Ik ben niet zo'n tonijnliefhebber. Sardines daarentegen eet ik wel graag.
Ik kan ze hier in de supermarkt ingeblikt krijgen in zonnebloemolie en sojaolie.
Nu vroeg ik me af wat de verstandigste keuze is. Beide bevat veel omega 6 volgens mij. Olijfolie zou dus beter zijn, maar dat is geen optie.
Als je moest kiezen tussen sojolie of zonnebloemolie, welke zou je dan kiezen, en waarom? (ik heb ze beide geprobeerd en qua smaak maakt het geen verschil, beide zijn vrij smaakneutrale oliën)
Ik kan ze hier in de supermarkt ingeblikt krijgen in zonnebloemolie en sojaolie.
Nu vroeg ik me af wat de verstandigste keuze is. Beide bevat veel omega 6 volgens mij. Olijfolie zou dus beter zijn, maar dat is geen optie.
Als je moest kiezen tussen sojolie of zonnebloemolie, welke zou je dan kiezen, en waarom? (ik heb ze beide geprobeerd en qua smaak maakt het geen verschil, beide zijn vrij smaakneutrale oliën)