Tot die tijd neem ik de tips en schema's gewoon aan voor waar en langzaam leer ik bij.
 
Dus zelfs uit pure interesse vraag je niet waarom vis en geen kip?
Ik heb wel eens ergens gehoord dat vis sneller verteert dan kip en al helemaal sneller dan rundvlees. Daarom zou het zo zijn dat je buik platter blijft wat pre-contest best een handig iets is natuurlijk. Of het deze reden heeft weet ik niet maar zou wel aannemelijk kunnen zijn.
 
Laatst bewerkt:
IMG_20180813_171230_948.jpg
 
Hoi,

Wat festival eats van het weekend:
Ciabatta met een kipschnitzel, sla en mayo;
hetzelfde maar dan met kipnuggies en in een wrap;
lángos (natuurlijk);
en een pastaatje met kip, wat verdwaalde groenten en een mosterd/roomsaus.

IMG_20180814_210925.jpg


Recovery ontbijt bij de Hummusbar

2018-08-13 02.38.03 2.jpg


En later die dag nog een halve gegrilde kip met ovenaardappels bij Fuego
IMG_20180814_211116.jpg


Dag Ploppertjes van me.
 
Receptje ergens te vinden?

Sure, het een gemakkelijk recepje van huis uit meegekregen. Dus niet heel gezond normaal gezien, wel heel lekker. En eigenlijk kan je dingen goed swappen om het gezond te maken:)

Familie Peul's tonijn-pastasalade
Wij gebruikten voor 2 pers. ongeveer:

250 gram penne
2 blikjes tonijn op water (uitgelekt)
Fijn gesneden augurkjes, rood uitje en zilveruitjes
Een deftige hoeveelheid mayonaise
Een klein beetje ketchup
Zout en peper

Kook de pasta en spoel deze onder de kraan af, laat het uitlekken.
Bonjour de rest erdoor en breng het op smaak naar wens;)
 
Sure, het een gemakkelijk recepje van huis uit meegekregen. Dus niet heel gezond normaal gezien, wel heel lekker. En eigenlijk kan je dingen goed swappen om het gezond te maken:)

Familie Peul's tonijn-pastasalade
Wij gebruikten voor 2 pers. ongeveer:

250 gram penne
2 blikjes tonijn op water (uitgelekt)
Fijn gesneden augurkjes, rood uitje en zilveruitjes
Een deftige hoeveelheid mayonaise
Een klein beetje ketchup
Zout en peper

Kook de pasta en spoel deze onder de kraan af, laat het uitlekken.
Bonjour de rest erdoor en breng het op smaak naar wens;)

Merci! Eens proberen!
 
Hoi,

Wat festival eats van het weekend:
Ciabatta met een kipschnitzel, sla en mayo;
hetzelfde maar dan met kipnuggies en in een wrap;
lángos (natuurlijk);
en een pastaatje met kip, wat verdwaalde groenten en een mosterd/roomsaus.

Bekijk bijlage 434174

Recovery ontbijt bij de Hummusbar

Bekijk bijlage 434176

En later die dag nog een halve gegrilde kip met ovenaardappels bij Fuego
Bekijk bijlage 434175

Dag Ploppertjes van me.

Goddamn zo jaloers op die langos en hummusbar drool:
 
Back
Naar boven