Fitness Seller

Sticky Post je maaltijden (met pics!)

cut dus post workout 300 ml halfvolle melk. xD
 
[Afbeelding niet meer beschikbaar]

750gr witte rijst
250gr gekookte ham
4 eitjes

Nu nog iets van groentjes erbij en we hebben eten voor 3 dagen :)
 
een wasacracker.. heb buikgriep :fuu:
 
Re: Post je meals! (pics!)

een wasacracker.. heb buikgriep :fuu:

Echt iedereen! Ik ook, precies in mn paasweekend :mad:



Tagliatelle (250g vers), venkel (hele knol) gemarineerd in limoen en wijn, en rivierkreeftjes (125g)

High carb, low fat, jummie!

uploadfromtaptalk1364927849028.jpg
 
348klr4.jpg

Kipfilet met sesam-honingsaus zoals ik voor het eerst bij een Chinees restaurant in Budapest heb geproefd en wat ik inmiddels goed kan namaken.
 
Receptje? :-)
 
Damn, kon ik maar niet meer cutten en gewoon eten zoveel ik wil
 

In case you were talking to me:
400g kipfilet, in blokjes



5el sojasaus



Arachide olie








Deeg:



6el bloem



3el maizena



2 eieren






scheutje water



Peper








Saus:



6el honing



6el ketchup



4el witte wijn azijn
scheutje water



3el sesamzaad

1.Kipblokjes marineren in sojasaus.



2.Bloem, maizena, ei, peper en een klein beetje water water mengen tot een dikke pasta.



3.Kipfiletblokjes in deeg rollen en zo met een dun laagje bedekken. (In de cut kun je deze stap achterwege laten. Gewoon gebakken kipfiletblokjes zijn ook heerlijk met de saus.)



4.Kipfilet goudbruin bakken in arachide olie (of sesamolie).



5.Sausingrediënten behalve het sesamzaad aan de pan toevoegen. Goed mengen, aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken.
6.Ondertussen sesamzaadjes in een droge koekenpan roosteren.



7.Als de gewenste dikte van de saus is bereid, sesamzaadjes over de kip strooien.
 
foodz

30k5dt5.jpg

s1kk75.jpg

Basmati rijst met snijbonen & tilapia met een beetje chili saus

352f494.jpg

2v1lqpw.jpg

Banaan met een beetje Walden Farms Caramel Sauce - yum!
 
die walden farms, is dat trouwens legit 0 kcal per portie?
 
kijk eens aan

lekker rijst met mais, bruine bonen, stukjes vlees en salade

Naamloos.jpg
 
Biefstuk klaarmaken is precies nog niet echt mijn specialiteit :p lichtjes te bruin :D

Snapshot_20130403.JPG
 
Kipfilet bakte ik voorheen in olijfolie vandaag in kokosvet gebakken, veel lekkerder. Echt een aanrader kokosvet!
 
Sowieso nooit in olijfolie bakken
 
Terug
Naar boven