Volg de onderstaande video samen om te zien hoe u onze site kunt installeren als een web-app op uw startscherm.
Notitie: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Volg het forum via Google Nieuws
nee mangeen saus ?
sterke maag ?tonijn, whey, rauwe eieren en havermout de blender in mieteren met water en hoppa
Ik ben een beetje aan het kijken naar wat ik bij mijn rijst kan doen, en vroeg me af, wat zijn jullie ervaringen met sardines/makreel/tonijn uit blik? Hoe eten jullie dit zelf, en wat zijn jullie voorkeuren hieruit? Zelf vind ik tonijn niet te kanen maar sardines zijn wel erg hoog in omega 3 en dit vind ik zelf lekker door mn rijst heen. Wel nadelig dat een blik tonijn zo even 40g eiwit heeft maarja.
tonijn, whey, rauwe eieren en havermout de blender in mieteren met water en hoppa
Hij is aan het opbouwen om straks placenta te doen.sterke maag ?
Ook lekker; 3 haringen, bakje aardbeien en een bakje slagroom. Uitje erdoor en beklemden maar...De tonijnshake!
Gewoon met 500gr kwark, blik tonijn, water en blenden maar. Beetje kaneel omdat gezond. Toch een keertje of 5 naar binnen kunnen werken.
Vanaf toen nooit meer
Als iedereen zich daaraan zou moeten houden zou volgens het voedingsagentschap iedereen maar een maximum van 2-3 tonijnpotjes per week mogen eten.Houd de mercury levels wel in de gaten als je veel vis eet.
In een cut eet ik dagelijks zalm en sardines.
Met tonijn kan je dat beter niet proberen.
Makreel even dubbel checken dat het geen king spanish is.
Hoe groter de vis hoe meer mercury.
Ja.Die vergiftiging heb je ook niet op een maandje.
Je geeft jezelf het goede advies:
"Als iedereen zich daaraan zou moeten houden zou volgens het voedingsagentschap iedereen maar een maximum van 2-3 tonijnpotjes per week mogen eten."
Eens als je dat hebt ga je maanden al dan niet jaren afzien om die rotzooi uit je lichaam te krijgen.
Dit is elementaire kennis.
Denk je dat gewone mensen die niet liften elke dag een blik tonijn eten?
Succes verder nog.
Vooral ook; hoe hoger in de foodchain hoe meer zware metalen zich ophopen. Dit zijn vaak grotere roofvissen.Houd de mercury levels wel in de gaten als je veel vis eet.
In een cut eet ik dagelijks zalm en sardines.
Met tonijn kan je dat beter niet proberen.
Makreel even dubbel checken dat het geen king spanish is.
Hoe groter de vis hoe meer mercury.
Vooral ook; hoe hoger in de foodchain hoe meer zware metalen zich ophopen. Dit zijn vaak grotere roofvissen.
Er wordt trouwens enorm veel gefraudeerd met verse vis. Witte bevroren filets. Meestal niet meteen duidelijk wat wat is. Zeker uit de grote oceaan komen er nog wel eens wat ‘giftige’. Vissen in de (Amerikaanse) voedselketen terecht.
ehm.. jaDenk je dat gewone mensen die niet liften elke dag een blik tonijn eten?